• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Galeria Betroxx'a

Status
Zamknięty.

Betroxx

User
Liczba reakcji
1
Witam wszystkich u?ytkownik?w!
Jestem tu nowy. Niedawno zacze?em bawi? si? w paint.
Chcialbym przedstawic wam wynik mojej pracy, oto on:
toprstrachu.png

nowyobrazmapybitowej2w.png

nowyobrazmapybitowej3n.png

obrazvy.png

krowa.png

obraz1d.png

obrazgq.png

Komentujcie

Odp: Galeria Betroxx'a

Jak na pierwsz? prac? jest naprawd? dobrze. Lineart ca?kiem niez?y, cieniowanie r?wnie?... Jedyne co bym zmieni? to powi?kszy? troch? ostrze.

Og?lnie jest ca?kiem ca?kiem, pracuj dalej. ; )

Bardzo ?adne prace : )
Top?r jak i ta druga zbroja bardzo dobrze wykonane, ta pierwsza zbroja jako? nie przypad?a mi do gustu. Naprawd? prace na wysokim poziomie. Trzymaj tak dalej.

Pozdrawiam.

Itemy s? bardzo ?adne, powiniene? pomy?le? nad poszukaniem teamu jakiego? projektu, je?eli jeszcze ?adnego nie masz. Tam mo?esz zyska? najwi?cej do?wiadczenia i si? rozwin??, bo wida?, ?e da?by? sobie rad?. Dawno nie widzia?em tak dobrze dopracowanych item?w. Tylko wstawiaj wi?cej, bo na razie 4 itemki to nie za du?o do oceny.

Bardzo ?adne prace ale nie wygl?daj? mi na "pierwsze" my?l? ?e mia?e? ju? dotyczenie z paintem :)

Pozdro :)

krowa swietna ;))
porob wiecej jakis potworkow, fajnie ci wychodz?

btw. w pierwszym poscie wklej wszystkie swoje prace, lepiej sie przeglada taka galerie

Top?r mo?e nie jest jaki? zachwycaj?cy, aczkolwiek dobry. Nie widz? nic w nim z?ego, dlatego dam mu 7/10.
Pierwsza zbroja bardzo mi si? spodoba?a. Wida?, ?e jest dobrze wykonana, wi?c ?mia?o daj? 9/10.
Druga zbroja jest wr?cz ?wietna. Podoba mi si? w niej to, ?e jest przechylona/obr?cona. Nie s? to dwa te same kawa?ki po lewej, jak i po prawej stronie. 10/10.
He?m te? jest bardzo dobry, chocia? jak sobie wyobra?? tak? pod?u?n? g?ow?, to jestem pewien ?e musi by? wr?cz ogromnie niewygodny. Gdyby by? kr?tszy, by?o by 10/10, ale jest 8,5/10.
Krowa jest bardzo dobra, albo inaczej: Cieniowanie. Lineart po lewej stronie jest bardzo kanciasty, wida? kreski, a nie jak to u zwierz?t zaokr?glenia. Lineart, 6/10, cieniowanie 9,5/10.

Wida?, ?e wszystko dobrze Ci wychodzi. Pr?buj na PAOTM, i powodzenia!

Szara zbroja jest bardzo ?adna 10/10 he?m za d?ugi 7/10, krowa na pierwszy rzut oka mi sie spodoba?a lecz jak sie przygl?dnie to gorzej 7/10

Takie dobre prace i s? to twoje pierwsze .. hmm : D mi sie podobaj? lecz nie jestem pewny czy to s? twoje, mo?e jako? mi to udowodnisz? :) na przyk?ad zrobi? by? hm ?yrafre, czekam

A po co ?yraf?? R?b lepiej co? co zwi?zane jest z tibi?. Zbroje bardzo ?adne, top?r troch? gorszy, krowa te? jest Okej, no i ten helmet jest troch? za d?ugi.
Bardzo ?adnie, mog? wiedzie? kto jest twoim "Guru", albo, gdzie i jakie czytasz poradniki, bo jak na pocz?tkuj?cego to na prawd? jest zajebi?cie.

Status
Zamknięty.
Do góry