• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Hawks - jedna zwrotka o niczym

Status
Zamknięty.

Hawks

Advanced User
Liczba reakcji
28
Witam,
daje wam do ocenienia moj? pierwsz? solow? "piosenk?" - je?li mo?na tak to nazwa?. Jest to jedna zwrotka dla sprawdzenia umiej?tno?ci, jak i mikrofonu. Jest on lipny, zreszt? sami zobaczycie.

Ju? w sobot? kolejna produkcja, z lepszym mikro. Tu niestety s?aba jako??, i niekt?rych s??w mo?ecie nie rozumie?. Dlatego tekst poni?ej piosenki.

Piona!

Odp: Hawks - jedna zwrotka o niczym

Fajny podk?ad, czasem troch? teksty jakby si? nie rymuj? no i czasem ich istotnie nie s?ycha? wi?c nie wiem o czym ?piewasz. No je?li to twoja pierwsza solowa piosenka to ?adnie, gratuluj? talentu i czekam na kolejne tylko popraw ten mikrofon ;).

Musisz jeszcze troch? oddychanie opracowa?, bo brakuje Ci si?y na wypowiadanie niekt?rych s??w. Og??em fajnie, tylko jak m?wi? niekt?re s?owa zanikaj?.

Nie kt?re s?owa mi nie pasuj? np. "Nie zamieni?bym tego na ?adne pieni?dze, bo jest to wi?cej warte ni? kolejne tysi?ce na k?cie" po co te kasie? pieni?dze rymuj? si? do tysi?ce wi?cej nie potrzeba. Troch? s?abo wchodzisz w bit tzn. chodzi mi o to, ?e tak jakby? disco polo ?piewa?, troch? wi?cej hardocore :P Przy zmianie s??w zawsze m?w g?o?niej (chodzi tu o rymy, jak ko?czysz rym i zaczynasz nast?pny np. z t? kas? to pierwsze s?owo g?o?niej wtedy bardziej wchodzi w bit. Og?lnie s?owa dobra, ?piewanie na 3. Zobaczymy na lepszym mikro. Ale nie jest ?le, jest dobrze.

Tekst fajny.Mam z?e zdanie o Polskim rapie.Dla mnie jest sztuczny, ale to moje zdanie.W twoim wykonaniu jest o wiele lepszy :) Tak, popracuj oddychanie bo troch? nie wyrobi?e? ;p
No c?? nawet nawet.Mo?e w przysz?o?ci b?dziesz raperem ;>
Powodzenia :P

Status
Zamknięty.
Do góry