• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Koniec emisji Bleacha?

Status
Zamknięty.

Debski

Senior User
Liczba reakcji
257
Witam Was wszystkich!
Mam przykr? wiadomo?? dla wszystkich fan?w Bleach'a. Ot?? jak wynika z programu telewizyjnego w Japonii, ostatni odcinek anime zostanie wyemitowany 27 marca 2012.
Zamiast niego b?dzie puszczany: "Naruto SD: Rock Lee no Seishun Full Power Ninden".

Dyrektor Hiroki Takagi, kt?ry odpowiada za animacje Bleach'a dostawa? du?o wiadomo?ci od fan?w czy to rzeczywi?cie prawda. Szybko odpowiedzia? daj?c wpis na Twiterze, ?e jest to prawda.

Nie jest do ko?ca jasne co z przysz?o?ci? Bleach'a, mo?liwe ?e jest to ca?kowity koniec emisji, b?d? te? inna stacja wykupi?a udzia?y na emitowanie naszego kochanego anime.
?r?d?o:

Ja osobi?cie mam nadziej?, ?e jaka? stacja wykupi prawa na emitowanie bleacha.
Co b?dzie to si? oka?e.
Pozdrawiam.

Odp: Koniec emisji Bleacha?

Koniec bleacha? Hmm w sumie dla mnie wielkiego znaczenia to nie ma, choc anime fajne to nie jest najlepsze. Poza tym, od czasu jak sie skonczyl aizen arc obejzalem pare odcinkow i mialem czekac az sie rozwinie i zakonczy jakas konkretna akcja.
Jeszcze sie dowiem co tam bylo i moze to obejze, zaleznie od tego czy bedzie jakies zakonczenie czy po prostu wszystko sie urwie... A w przyszlosci tez nie wiem czy bede ogladac jesli bedzie cos dalej, pewnie tak, ale bez jakiegos wiekszego zapalu, tylko tak z przyzwyczajenia.

Status
Zamknięty.
Do góry