• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Hosting

God Tytanic

Active User
Liczba reakcji
8
Mam pytanie, ktoby chcia? ze mn? pohostowa? ots. Nie na moim kompie poniewa? ja mam neostrade tp i mam routera, wiec nie dzia?a mi no-ip. A kiedy? mia?em ots jak nie mia?em routera wi?c sie znam. Chce kto? ?:)

Odp: Hosting

No c??... Tak si? sk?ada ?e niestety te? mam Neo :/
Ale popytam znajomych.=)

Ja nie mam Neo ;) A masz silnik ?? pisz na g.g 6695320.

Quesioser napisze do ciebie jak tylko b?dziesz dost?pny, Kilawok nawet jesli masz neo mozna postawic ots (hyba ze masz router) bedzie tylko trzeba no-ip. Jak chcesz tez napisz do mnie gg: 12704264 Pozdrawiam was ziomale xDDD

Witaj ja mog? ci hostowa? do 150 os?b bez lag?w poniewa? ju? hostowa?em tak nie raz

Mo?esz postawi? otsa nawet gdy masz router, wystarczy, ?e odblokujesz porty jak napisa? kolega up.

Zapraszam na !
Zajrzyj na nowe open tibia forum z w?asn? ot list? !

Ostatnia edycja:

Przepraszam Bardzo.... -.- nie nabijam post?w tylko pomagam, a przynajmniej sie staram.

Jeden z moich kumpli jak przyjedzie za 2 tygodnie to moze pohostowa? je?li to bedzie aktualne. Niestety innego znaj?cego si? na hostowaniu nie mam.

Pozdrawiam Kilawok

ja moge aktualnie posiadam troche wolnego miejsca na Intel Core2Duo 2x 2.66GHz 4 MB; 4 GB DDR2; 2x 750GB SATA2 - RAID 0/1; Jedno z moich dzieci wiec moge otworzyc 2 rowniez udany serv :> czekam na msg

Do góry