Odp: [galeria] by lobo46
1. Prosty i przejrzysty layout. Kolorystyka jest dobra, kolory do siebie pasuj? i nie jest ich zbyt du?o. Uk?ad menu jest dobry, wszystko jest przejrzyste, cho? odsun?? bym odrobin? menu boczne od g??wnego panelu. Typografia jest dobra, ale zwi?kszy?bym troch? czcionk? w g?rnym menu. Og?lnie bardzo ?adny layout.
2. Kolejny prosty layout z ?wietnym uk?adem element?w, kt?ry uwielbiam. Kolory s? dobre lecz niebieski i pomara?czowy troch? si? gryz?. Jednak ?ladowa ilo?? koloru pomara?czowego nie szpeci a uatrakcyjnia t? stron?. Strona na plus.
3. Kiedy? musia?a si? sko?czy? dobra passa. Na pierwszy ogie? t?o, jest za ciemne i na?o?y?e? na nie zbyt du?y szum. Mia?e? fajny pomys? na header i g?rne menu, lecz niestety wykonanie Ci nie wysz?o. Nie umiem opisa? co jest w nim z?ego po prostu czego? mi tam brakuje, jest zbyt proste. Mo?e gdyby pysk smoka wychodzi? na niebiesk? ramk? to by?o by lepiej? I na koniec uk?ad, kt?ry a? si? prosi by go zmieni?. Gorzej, ale nadal zostawiasz daleko w tyle innych forumowych grafik?w.
4. Layouty w tym stylu s? trudne do wykonania, ale ty stan??e? na wysoko?ci zadania. Podoba mi si? kolorystyka, jest wiele r??nych kolor?w, ale wszystkie ze sob? w pewien spos?b wsp??graj?. Typowy uk?ad, kt?ry sprawdza si? w wielu przypadkach i w tym pasuje. Podoba mi si? te? t?o, jest delikatne, ale nie monotonne. Teraz czas na wady. Na twoim miejscu wywali?bym header w pizdu i zrobi? nowy. Dalej zwi?kszy?bym odrobin? czcionk? w ca?ej pracy, cho? sam dob?r czcionek jest dobry. Zmie? te? kolor tekstu w tytule menu bocznych. Spos?b pod?wietlania linku w menu g?rnym oraz t?a tekstu w ni?szych panelach s? do zmiany. I na koniec ograniczy?bym u?ywanie tej li?ciastej ramki. Jest ?adna, ale w du?ych ilo?ciach gryzie w oczy. Leyout ?redni, gorszy od dw?ch pierwszych, ale lepszy od ostatniego.