• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Insomnia

Uncross

Confutatis maledictis
Liczba reakcji
45
Witajcie,

po g??bszym zastanowieniu si? nad gr? na OTSach i stwierdzeniu, ?e s? one chujowe zosta?a podj?ta decyzja o grze na real Tibji. Oczywi?cie do no life'owania najlepsze s? serwery non pvp wi?c wyb?r pad? tym razem na ?wiat o nazwie Refugia. Kr?tko m?wi?c, ja i Przemek m?czymy raty na serwerze CipSoftu :|

Serdecznie zapraszamy ogarni?tych user?w forum do wsp?lnej gry (questy, hunty, czy inne eventy) W niedalekiej przysz?o?ci powstanie gildia o nazwie Insomnia by bardziej zgra? cz?onk?w teamu (;

Aktualnie gram druidem, za? paladynem.

nclcb9.png

I m?j skromne progress'y:

e5qk2d.jpg

245at60.png

Oczywi?cie postaramy si? rozwija? ten temat poprzez dodawanie nowych screen?w :p Miejmy nadziej?, ?e starczy nam ch?ci do zrobienia porz?dnych postaci. Zapraszam te? do jechania CipSoftu w temacie.

Cz?owiek cierpi?cy na bezsenno??, gdy d?u?szy czas wydany jest na pastw? swej dolegliwo?ci, podobnie jak wi?kszo?? ludzi w stanie nerwowego wyczerpania kieruje uczucia niech?ci, nienawi?ci, i wr?cz zap?dy destrukcyjne przeciwko samemu sobie i najbli?szemu otoczeniu.

Copyright 2009, , All rights reserved

Ostatnia edycja:
Odp: Insomnia

?wietnie, dobrze wybra?e? ?wiat :)
Te? gram na Refugii i ch?tnie pomog? !
Polecam si?.. Co do screen'?w to ?adne i prosz? o wi?cej!

Hym, ?e te? akurat typ w ucieczce przed slimem musia? na mnie trafi? na swojej drodze w tak w?skiej ?cie?ce ;d

qsmao9.png

Musia?em po ?mierci kolesia obiec cave z mobem ?eby wr?ci? i ss zrobi? xD Loot s?aby, 300gp i food =D Anyway, kole? mi wcze?niej wybija? trolle _/ Co si? odwlecze to nie.. ^^

04:13 Sombra Skann [103]: hey

Chyba jaki? brazol pad?, ju? koleg?w nas?ali =D
Anyway, mini progress:

20rmxwo.png

Ciekawa noc, jak to m?wi?, od spania noob si? nie strapuje ;d

Ostatnia edycja:

Czemu si? czepiasz ? O tak po?nej porze ka?dy mo?e pope?ni? b??d !
Gratuluj? 17 poziomu ! Go, go 100level.

W sumie je?li chodzi o ca?y dzie? to szczeg?lny nie by?, 4 lvle, kilka magic?w. P?ki co koniec na dzi?.. Niech si? stamina regeneruje ^ Nawet JA kiedy? sypiam xd

14m43y8.png

Goodnight :|

No ?adnie wida?, ?e si? rozkr?cacie ;d
Przemek poka? swoje skille, bo nigdzie nie zauwa?y?em ;D
Uncross gz 13 lvl i kiedy kupujecie pacca ?
Przemek to pewnie mia? eq z z drugiej postaci.

Troszk? nie pouk?adane te zdj?cia s?.... Nie to ?ebym si? czepia? albo, co?... Zdj?cia fajne, fajnie si? zaczyna... ?ycze wysokich lvl'i :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie zapisa?y si? screeny z 60 distem i 7mlvlem. Za to postanowi?em si? z Wami podzieli? stanem postaci z dnia dzisiejszego jak i eq.

92254243.png

stanpostaci240409.png

Przemku widze ?e posta? si? rozwija, i mam nadzieje ?e wbijesz dobre skille i zaczniesz pgowa?.
Uncross mam nadzieje ?e tw?j druidek szybko stanie si? pot??nym magiem, i b?dziesz gromi? dragi, dle i wiele innych monsters.

@Przemek
Mam pytanko na co steel bootsy na pallku i g arm? Xd juz lepsze bohy i b robe :P
@edit
No niby tak o tym nie pomysla?em xD

Ostatnia edycja:

@Przemek
Mam pytanko na co steel bootsy na pallku i g arm? Xd juz lepsze bohy i b robe :P

Blue robe - arm:11 Golden armor - arm:14
Boh - arm:0 Steel boots - arm:3
Gdybym nosi? bohy i b robe to slimy by sie przebija?y jak g?upie, a tak to mog? spokojnie skillowa? bez obawy, ?e dostane za 60 ;)

Te? zacz??em gra? z Przemkiem i Uncrossem. 18:32 You see yourself. You are a paladin. Jak wbij? 60 dist to zaczn? wrzuca? screeny z quest?w, hunt?w ;).

?adnie wam idzie czekam na ss M@rtina ;D
Przemek powiedz jaki by? ca?kowity loot z tego wypadu na dragi,wyv.
Uncross daj fote z 15 lvl, bo widze, ?e wbi?e? (tibia.com).
?ycze sukces?w w grze i 1000 stron tematu ;)

Robie przerwe kilku dniow?. Ostatnie screeny (jak narazie ;x)

20lvl.png

eq2.png

Uncross napisał:
Serdecznie zapraszamy ogarni?tych user?w forum do wsp?lnej gry (questy, hunty, czy inne eventy) W niedalekiej przysz?o?ci powstanie gildia o nazwie Insomnia by bardziej zgra? cz?onk?w teamu (;

Z ch?ci? do??cz?..

98869715.png

..o ile mo?na.
46mlvl.png

Ostatnia edycja:

#UP:
?e te? akurat w tym momencie musia? Ci mlvl wej?? O.o

Gratuluj? wszystkim, ?adne zdj?cia. Oczywi?cie je?eli mo?na, to z Unf przechodz? do was, bo tutaj "som koksy".

"Elo! Mi?o??, przyja??, dobre s?owo, tego nauczy?em si? ?yj?c hardcorowo!"
Jakie? nudne zdj?cia od Simivara.
mae4uf.png

zwx4ev.png

so7pz9.png

elm6q.png

rr70qb.png

5a03o6.png

b48dh5.png

Og?lnie waste na klika(na?cie) tysi?cy z?ota, ale co tam...

Mi?o mi zobaczy? Simivarku twojego chara spowrotem w akcji.
Gratuluj? 20 lvlu i ma?ego update'u w eq Przemku, oraz tobie v.dren awansu w poziomach i mlvlu :)
Super wypad na worker'y mam nadzieje ?e si? tam ?wietnie bawili?cie, bo pami?taj nie wa?ne jest waste lecz zabawa.

Mam nadziej? ?e temat nie upadnie, bo zapowiada si? ?wietnie.

@Edit
Gratki m@rtin, czekam na wi?cej ss'k?w.

Ostatnia edycja:

Kolejne ode mnie.

Martin, jutro, jak b?d? mia? ma?o nauki nazbieram Ci kamyczk?w :p

1z3yn7r.png

ormixt.png

Loot to oczywi?cie... kompletne dno. Siedzieli?my 1-2h, a polecia?o troszk? GP :[

Do góry