• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jakies odwo?anie

Status
Zamknięty.

#Adaś

Senior User
Liczba reakcji
23
Jaki spam? Ziomeczki, i trolle wkurwiacie mnie swoim poczuciem humoru. Nic nie robie, wypowiadam sie w swoim temacie bo kurwa moge i mi post kasuja, no wolne zarty, czy gdyby Was karali bez podstawnych argument?w nie wkurwialibyscie sie? Nie rozumiem za co ja dosta?em bana :) Za spamowanie? Ojojo tu Was ponios?o, w?a?nie pokaza?em Wam ze ma?o kto sie zajmuje swoimi dzia?ami skoro nadal sa stare w?tki pootwierane, i co czy na kt?rym wypowiedzialrn sie nie na temat? Chyba nie. Nie pamietam bym trollowal:) moze spamowalen ale warto czasem zajrzec na stare tematy zadbac o forum :) pamietam czasy jak taki ziomek ciagle spamowal na tym forum i to w chuj, pamietam no... I o ile dobrze tez pamietam nie dosta? bana jakos przez 4dni codziennie zasmiecal i odkopywal nieaktualne w?tki, powiedzialbym Wam dok?adn? date, jednak moje starsze konto zostalo tez zalbanowane przez niedopracowane wtedy te forum. Tak wiec nie rozumiem, wyjasni mi jakas madra osoba o co w tym wszystkim chodzi? Dawtorkowi chyba ?al dupe sciska, nie wiem robie serwer spoko... Da?em na rozlu?nienie piosenke sobie bo moj temat to moge, a tu usuwaj? no bez jaj... Prosze mi podac cho? 3argumenty dla ktorych zosta?em zbanowany :) oraz niech beda dwa od tego dawtorka ca?ego dlaczego usun?? moj post. :)
Nie pozdrawiam.
Ada? Kr?l <3

Odp: Jakies odwo?anie

Nic nie robie, wypowiadam sie w swoim temacie bo kurwa moge i mi post kasuja, no wolne zarty, czy gdyby Was karali bez podstawnych argument?w nie wkurwialibyscie sie? Dawtorkowi chyba ?al dupe sciska, nie wiem robie serwer spoko... Da?em na rozlu?nienie piosenke sobie bo moj temat to moge, a tu usuwaj? no bez jaj... Prosze mi podac cho? 3argumenty dla ktorych zosta?em zbanowany :) oraz niech beda dwa od tego dawtorka ca?ego dlaczego usun?? moj post. :)
Regulamin:
? 3.1 Podczas zamieszczania tre?ci zabrania si? pisania post?w niedopasowanych do tematu, b?d? te? temat?w niedopasowanych do tematyki dzia?u.
Podczas zamieszczania tre?ci zabrania si? spamowania oraz pisania post?w, kt?re nic nie wnosz? do tematu, a wr?cz utrudniaj? ich przegl?danie.
moze spamowalen ale warto czasem zajrzec na stare tematy zadbac o forum :)
? 4.1 Surowo zabronione jest u?ywanie wulgarnego s?ownictwa, wyj?tek stanowi Shoutbox gdzie dopuszczamy to w ramach dobrego smaku.

Status
Zamknięty.
Do góry