• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[G?osowanie]Signature of the Week #6 - matematyka

[G?osowanie]Signature of the Week #6 - matematyka

• Praca numer 1

Votes: 0 0,0%
  • Praca numer 2

• Praca numer 3

• Praca numer 4

• Praca numer 5

• ?adna

• Praca numer 1

• Praca numer 2

• Praca numer 3

• Praca numer 4

• Praca numer 5

• ?adna

• Praca numer 1

• Praca numer 2

• Praca numer 3

• Praca numer 4

• Praca numer 5

• ?adna

• Praca numer 1

• Praca numer 2

• Praca numer 3

• Praca numer 4

• Praca numer 5

• ?adna

• Praca numer 1

• Praca numer 2

• Praca numer 3

• Praca numer 4

• Praca numer 5

• ?adna

• Praca numer 1

• a:6:{i:5450;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5450;s:6:"nodeid";s:7:"2441969";s:5:"title";s:13:"Praca numer

• a:6:{i:5450;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5450;s:6:"nodeid";s:7:"2441969";s:5:"title";s:13:"Praca numer

• a:6:{i:7328;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7328;s:6:"nodeid";s:7:"2441969";s:5:"title";s:13:"Praca numer

• a:1:{i:9558;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9558;s:6:"nodeid";s:7:"2441969";s:5:"title";s:2300:"a:6:{i:54

• a:1:{i:12078;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12078;s:6:"nodeid";s:7:"2441969";s:5:"title";s:2300:"a:6:{i:

• a:1:{i:15309;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15309;s:6:"nodeid";s:7:"2441969";s:5:"title";s:2638:"a:1:{i:

• Total voters
    89
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

Simivar

Senior User
Liczba reakcji
129
Czas sk?adnia prac do konkursu na sygnatur? tygodnia min?? wczoraj o godzinie 22:05, tak wi?c musimy zadowoli? si? t? ilo?ci? prac, kt?r? mamy. Przejd?my do g?osowania!

1. W g?osowaniu wzi?? udzia? mo?e ka?dy zarejestrowany u?ytkownik serwisu ze sta?em d?u?szym ni? dwa tygodnie, posiadaj?cy trzydzie?ci lub wi?cej post?w, nie posiadaj?cy bana (przy podliczaniu g?os?w).
2. Ankieta jest to tylko 'dodatek' do g?osowania, ka?dy g?os bez komentarza nie b?dzie liczony (g?osy liczone s? z komentarzy, nie z ankiety).
3. Uczestnik konkursu mo?e wzi?? udzia? w g?osowaniu, jednak nie mo?e g?osowa? na swoj? prac?.
4. Przedstawione tu prac? s? zgodne z podanymi wymaganiami: rozmiary 350x150 px; tematyka Matematyka; format .PNG; zg?oszone na PW do 22.03.09r. godz. 22:05 wraz z 'pierwszym stadium'; nie prezentowane wcze?niej na forum.

Je?eli Twoja praca nie zosta?? tutaj przedstawiona, albo Tw?j g?os nie zostanie policzony znaczy, ?e by? on niezgodny z powy?szym regulaminem konkursu, wszelkie skargi i za?alenia przyjmuj? w godzinach 9:00 - 20:00 na .​

Praca numer 1:
ein2.png

G?os?w: 3
Autor: Voilan
Miejsce: 3!

Praca numer 2:
matma2q.png

G?os?w: 3
Autor: DevLord
Miejsce: 3!

[-]Praca numer 3:[/-]
matematyka.png

(autor by? jest zbanowany)

Praca numer 4:
2hwz1qd.png

G?os?w: 5
Autor: krecioo
Miejsce: 2!

Praca numer 5:
j9aiyh.png

G?os?w: 30
Autor: Viktor
Miejsce: 1!

F.A.Q:
Dlaczego format *.png?
PNG (ang. Portable Network Graphics) – nie jest obci??ony patentami; obs?uguje stopniowan? przezroczysto??; bezkompromisowa jako?? – w milionach kolor?w i bez jakichkolwiek zniekszta?ce? w?a?ciwych formatom stratnym, do jakich nale?y np. popularny JPEG; nie ma animacji.
Dlaczego mamy bawi? si? w 'pierwsze stadium'?
Je?eli wy?lesz mi dwa obrazki swojej pracy, na pocz?tku i efekt ko?cowy, b?dziemy mieli pewno?? i? praca na prawd? zosta?a wykonana przez Ciebie, zapobiegnie to podszywaniu si? pod autor?w nie swoich prac.
Czy mog? na konkurs przes?a? prac? wcze?niej pokazan? na forum?
Wykluczone! Praca na konkurs ma zosta? zrobiona specjalnie dla nas, nie mo?e zosta? ona opublikowana na forum, nikt wcze?niej nie mo?e jej widzie?. Je?eli zostaniemy poinformowani o takim incydencie, uczestnik zostanie zdyskwalifikowany z konkursu!
Dlaczego akurat taka tematyka?
Tematyka zostaje wybrana przez 'organizatora', jako i? nikt nie przys?a? mi ?adnych ciekawych propozycji co do tematyki SotW'u, sam musia?em kombinowa?. Matematyka na pewno jest do?? trudn? tematyk? jak na sygnatur?, tak wi?c zobaczymy czy si? wyka?ecie.
Dlaczego wymiary to 350x150?
Wszystkie prace musz? mie? jednakowe wymiary, aby by?o ?atwiej ocenia?... Jako, i? na wielu forach i og?lnie w grafice przy sygnaturach stosuje si? takie warto?ci, mamy je tak?e u siebie.
Chcia?bym co? zaproponowa?, gdzie to zrobi??
Je?eli chcesz zaproponowa? jak?? tematyk?, nowy konkurs graficzny czy pokaza? co ?le robi?, zapraszam na Prywatn? wiadomo?? [ ], b?d? na Gadu-Gadu [ ].
Co zrobi?, je?eli moja praca nie zosta?a przedstawiona w konkursie?
Najcz??ciej osoby wykonuj?ce prace na SotW nie stosuj? si? do wymaga? i potem tak jest, jednak zazwyczaj pisz? im to w odpowiedzi i prace poprawiaj?, natomiast je?eli nie otrzyma?e? ode mnie odpowiedzi dlaczego Twoja praca si? nie uka?e - napisz mi (tak jak wy?ej) wiadomo??, a sprawdz? to.

Masz jakie? pytanie, b?d? problem? Zapraszam na Prywatn? wiadomo?? [ ], b?d? na Gadu-Gadu [ ] !

Niech wygra najlepszy!

Ostatnia edycja:
Odp: [G?osowanie]Signature of the Week #6 - matematyka

G?osuje na prace nr 5 najbardziej przypad?a mi do gustu najlepiej wed?ug mnie wypad?a.

Wed?ug mnie najlepiej wysz?a praca numer 5

Praca nr 5 jest bardzo ?adna ale robota w 5minut, przerobienie tylko lekko...
Praca nr 1 za? jest ?adna estetyczna zawiera wiele s?awnych ludzi, wybitnych matematyk?w oraz za nimi wida? jakie? obliczenia...
Praca 2, dodanie rysunk?w i t?o brushami...
Praca nr 3 ma fajne t?o ale reszta g?upie, do tego autor zbanowany...
Praca nr 4. pare minut w paincie...

G?os oddaje na prace nr 1

G?osuj? na prac? nr. 1. Wed?ug mnie naj?adniejsza, ciekawie zrobiona. Praca nr 5 r?wnie? ?adna i jedynie te 2 prace mog? walczy? o 1 miejsce, bo reszta wed?ug mnie jest do niczego.

5!

I musz? powiedzie?, ?e autor 1 pracy jest debilem. Einstein by? fizykiem a Kopernik (astronaut? XD) zajmowa? si? gwazdami. Astrolog czy jako? tak :p

5!
I musz? powiedzie?, ?e autor 1 pracy jest debilem. Einstein by? fizykiem a Kopernik (astronaut? XD) zajmowa? si? gwazdami. Astrolog czy jako? tak :p

Fragment z wikipedi, poniewa? te? jak to zobaczy?em to sie ?mia?em, lecz tutaj prawda...

Miko?aj Kopernik (?ac. Nicolaus Copernicus Thorunensis; ur. 19 lutego 1473 w Toruniu, zm. 24 maja 1543 we Fromborku) – astronom, matematyk, prawnik, ekonomista, strateg, lekarz, poeta, astrolog[1][2], t?umacz, kanclerz kapitu?y warmi?skiej od 1511, kanonik warmi?ski, scholastyk wroc?awski, duchowny katolicki.

Kawa?ek:

einstin.png

Obra?ac wykonawcy nie wolno...

G?osuj? na prac? numer 4. Mimo wszystko. Inne nie zrobi?y na mnie du?ego wra?enia. Poza tym nie wiem czy autor robi? to w AI czy mo?e sam Paint. Jednak gratuluj? pomys?u no i jakiego? konceptu ;p

Inne prace nie przyku?y jako? moich oczu.

Odda?em g?os na prac? nr.5 Jako? bardziej przypad?a mi do gustu.
Jestem tylko ciekaw, co ma Kopernik do matematyki? On by? astronomem, a co prawda liczby to liczby, ale nie pasuje.

Pozdrawiam,
DRE

G?osuj? prac? pi?t?. Najlepiej wykonana z przedstawionych wy?ej prac.

Praca numer 5,dlaczego ?
Moim zdaniem jest najlepiej wykonana.

Zag?osowa?em na prace nr. 5, poniewa? by?a najbardziej dopracowana, wszystkie szczeg?lny by?y w jednym, temacie (praca nie odbiega?a od g??wnego w?tku) i wybrane kolory rzuca?y si? w oczy, co te? jest du?ym plusem.

Oddaj? g?os na prac? nr. 5.
Wyda?a mi si? najciekawiej zrobiona, autor mia? pomys? i w 100% go wykorzysta?:)

Moim zdaniem praca nr.5.Why???
Praca nr.4 - autor m?g? si? postara? bardziej.
Praca nr.3-u?ytkownik zbanowany.
Praca nr.2-ten tr?jk?t nie jest doko?czony.
Praca nr.1-Kopernik mi si? kojarzy z teoria heliocentryczn?.

3 jest w pyte ale nie mo?na g?osowa?, wi?c m?j g?os oddaj? na prac? numer 2. Jest bardzo ciekawa, fajny render i kolorystyka. C??, jedynie czcionka jest do wymiany, ale i tak jest okej.

2!

Moim zdaniem praca nr. 5 ;] :up: :up: dlaczego? bo starannie zrobiona i przypada mi do gustu ;]
PzDr Kosx

Oddaj? sw?j g?os na Prac? numer 5, poniewa? jest moim zdaniem najciekawiej wykonana. Nie ma w niej jakiego? przepychu, ale te po??czenie z?otego z czarnym wygl?da bardzo dobrze.

Ja wybieram nr 5
Spodoba?a mi si? technika pracy i same jej wykonanie.
Wszystko wyra?ne(no oprucz tej r?ki, ale to nic)
Kr?tko m?wi?dz npraca nr. 5 przypad?a mi do gustu ;p

G?osuje ja prace nr. 5
Ta praca przypad?a mi najbardziej dla gustu nie wiem z jakiego powodu :curse:
Pozdrawiam tw?rce pracy nr. 5 :p
Pozdrawiam,
Matej

Status
Zamknięty.
Do góry