• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Kariera solowa i tam takie.

Status
Zamknięty.

Arts18

Signed...
Liczba reakcji
227
Witajcie.
Chcia?em za?o?y? ten temat, gdy? zastanawiam si? nad karier? solow?.Co wy by?cie o tym my?leli.Wiecie nie do ko?ca jestem poj?ty w tej bran?y, a chocia? posiadam jak?? tam wiedz? na ten temat.Co wy o tym s?dzicie.Wszelkie sugestie i przemy?lenia piszcie tutaj.
Pozdrawiam,
Arts

Odp: Kariera solowa i tam takie.

Najpierw napisz o co Ci dok?adniej chodzi. Co do samej kariery solowej, to skoro napisa?e?, ?e nie za bardzo jeste? poj?ty w tej bran?y, to nie lepiej zacz?? z kim??

@up
Chcia?bym zacz?? ?piewa? solo i nie wiem jak dok?adnie do tego doj??.Mo?e mi co? doradzicie, co zrobi? itp..

?piewa?? o.O mo?e najpierw zacznij od youtube? :P zobacz sobie co ludzie my?l? i w og?le ^^ ci??ko odpowiedzie? na twoje pytanie skoro nie wiem jak ?piewasz. na jakich? warsztatach si? poucz si? ?piewa?, naucz si? nut i w og?le i mo?e jeszcze do teatru si? zapisz... albo do idola? o_o

Na przyk?adzie moich dw?ch kumpeli.
Najpierw zaczyna?y sobie ?piewa? w zespole takim zwyk?ym na poziomie lokalnym. Wyst?powa?y w dw?ch r??nych zespo?ach, lecz na jaki? tam miejskich imprezach dawa?y te zespo?y koncerty itp. Zainteresowali si? tymi zespo?ami jakie? tam grube ryby z bran?y muzycznej, zaproszenia na nagrania demo, jakie? festiwale. Dziewczyny wyrobi?y sobie mark? i teraz zaczynaj? karier? solow? orientuj?c si? we wszystkim itp. Jedna ju? ma nawet swoje demo chyba. PS. Dziewczyny w moim wieku maj? po 18 lat.

Czekaj, czekaj, powoli... M?wisz, ?e chcesz zacz?? "karier? solow?". A czy w og?le masz jak?? karier?? Gra?e? w og?le z jakim? zespo?em, masz jakiekolwiek do?wiadczenie? Pytasz co masz zrobi? - sk?d kto? ma to wiedzie?, skoro nie wiadomo nawet o co ci konkretnie chodzi? Nie wiem, mo?e chcesz zacz?? solow? karier? w McDonaldzie?

Czekaj, czekaj, powoli... M?wisz, ?e chcesz zacz?? "karier? solow?". A czy w og?le masz jak?? karier?? Gra?e? w og?le z jakim? zespo?em, masz jakiekolwiek do?wiadczenie? Pytasz co masz zrobi? - sk?d kto? ma to wiedzie?, skoro nie wiadomo nawet o co ci konkretnie chodzi? Nie wiem, mo?e chcesz zacz?? solow? karier? w McDonaldzie?
Tak, mam do?? spore do?wiadczenie, by?em w paru zespo?ach muzycznych.Pisz? teksty piosenek, z czasem mam zamiar nagra? pierwsze swoje demo.
Pozdrawiam,
Arts

Od?wie?? troch? ten temat nawet tylko po to by zada? ci pytanie w jakim stylu chcesz ?piewa?? Je?eli rap to mog? ci pom?c (PW)

Status
Zamknięty.
Do góry