Hmmm.. Te widmo z linku jest prac? graficzn? jakiego? u?ytkownika deviantart. S?u?y?o mi jako tworzenie kontur itp. Dalej korzysta?em z obrazk?w na google, po wpisaniu "Wraith" troch? tego jest.
Yondaime:
Czytaj?c twoj? opini? poczu?em nutk? "Newbie", jakby? nie wiedzia? co robisz. Zrozum, ?e dla ka?dego jest co? innego sensownego. Nie mo?esz ocenia?, czy ten outfit jest dla mnie sensowny. G?upot? jest dla mnie robienie out?w Harry Pottera, Bleach, Naruto itp.. Ta posta? mo?e mie? jeszcze jaki? sens fabularny.
Na koniec: a czy, Citizen z Tibi jest sensowny?
Nie wszystkie postacie musz? by? sensowne, jedne s? pi?kne, a inne s?absze, aby wyr?wna? poziom. To jest z g??wnym wzi?ciem na potwora.
Tak, czy owak, dzi?kuje za wyra?enie opinii..
Nixodin:
Poszarpane ubrania do tej postaci mi nie pasuj?, ale zrobi? szaty ni?ej, zazwyczaj nie ci?ga?y si? po ziemi. Naramienniki akurat by?y wen? tw?rcz? autora obrazku, ale co? w t? stron? mo?na spr?bowa?.
Jest to m?j pierwszy potw?r, nie znalaz?em nigdzie poradnik?w do "postaci". A cieniowanie znacznie si? r??ni od przedmiot?w, czy grafik architektury. My?l?, ?e moim problemem jest tak?e s?abe tworzenie palet.
Je?li masz jeszcze jaki? pomys?, to ch?tnie wys?ucham.
@EDIT
No, nie mam pomys?u co z t? szat? zrobi?, one nie by?y "ci?gn?ce si?". No, ale te widoczne buty te? szpec? to troszk?..
Nie mam wi?cej pomys??w na "uci?cie" mu sztywno?ci, rzu?cie co jeszcze mo?na wymy?li?. Ci?gn?ca si? szata nie wysz?a mi.. Jak dowiem ci? w czym mu b?dzie najlepiej to rano zabior? si? za cieniowanie, od zera i zrobi? wszystkie pozy ^.^
Nie mog? nic wymy?li? ciekawego na d?? spodni..;/
Jakie? pomys?y?
Przy okazji, co my?licie o tej palecie? Znalaz?a si? tu przypadkiem, wi?c zapytam.