• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kilka moich prac

Status
Zamknięty.

Qlivz

User
Liczba reakcji
0
Witam nie wiem na jakim poziomie s? moje prace ;) , zapraszam do oceniania , je?eli kto? ch?tny do wsp??pracy zapraszam ;)

20628062.jpg

23119027.jpg

66008332.jpg

51046741.jpg

24099326.jpg

79056761.jpg

aaahilm.jpg

firstv.jpg

62451789.jpg

Odp: Kilka moich prac

Mog?e? odrazu napisa? czy jest to ladnie wykonane , bo sie zastanawiam czy taka mapka evo by sie komu? spodoba?a , narazie nie tworze ?adnej zapowiedzi ots'a bo chce zrobi? co? innego ni? te wszystkie orshabale co granie na nich to bot i nic wiecej ...

Nice, nie dawaj wi?cej ss?w ?eby ludzie mapy Ci nie podjumali :P

Wd?wka pozdrawia :)

Prace nawet nawet, w skali do 10 dam 7. Nie podoba mi si? to, ?e ?ci?gn??e? depo z Vesti :( Pomijaj?c to, w mie?cie jest za du?o po??czonych ground?w, brzydko to wygl?da (przynajmniej dla mnie). ?wicz dalej, zamieszczaj ss, czekam na wi?cej Twoich prac.

BO przerabialem na jakiegos ots'a depo z vesti to wrzuci?em a tak to nigdzie w projekcie go nie ma .

BO przerabialem na jakiegos ots'a depo z vesti to wrzuci?em a tak to nigdzie w projekcie go nie ma .
Spoko. Reszta Twoich prac jest bardzo dobra. Mam nadziej?, ?e uda Ci si? zrealizowa? Tw?j projekt.

Ja to bym poprosi? o napisanie, ?e jeste? autorem edycji, bo widz? tu podstaw? mapy stworzonej przeze mnie i Karana.

Nawet pofatygowa?em si? po dowody:

Ostatnia edycja:

Jedynie co przyci?gn??o moj? uwage to DP, reszta to totalny syf, mapy go?e, nie zdetalowane. 3/10

Jedynie co przyci?gn??o moj? uwage to DP, reszta to totalny syf, mapy go?e, nie zdetalowane. 3/10

Sam jeste? go?y i weso?y ,2 x up , tak podstawa by?a mo?e i twoja lecz bez por?wnania s? twoje a moje screeny ...

To prawda, moja i Twoja praca s? ****owe, jednak?e creditsy si? nale??.

Mapy bardzo ?adne jednak taka moja rada, jak robisz zdj?cia to wy??cz w edytorze view spawnes i view special, nie b?dzie zielonych, czerwonych i innokolorowych plam. Poza tym ?adnie 7/10

Bardzo dobra robota, wys?a?em Ci propozycj? na PW.

Status
Zamknięty.
Do góry