• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

ImaGu? Mapping

Mr ImaGu?

Advanced User
Witam od?wie?am galeri? map, niestety 1 screeny nie dzia?a?y mi prawid?owo wi?c kolega ni?ej nades?a? je ponownie - Dzi?ki :)

B?d? tutaj prezentowa? mapy w?asnego serwera RPG, kt?rego staram si? jak najdok?adniej zrobi?, mo?e w przysz?o?ci wypu?ci? lub sprzeda? zobaczymy :)

Odp: ImaGu? Mapping

Prosz? bardzo.
vfqXIIS.png

zMuexPZ.png

PQy25VK.png

aRQpVdT.png

Y7liUUy.png

Co do mapki to przeci?tnie. Jako? mi si? nie podoba mieszanie stylami, ale ka?dy ma sw?j gust.
Powodzenia w ko?czeniu! :)

Kolejne co?...
1.
---
2.
---
3.

---------- Tre?? dodana o 20:40 ----------

Kolejne co?...

1.
uCi6Wkg.png

---
2.
0EaucFN.png

---
3.
wvPZkhS.png

---------- Tre?? dodana o 20:41 ----------

Kolejne co?...

1.
uCi6Wkg.png

---
2.
0EaucFN.png

---
3.
wvPZkhS.png

Ostatnia edycja:

Cze??, dawno mnie tu nie by?o tak?e fragment mojego RPG.

Macie nie chce mi si? bawi? w te screeny, forum nie dzia?a mi prawid?owo i po?owy nie widz? wi?c prosz? link do screen?w:

.
.
.

Ostatnia edycja:

:O podoba mi si?, na jakim serwerze to wyl?duje? :)

Jak narazie tworze to dla siebie, ewentualnie je?eli kto? by chcia? hostowac to mo?na si? dogada?. A za jakie? p?? roku sam bym chcia? ogarn??, aby gracze mogli pozwiedza? map? ;)
Teraz mapa jest na max 100 graczy, zby ma?o exp?w, a nie mam czasu na tworzenie mapek, wi?c zobaczymy z czasem po trochu si? rozbuduje.

Promoter- miejsce wygl?da fajnie ale doda?bym jakie? ?uki (te ceglane ID:1205-1208 albo drewniane bale 1215-1218)
(PS bo ja dopiero niedawno przeczyta?em jakikolwiek poradnik - jak masz RME to ctrl+j i wpisujesz id albo nazw? i nie tracisz czasu)
?eby ?atwiej by?o po?apa? si? w tym na kt?rym jest si? pi?trze mo?na te? najpro?ciej w ?wiecie u?y? r??nych pod??g na r??nych pi?trach ^^
Elfickie miasto przyjemne dla oka, mo?na te winoro?la na ?ciany wrzuci?
Przed bram? troch? pusto je?li chodzi o natur?, nawet je?li to ma by? pusty step niech go ta ???ta trawa porasta
Najbardziej podoba mi si? miejsce ze smokami, lawa i kryszta?y chyba nigdy mi nie zbrzydn?
W miejscu z potworami z POI sk?r? zamieni?bym na jakie? czaszki, ko?ci i kajdany czy tam dyby ^^
Troch? gubi mi si? umys? w tym przedostatnim miejscu (z demonem i undead dragiem) nie do ko?ca wiem kt?r?dy i gdzie mo?na i??

Spoko i powodzenia^^

Back
Do góry Bottom