• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Jak wed?ug Ciebie kadra traktuje u?ytkownik?w?

Status
Zamknięty.
Odp: Jak wed?ug Ciebie kadra traktuje u?ytkownik?w?

Kadra nie zwraca uwagi na u?ytkownik?w.
Kadra ma u?ytkownik?w g??boko ekhm... Czuj? si? wy?si z kolorkiem.
Norbert napisa? mi takie co? "Zauwa? ?e ja ciebie mog? zbanowa?, a ty mnie nie" i "Zbanowanie kolejnego kretyna/idioty nic mi nie da..."(jako? tak).
Kto? jest inny? Nie s?dz? :D Chyba ?e Don Wakeful, ale ju? nie nale?y do kadry :l
Niestety starego konta nie odzyskam :/

Ostatnia edycja:

3. Kadra nie zwraca uwagi na u?ytkownik?w.
Wi?kszo?? kadrowicz?w trzyma si? ze swoimi i tylko ze swoimi. Ni?si rang? nie mog? mie? racji, no chyba, ?e dana osoba wcze?niej by?a w kadrze. Na odwo?ywania najcz??ciej nie ma ?adnej odpowiedzi, na pytania tak?e. Ostatnio atmosfera si? rozlu?ni?a i zrobi?o si? przyjemniej lecz wcze?niej warny by?y naci?gane, za drobnostki. Wiadomo, ?e na forum powinna by? dyscyplina ale forum s?u?y do wymiany swoich opinii i zda? na dane tematy lu?no, lecz zgodnie z regulaminem. Nie powinno si? martwi? czy osoba, kt?ra Ci? nie lubi nie naci?gnie twoich post?w pod z?amanie danego punktu regulaminu. Osobi?cie znam osoby, kt?re gdyby chcia?y to zbanowa?yby ka?dego - przejrza?yby WSZYSTKIE posty, lecz za wszelk? cen? dopatrzy?y by si? MINIMALNEGO z?amania regulaminu.

Tyle ode mnie.

Kadra wobec u?ytkownik?w zachowuje si? ?le.
Taka jest prawda. Kadra stara si? wpoi? na si?? swoje, a nie inne przekonanie by doprowadzi? do wlepienia ostrze?enia. To po prostu jest ju? rzeczywisto?ci?, na tego rodzajach forum. Kadrowicze s? zbyt rozbestwieni co ?le wp?ywa na nowych, a poniek?d zdolnych ludzi kt?rzy chc? zasili? spo?eczno??.

Naj?mieszniejsze jest to, ?e wi?kszo?? u?ytkownik?w napisze, ?e jest ?le traktowanych, a lizodupy i osoby z kadry napisz?, ?e dobrze czy? to nie dziwne?

Te denne i ma?o inteligentne riposty na sb, pierdolenie od rzeczy i ca?y czas wywy?szanie na ka?dym kroku. Mog? na palcach jednej r?ki wymieni? osoby kt?rych zachowanie jest dobre w stosunku do u?ytkownik?w lecz niekiedy pod 'namow?' innych pro ogar?w strzela jak?? g?upot?. Tak swoj? drog?, mo?e nast?pnym razem w ankiecie (dotycz?cej u?ytkownik?w wy??cznie) nie wypowiadaj? si? ludzie z kadry bo to jest irytuj?ce i nie starajcie si? bronic tym bo nie to ma na celu ankieta.

Zag?osowa?em na
.
Kadra uwa?a si? za lepsz? i zachowuje si? jak szlachta kiedy my jeste?my ch?opami. Mam nadziej?, ?e to si? szybko zmieni ;).

Ja wybra?em:
Kadra traktuje u?ytkownik?w dobrze, lecz s? wyj?tki.
Dobrze nas traktujecie ale czasami niezbyt. Przyk?adu nie podam ale by? raz taki ;D

Nie mam zdania.
Jak to bywa - jest z?y glina i dobry glina. Tak samo jest z nasz? kadr?. S? osoby, kt?re denerwuj? wszystkich dooko?a, nie wywi?zuj? si? z obowi?zk?w i u?ytkownik?w traktuj? jak ?cierwo pomimo, ?e bez nich forum nie mog?oby praktycznie istnie?. Ale s? te? "kadrowicze", kt?rym zale?y na tym, aby by?y dobre relacje mi?dzy kadr? a u?ytkownikiem i naprawd? stara si? o podtrzymywanie dobrych relacji oraz poprawno?? wykonywanych zada?. Jest wiele ro?nych ludzi i ka?dy ma swoje podej?cie. Dlatego nie mam zdania.

#up
Tylko, ?e wi?cej jest tych glin co bior? ?ap?wki (czytaj tych gorszych).
Z kadry najbardziej ogarni?tym i wida? do?wiadczonym jest Ivellios i nikt inny, no mo?e kilka 2 osoby ale nie tak.
Oddziel To
Kole? ma zielony kolor i my?li, ?e wszyscy go lubi? i od razu mo?e robi? co zechc?, jakie? riposty na pierwsz? lepsz? napotkan? osob? na VT. i moderator czuje si? wtedy wy?szy, a tak naprawd? upada najni?ej :D I te? takie pierdolenie, ?e moderator to te? cz?owiek i mo?e mie? z?y dzie?, a chuj mnie interesuje z?y dzie? moderatora? Tyle z mojej strony.

Zbyt ostro traktuj? u?ytkownik?w i staraj? si? na si?? podci?gn?? ka?dy post pod jaki? punkt w regulaminie, ?eby mo?na by?o wlepi? im ostrze?enie. Niepotrzebnie u?ytkownicy s? traktowani tak ostro, bo przez to wielu, cz?sto inteligentnych, ludzi opuszcza forum ju? na starcie.
To jest prawda. Pow?d?
Napisa?em post do tematu, "Za ile by? kupi? Tomurke?"
Wyrazi?em w nim tylko i wy??cznie swoje zdanie oraz wnios?em o zamkni?cie tematu bo robi? si? bez sensowny spam ka?dy pisa? to samo praktycznie.
Dosta?em za to warna, moderator mi napisa? Ma?owarto?ciowy post oraz doda? ?e to on jest od zamykania temat?w. A ja tylko o to poprosi?em...
Pozdrawiam
Mikkolajek

EDIT: Za?amanie kolejny administrator da? mi warna za ma?owarto?ciowy post, to ju? si? robi ?a?osne, nie mo?na powiedzie? swojego zdania bo ma?owarto?ciowe co to ma by? si? pytam. Powoli trac? wiar? w te forum...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry