• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[galeria] by lobo46

Status
Zamknięty.
Odp: [galeria] by lobo46

1. Prosty i przejrzysty layout. Kolorystyka jest dobra, kolory do siebie pasuj? i nie jest ich zbyt du?o. Uk?ad menu jest dobry, wszystko jest przejrzyste, cho? odsun?? bym odrobin? menu boczne od g??wnego panelu. Typografia jest dobra, ale zwi?kszy?bym troch? czcionk? w g?rnym menu. Og?lnie bardzo ?adny layout.

2. Kolejny prosty layout z ?wietnym uk?adem element?w, kt?ry uwielbiam. Kolory s? dobre lecz niebieski i pomara?czowy troch? si? gryz?. Jednak ?ladowa ilo?? koloru pomara?czowego nie szpeci a uatrakcyjnia t? stron?. Strona na plus.

3. Kiedy? musia?a si? sko?czy? dobra passa. Na pierwszy ogie? t?o, jest za ciemne i na?o?y?e? na nie zbyt du?y szum. Mia?e? fajny pomys? na header i g?rne menu, lecz niestety wykonanie Ci nie wysz?o. Nie umiem opisa? co jest w nim z?ego po prostu czego? mi tam brakuje, jest zbyt proste. Mo?e gdyby pysk smoka wychodzi? na niebiesk? ramk? to by?o by lepiej? I na koniec uk?ad, kt?ry a? si? prosi by go zmieni?. Gorzej, ale nadal zostawiasz daleko w tyle innych forumowych grafik?w.

4. Layouty w tym stylu s? trudne do wykonania, ale ty stan??e? na wysoko?ci zadania. Podoba mi si? kolorystyka, jest wiele r??nych kolor?w, ale wszystkie ze sob? w pewien spos?b wsp??graj?. Typowy uk?ad, kt?ry sprawdza si? w wielu przypadkach i w tym pasuje. Podoba mi si? te? t?o, jest delikatne, ale nie monotonne. Teraz czas na wady. Na twoim miejscu wywali?bym header w pizdu i zrobi? nowy. Dalej zwi?kszy?bym odrobin? czcionk? w ca?ej pracy, cho? sam dob?r czcionek jest dobry. Zmie? te? kolor tekstu w tytule menu bocznych. Spos?b pod?wietlania linku w menu g?rnym oraz t?a tekstu w ni?szych panelach s? do zmiany. I na koniec ograniczy?bym u?ywanie tej li?ciastej ramki. Jest ?adna, ale w du?ych ilo?ciach gryzie w oczy. Leyout ?redni, gorszy od dw?ch pierwszych, ale lepszy od ostatniego.

Bardzo dzi?kuj? za t? kreatywn? ocen? i czekam na wi?cej .

Kolejna praca

Oj, oj. ?wietny !
Kolory nie bij? po oczach, czcioneczka dobra.
Aczkolwiek widz? ma?e bugi w tre?ci, jak 'Warcraf', 'world of warcrafr' [przed ostatni lay], czy te? 'zanjomi'

Oj, oj. ?wietny !
Kolory nie bij? po oczach, czcioneczka dobra.
Aczkolwiek widz? ma?e bugi w tre?ci, jak 'Warcraf', 'world of warcrafr' [przed ostatni lay], czy te? 'zanjomi'

Wielkie dzi?ki ale nie za bardzo wiem o kt?r? ci prace chodzi ;p

Co ja mog? napisa? po prostu super!!!! ..

Bardzo dzi?kuje mo?e jeszcze jakie? sygny wstawie ;p

1.
newsigmkopia.png

2.
beznazwy2kopiai.png

3,
bleachkopia.png

4.
ironmenkopia.png

5.
gokuvegetaesforcesxaapl.png

6.
newoutkopia.png

newsign2.png

outkopia.png

out4kopia.png

Nowy layout jest dobry, ale kilka rzeczy jest w nim do wymiany. Cie? menu u?ytkownika nachodzi na twarz Saber. Niby jest to detal, ale wygl?da nieestetycznie. Logo strony jest dobre, ale niepotrzebnie da?e? pod nie tak ciemne t?o. Usu? je i wymy?l co? nowego lub zmniejsz jego opacity. Menu zbytnio odstaje od reszty strony, spr?buj wkomponowa? gdzie? jeszcze podobny element (na przyk?ad w dolnej stopce). Poza tym pobawi? bym si? tam typografi?. W reszcie pracy jest dobra, ale tutaj nie pasuje mi czcionka link?w poni?ej button?w do strony g??wnej. Uk?ad jest prosty i przejrzysty, ale pokusi?bym si? o lekkie urozmaicenie go. Bardzo podoba mi si? panel aktualno?ci. I na koniec dobrze by by?o gdyby? pobawi? si? troch? t?em. Jest zbyt ciemne i monotonne.

Je?li chodzi o sygnatury to niestety wychodz? Ci one o wiele gorzej od layout'?w, cho? i tak jak na standardy tego forum s? super. Nie b?d? ocenia? po kolei, ale dam Ci kilka rad. Popracuj nad kolorami, ?wiat?em i wtopieniem postaci.

Jak dla mnie to tylko dwie sygny s? dobre a mianowicie 6 i 7. ?adne panie :D. nie no (?art!) Og?lnie wszystkie s? ?adne starannie zrobione.
?ycz? dalszych tak udanych prac ! i wi?cej zdj?? ! :D
Pozdrawiam..

Dzi?kuje za ocenki wiem ?e sygny nie s? najlepsze ale postaram si? to poprawi? dzi?kuje za oceny .

Jeszcze taka z WoWem sygna

2012_02_248571079286.png

Daje PSD jak kto? chce :

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry