• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Laboratorium w kosmosie!

Status
Zamknięty.

Krzysieq

Banned
Liczba reakcji
243
Witajcie chcia?bym zaprezentowa? wam moj? pierwsz? prac? tego typu.

Tutaj widzimy zamkni?te w magicznych klatkach bestie z nie tego ?wiata!
kopiakosm.png

Tutaj widzimy otoczenie, czyli planety, gwiazdy, komety.Mam nadziej? ?e zrozumiecie o co chodzi i nie b?dziecie pytac "dlaczego w tym kosmoie lezy per?a?" to s? planety!
13145845.png

A tutaj ca?o??, ten m wall na ko?cu to portal!
kosm.png

Co o tym s?dzicie?Dobry pomys?, jakie wykonanie?

Drugi screen z nie wyja?nionych powod?w przesta? dzia?a?! Powstrzymajcie si? z warnem, zaraz to naprawie!

Odp: Laboratorium w kosmosie!

Pomieszczenie z "bestiami z nie tego swiata" jest wi?ksze od planet?

albo mi sie zdaje albo ty nie rozumiesz Zumek ?
Te planety sa oddalone dlatego sa takie ma?e.

Jakim magicznym cudem kometa si? pali w kosmosie? Jako tako ujdzie. Mapa nie przedstawia nic ciekawego, a na razie najlepszy kosmos widzia?em na otlandzie.

Og?lnie to nie jestem za tworzeniem takich wymy?lanych rzeczy jak kosmos w tibi. Samo laboratorium nie jest z?e lecz te? nic fajnego zbyt nie przedstawia. Ca?y komos polega tylko na dodaniu byle jakich ?mieci na czarnym tle ;)
Lecz mo?e cipsoft kiedy? stworzy sprity planet, gwiazd i wtedy jako? b?dziesz mia? wi?ksze pole do popisu. No ale praca nie jest z?a. Moja ocenka 6/10.

Pracka jest ?redniawa, ciekawy pomys? z tym kosmosem w Tibii.Najlepsz? widzia?em na Otlandzie.Mo?e i ja wykorzystam takie co? we Warlonie, no naprawd? fajny pomys?.

Pomys? wed?ug mnie jest dobry. Co do wykonania mam ju? inne zdanie. Nie podoba mi si? to, ?e u?y?e? na globusie tych "pr?d?w elektrycznych". Wed?ug mnie powiniene? ich u?y? na kratach klatek tych "potwor?w". Dziwi mnie to, ?e jako portal da?e? magic walla. Nie ?atwiej by?o da? zwyk?y teleport, ktory mimo wszystko wygl?da?by ?adniej ?

Moja ocena:
4/8

Jak dla mnie wykonanie dobre...
Gorzej z otoczeniem poza laboratorium...
Bardzo mi si? spodoba?o rozumowanie mwall'a za portal - wiem o co z tym biega.
Og?lnie praca nawet, nawet 6/10

Og?lnie to nie jestem za tworzeniem takich wymy?lanych rzeczy jak kosmos w tibi. Samo laboratorium nie jest z?e lecz te? nic fajnego zbyt nie przedstawia. Ca?y komos polega tylko na dodaniu byle jakich ?mieci na czarnym tle ;)
Lecz mo?e cipsoft kiedy? stworzy sprity planet, gwiazd i wtedy jako? b?dziesz mia? wi?ksze pole do popisu. No ale praca nie jest z?a. Moja ocenka 6/10.

mo?e i stworzy , ale te? mo?na samemu to zrobi? np:tak samo ludzie robi? grafiki do otsow typu naruto i DB ale tam si? niezbyt przyk?adaj?(wygl?da jakby wszystko na ziemi le?a?o)
Pomys? fajny ,podoba mi si?
pomys? 8/10
wykonanie 4/10
?rednia: 6/10 THXlollollollollol

Sam pomys? jest ca?kiem fajny. Gorzej z wykonaniem.. Te teleskopy tam nie pasuj?, otoczenie ciulowe (Burning Heart, jakie? jedzenie w kosmosie?).

Podoba mi si? pomys? z portalem i kosmitami. ; D

5/10

?enada :S bardzo g?upi mia?e? pomys? nawet szkoda gada? 2/10 za to ?e jest du?o szczeg???w ale te gwiazdy s? do dupy lepiej trzymaj si? tematyki tibi, czyli expowiska, miasta itd.
PoZdro i Po?wicz Maksiu.

nie b?dziecie pytac "dlaczego w tym kosmoie lezy per?a?" to s? planety!

Wida? ?e masz wyobra?ni? ;) Bardzo mi si? podoba. Bardzo ?adnie wszystko wykorzysta?e?. Ciekawy pomys? z tym kosmosem. Moja ocena to 5/5 ;P
Ta per?a jak to nazwa?e? bardzo przypomina Ziemi?. Brawo!!! :hah:

Wed?ug mnie dopracowana mapa, tylko zastanawia mnie, czemu do niekt?rych klatek z dzikimi zwierz?tami nie ma doj?cia, ale wg mnie praca 9/10 (maksymalna ocena jest zarezerwowana tylko dla prac, pod kt?rych wra?eniem spad?bym z krzes?a).

mi te? si? podoba ale wydaje mi si? ?e na silniku tego by si? nie odpali?o b??dy by wyskoczy?y z nul items i podobne ale ocena 5/5

Mi si? bardzo podoba !
Pomys? (szczeg?lnie) wykonanie jest ?wietne.
9/10 !

Pozdrawiam

Sora ?e od?wie?am ale mapa wypas daj download do niej ;)

Pomysl ciekawey wykonanie srednie, moim zdaniem to labolatorium jest zawilkie i nie powinno wisiec w powietrzu. Same planety ciekawe. Licz? na nas?pne wykonanie. Pozdrawiam!

Ja jestem pocz?tukuj?cy mapper i jak na moje oko jest The Best ;). Nic doda? nic uj??.

Status
Zamknięty.
Do góry