• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Konglomerat" map z fabu??! - Fluos

Status
Zamknięty.
Odp: "Konglomerat" map z fabu??! - Fluos

Panie Dawidzie, osada jest ?wietna. Uwa?am, ?e jest to najlepsza praca mapperska w twojej karierze jak? widzia?em. Jestem pe?no podziwu, mo?e i ?ci?ga?e? troch? od Chauza, najwi?kszego mappera wszech czas?w, to i ty zas?ugujesz na ten tytu?. Heh, nie tak od razu, mappujesz ?adnie. Ten sam ca?y Dawid, kiedy? gadali, ?e kopiujesz inne mapy, a teraz to ty wystawiasz poprzeczk? w tym wszystkim. Mog? Ciebie nawet uzna? za mistrza, tylko nie ten spam. Do gry to si? zbytnio nie nadaj?, a mo?e si? myl?, nie wiem. Ale jak ju? m?wi?em - masz zajebiste pomys?y. Tw?rz dalej, mo?liwe ?e i? z czasem zostaniesz czo??wk? polskiego mappingu.

Ostatnia edycja:

Prace s? pi?kne, trzymaj? si? klimatu, naprawd? mi?o si? ogl?da takie dzie?a.
Nie pope?niasz b??d?w, no i ?adnie detalujesz.Nie mam ?adnych zastrze?e?, jest idealnie.
Problem w tym, ?e chyba jeste? leniwy, tyle komentarzy, a tak ma?o prac? ;/

Happy New Year!
sylwester.png

Ostatnia praca mi si? kompletnie nie podoba. Jest to spam ponad spamem. Nawalone wszystkiego od cholery, przez co zajebisty pomys? sko?czy? jak sko?czy?. Kolce s? w zupe?no?ci niepotrzebne, a te kulki zredukuj o po?ow? i b?dzie to lepiej wygl?da?o.

A mnie wr?cz przeciwnie - praca podoba mi si? jak najbardziej.
Bardzo ?adnie j? wydetalowa?e?, tak jak pisa?em w temacie z pojedynkiem, jest pomys?owa.
W szczeg?lno?ci podoba mi si? to, w jaki spos?b wykona?e? choink?, naprawd? ?adnie to si? prezentuje.

Mi si? tak samo podoba, co? co po prostu jest nie z tego ?wiata, nawet z tibii. Ta choinka jest wr?cz wyjebista.
Pozdrawiam!

Nie chc? mi si? tego robi?, bo klimaty zimowy to moja pi?ta achillesowa. Co do Ciebie Alanov, to map? robi?em byle jak. Nie stawia?em na detalizacje - nie potrafi? w zimowy klimacie - lecz stawia?em na pomys?, kt?ry moim zdaniem wyszed? tutaj niesamowicie.

Ju? nie d?ugo zrobi? co? nowego.
Pozdrawiam!

Happy new year Fluos! Happy new year! Podobaj? mi si? wszystkie prace robione na rzecz EK, s? fantastyczne i maj? sw?j w?asny styl. Dachy bardzo fajne, ta ostatnia praca to rewelka! Wiesz jak bym oceni?, wi?c nie musz? m?wi?. Pozdrawiam!

~ Dragon Entrance ~

33856418672370432305.png

Fluos, co tu du?o m?wi?, poziom jak zwykle wysoki, nie ma si? do czego przyczepi? a tylko pozazdro?ci? umiej?tno?ci. Pracuj dalej, bo robisz prace mi?e dla oka. :)

Regards,
Dasper

Fluos, co tu du?o m?wi?, poziom jak zwykle wysoki, nie ma si? do czego przyczepi? a tylko pozazdro?ci? umiej?tno?ci. Pracuj dalej, bo robisz prace mi?e dla oka.

Regards,
Dasper

Mo?e i jest czego zazdro?ci?, ale nie dla wszystkich.
Wed?ug mnie mapa jest PRZE PRZE PRZE jebana w detalach. Nie rozumiem po co tyle tego walisz na tak ma?y obszar ? Przecie? to bez sensu, ludzie na Otland smiej? sie ze polski mapping jest zbyt ,,zat?oczony''. Mapy robisz dla pokazu, to jest pewne. Bo na takiej mapie nie chcia? bym zagra?.

?ycze dalszych sukces?w w mapperstwie.

Pozdrawiam!

Wtf: Sk?d to si? tam wzie?o ? :OOOO

Przecie? to lita ska?a wi?c kto tam zapala pochodni? ?...

Ostatnia edycja:

overfuckingspammed...
Praca maj?c na uwadze twoje umiej?tno?ci i mo?liwo?ci zani?a znacznie poziom galerii, za du?o tego wszystkiego da?e?, jak to wspomnia? kolega wy?ej ta pochodnia, poza tym borderyzacja g?ry pozostawia wiele do ?yczenia....
normlanie bym da? 7/10
ale ?e to twoje to 5/10 (inna skala :3 )

To prawda. Bordery s?abe jednak reszta jest cudna. Ramka wtapia si? w mapk? co nie wygl?da zbyt ?adnie. Fluos zr?b co? wi?kszego i w klimacie podziemnym bo to najlepiej Ci wychodzi.

Pozdro,
Grzonas.

95595713.png

44077461.png
Ramki wykona?em ja.
Pozdrawiam!

To jest ?mieszne co powiedzia?e?, ?e wykona?e? ramki sam. Nie ?adnie k?ama? w cudze oczy tym bardziej grafikowi. Zajmuj? si? grafik? ju? rok tak?e znam du?o materia??w z deviantart dla niedowiark?w prosz? link:

Tak?e Fluos na drugi raz nie k?am ;) bo czym pr?dzej czy p??niej si? to wyda :)

Ostatnia mapa nadaj? si? do grania, co o tym ?wiadczy, ?e nie ma tam wiele nawalonego, bardzo ciekawie wymieszane groundy. Sama pomys?owo?? jest bardzo ciekawa, epicka. Nie do ko?ca wiem co to ma by?, ale co chodzi o pomys?y, to wr?cz przeciwnie nie mo?na zarzuci? Ci pomys?owo?ci.

Pierwsze to piekarnia, drugie to teatr -wej?cie-.

Teraz dwie najszybsze prac?, kt?re w swojej karierze stworzy?em, nie stara?em si? kompletnie, robiona jest pod gre.
Teatr (v2):
72919667362590350354.png

Ku?nia:
63812746404161753595.png

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry