• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Galeria Raezil

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Liczba reakcji
27
M?j pierwszy goku oraz pierwszy pixelart od kolejnej przerwy.
2prsq6b.jpg

mt1eyp.jpg

Ps. Czy znajdzie si? jaka? mi?a duszyczka i nauczy mnie robi? w izometrii?

Odp: Galeria Raezil

Nie potrzebujesz treningu w izometrii, bo posta? wysz?a do?? dobrze. Jedyne co mog? zaleci? to ?wiczy?, ?wiczy? i jeszcze raz ?wiczy?. Je?li b?dziesz to praktykowa? to z pewno?ci? Ciebie b?d? prosi? o pomoc :P

Sasek w izometrii wygl?da jak pomalowana deska z peruk? : D

izometria o wiele lepsza, twoj poziom i tak juz jest wysoki... Trenuj trenuj

Nowy styl cieniowania, inne kolory u nowego Goku.
3346eqs.jpg

Kolor i odcienie ubrania = credits: Dbheritage

Cieniowanie mi sie osobiscie podoba, jednakze barki i w?osy niezbyt . Ale praca na + no nie :)

Lol.. troche lineart jest do dupy.. ;/ cieniowanie w miare, ale ten Goku wcale go nie przypomina, no moze dzieki ubioru da sie go rozpoznac

Nie wiedzia?em jak ich nazwa?. Jeden mia? by? Roque ale wyszed? shit ;d.
63wylh.jpgg

65a809.jpg

@down
Zabawny??

Ostatnia edycja:

rzeczywiscie shit

@up
zabawnym :P kazdy ci to pisze ze to szit

Ostatnia edycja:

Rzeczywi?cie shit #2

Rzeczywi?cie shit #3

A teraz? I tak przerobi? go na bia?ego, poniewa? musz? mie? mo?liwosc zmiany kolor?w.
9fwlqh.jpg

@down
Spierdalaj z mojej galerii cz?owieku chodz?cy inaczej. Twoje posty mnie nie obchodz? ,poniewa? jeste? zwyk?ym noobem i nawet nie my?l sobie ,?e te twoje prostok?ty kto? we?mie do jakiegokolwiek ots'a.

Ostatnia edycja:

dalej ten sam shit ;d na poczatku robiles lepsze grafiki -.-

@up
ja nie mam zamiaru ciebie obrazac w zaden sposob tylko chcialem wyrazic moje zdanie na temat twoich grafik -.- wyzywanie tutaj nic nie da a ty hejtujesz bez powodu

Ostatnia edycja:

@down
Spierdalaj z mojej galerii cz?owieku chodz?cy inaczej. Twoje posty mnie nie obchodz? ,poniewa? jeste? zwyk?ym noobem i nawet nie my?l sobie ,?e te twoje prostok?ty kto? we?mie do jakiegokolwiek ots'a.

A ty kurwa przyjmij do wiadomo?ci, ?e jeste? chujowy i chujowe rzeczy robisz.

Twoje posty mnie nie obchodz? ,poniewa? jeste? zwyk?ym noobem
To brzmi tak samo, jakbym ja powiedzia?, ?e tematy kenora mnie nie obchodz?, bo jest nobem. Kurwa. Co to ma do rzeczy ?

Ostatnio kurwa hejtujesz wszystkich, a sam g?wno umiesz i g?wno wiesz.

#topic
Rzeczywi?cie shit #4

Noom, troch? naprawd? Ci co? nie idzie, ale to tylko moje skromne zdanie na ten temat :)

Napisa?em tak ,?eby tutaj nawet nie pisa?, poniewa? ja chce aby kto? wytoczy? b??dy a nie takie co? po prostu napisa?. Czy wy potraficie rozbudowa? zdania? Bo jak na razie to wypowiedzi na poziomie podstaw?wki. A jak ju? chcecie takie g?upie posty bez oceny pisa? to uzasadnijcie wypowied? ,a nie. Co mi z tego ,?e napiszecie jak nwm co jest ?le.

Przy okazji od?wie?ony naruto (lewy nowy ,za? prawy stary)
5pn1wj.jpg

Bardzo widoczna zmiana.
Osobi?cie poprawi? bym cieniowanie w?os?w.
Reszta jest dobra.

Pozdrawiam.

lolmbp.png

Widz?, ?e nikomu nawet si? nie chcia?o napisa? paru zda? na temat jego b??d?w. pozdro ;)

podst. info:
Po 1.
Odcienie jasne = coraz s?absze nasycenie barwy, idziemy w stron? koloru ???tego.
Odcienie ciemne = coraz mocniejsze nasycenie barwy, idziemy w stron? fioletu/r??u/niebieskiego.
Po 2. Nie korzystamy z czarnych pixeli (wyj?tkiem jest outline). Jest to powszechnie uznawane za b??d.
Po 3. Izometria to ,,bry?a", a konkretnie prostopad?o?cian. Je?eli masz problemy z jej zachowaniem, to narysuj sobie to:
lolru.png

Widz?, ?e nikomu nawet si? nie chcia?o napisa? paru zda? na temat jego b??d?w. pozdro ;)

podst. info:
Po 1.
Odcienie jasne = coraz s?absze nasycenie barwy, idziemy w stron? koloru ???tego.
Odcienie ciemne = coraz mocniejsze nasycenie barwy, idziemy w stron? fioletu/r??u/niebieskiego.
Po 2. Nie korzystamy z czarnych pixeli (wyj?tkiem jest outline). Jest to powszechnie uznawane za b??d.
Po 3. Izometria to ,,bry?a", a konkretnie prostopad?o?cian. Je?eli masz problemy z jej zachowaniem, to narysuj sobie to:

S?usznie ziomek prawi. Po co hejtowa? jak mo?na oceni? kulturalnie, wytkn?? b??dy, powiedzie? co wam si? nie podoba. Nazywanie g?wnem pracy w kt?r? on jednak do?o?y? troch? stara? i po?wi?ci? troch? czasu jest bezproduktywne i nawet chamskie. Jak ju? pisa?em, popracuj nad w?osami je?li chodzi o kszta?ty i cieniami. Spr?buj stworzy? w?asny base/styl do tych prostych grafik i pracuj na nim.

Pozdrawiam Advent

Do góry