• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Family Brooch Quest

Simivar

Senior User
Liczba reakcji
129
Family Brooch Quest

(Autor: Simivar)

Wymagany poziom: Brak

Wymagane przedmioty: Rope, Shovel

Potwory: Skeleton, Skeleton Warrior, Ghoul, Stalker, Demon Skeleton

Nagrody: Family Brooch, Mo?liwo?? p?ywania na Isle of the Kings

Opis: Zdobycie samego Family Brooch nie jest trudne, lecz dla niskopoziomowych graczy mo?e si? to ?le sko?czy?.
Co zrobi?, aby?my mogli p?ywa? na Isle of the Kings? Wystarczy p?j?? i wej?? na statek, porozmawia? z Kapitanem Dalbrectem.
Gracz: Hello
Dalbrect: Be greeted, traveler.
Gracz: Brooch
Dalbrect: What? You want me to examine a brooch?
Gracz: Yes
Dalbrect: Thank you! I shall consider you my friend from now on! Just let me know if you need something!
Dalbrect: Now you can ask him whenever you want for a passage and he will take you to the Isle of the Kings for 10gp.
Gracz: Passage
Dalbrect: Since you are my friend now I will sail you to the isle of the kings for 10 gold. Is that okay for you?
Dalbrect: Have a nice trip!
Pojawisz si? na Isle of the Kings, aby wr?ci? porozmawiaj z Captain Jackiem:
Gracz: Hello
Captain Jack: Ahoy, matey. You are lucky to catch me here. I was preparing to set sail.
Gracz: Tibia
Captain Jack: Friends of Dalbrect are my friends too! So you are looking for a passage to the continent for 20 gold?
Captain Jack: Have a nice trip!
Uwaga!
Pod ?adnym pozorem nie wchod? na pi?tro +2! (za drzwi, chodzi o klucz)! Inaczej, aby wr?ci? b?dziesz musia?/a zap?aci?:
*level 6-40~~1k
*level 41-59~~5k
*level 60-xx~~10k

To tyle, pozdrawiam i mi?ej podr??y!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [Carlin]Family Brooch Quest

Odp: [Carlin]Family Brooch Quest

@up

"fajny" to jest spam ^^

@topic

Wszystko w porz?dku dobrze opisane, jeden ma?y "b??d" - mianowicie 6-40lvl p?aci 1k nie mo?na mie? 1 lvl na mainie x]

edit : ju? nie up, bo post zosta? skasowany ;d

Ostatnia edycja:
Odp: Family Brooch Quest

Ja w?a?nie mam probem i siedze na tej wyspie. Dajcie kto? rady jak wyj?? stamt?d? Mam 70lvl i mam ju? 10k przy sobie ale nie wiem co robi?, ?eby wyj??. HELP !!!!

Ostatnia edycja:
Odp: Family Brooch Quest

omg jaki nabijasz postow z ciebie!!! przecierz sa specjalne stronki o tej tematyce tibia*pl, tibia*wikia*com, tibia-wiki*net kazdy je chyba zna -.-

Do góry