• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Pozostałe iPhone bez ?adowarki.

Status
Zamknięty.

Jestemlegenda

Advanced User
Witam. Jestem szcz??liwym posiadaczem iPhone (tym bardziej, ?e go znalaz?em na chodniku :O). Nareszcie los si? do mnie u?miechn??. Niestety ?adowarki "pan zguba" nie raczy? do??czy? do zestawu (po prostu jej nie mam). Wi?c mam pytanie: czy mo?na bezpiecznie ?adowa? iphone przez kabelki (ucinasz wtyczk? do telefonu i wsadzasz kabelki do 2 dziurek w ?adowarce)? Nie chc? ?eby mi pr?d wybi? ani ?eby si? zepsu?. Telefon jest raczej w 99% ca?y.

Prosz? o odpowiedzi!

Our partners and their custom servers:

Odp: iPhone bez ?adowarki.

Nie lepiej zakupi? ?adowark? ? Nie musi by? oryginalna, przynajmniej b?dziesz mia? pewno??, ?e niczego nie zepsujesz : )

Pozdrawiam twoj? min? je?eli telefon zostanie zg?oszony jako zagubiony, i zostanie do??czony do zg?oszenia numer seryjny, a tobie przy rutynowym spisywaniu sprawdz? numery seryjne telefonu + pozdrawiam sam? funkcj? lokalizacji iphona.
@Edit
Tak tak?e uda?o mi si? go gdzie? zostawi? a odzyskany zosta? mniej wi?cej w ten spos?b.

Ostatnia edycja:

Ehh... I od 2 lat szukaj? telefonu kt?ry nawet nie jest w??czony?

facepalm.jpg

@SzeryFFF zastosuj? si? do twojej rady, bo i tak jest co? czego nie powiedzia?em: by? mo?e bateria jest na?adowana, a wy?wietlacz spierdolony (nawet nie wiem jak w??czy? ten iPhone...)

Ostatnia edycja:

Nie szukaj? debilu, numer seryjny po zg?oszeniu jest w bazie ca?y czas. Podczas np. rutynowej kontroli panowie mundurowi cz?sto prosz? o wpisanie w telefonie magicznego *#06# i prosz? ci? o podanie numeru kt?ry si? potem wy?wietla po czym podaj? go do bazy a tam on jest sprawdzany, wi?c nie pierdol synku.

@up
Czego? si? dowiedzia?em... Ten iPhone (a w?a?ciwie jaki? szajs) to podr?bka. Nikt go nie b?dzie szuka?.
Mo?e nabywca rzuci? nim o chodnik...
Dobra mam pytanie jak w??czy? tego jebanego szajsa skoro on nie ma guzika power na g?rze?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom