• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Expo by Tabaluga13

Status
Zamknięty.

tabaluga13

Advanced User
Liczba reakcji
16
Witam, chcia?bym zademonstrowa? wam moje nowe expowisko :) Chod? problem jest ?e zapomnia?em doda? potwor?w... x) Ale wa?ne ?e expowisko jest :)
Prosz? nie b?d?cie tacy surowi... Mapa mo?e byc taka sobie, bo mia?em 5 miesi?czn? przerw?.

No to czas przej?? do mapki :D

mozebedeblablabla4.png

troch? zoom'u na natur? :D

mozebedeblablabla5.png

Og?lny widok mapy z g?ry.

Prosz? ocenia? i powiedzie? mi b??dy/co mog? jeszcze doda?.

Odp: Expo by Tabaluga13

Okro?g?y kwadrat xD
Nie ma nic specjalnego :curse: mapa nie ma tego czego? mo?e detale? Dor?b mo?e w ?rodku poziom ni?ej stawik i wodospad i jakie? g?ry i bedzie good./ 4/10

Nom kwadrat jest poniewa? mia?em 20 min. na kompie i kiedy sko?czy?em mapk?, okaza?o si? ?e musz? zej??. :(

je?eli robisz map? to zr?b j? porz?dnie...
kwadrat w kwadracie XD
lepiej by napewno wysz?o, jakby? si? nie ?pieszy? i posiedzia? wi?cej ni? 30minut...
4/10

To nazywasz natur?? To bardziej wygl?da jak ... nie skomentuje tego.. Nie umiesz miesza? pod?o?a, robisz kwadraty, 0 urozmaice? i ocena zerowa.

0/10:down::D

A ja dam pozytywna ocenk? bo mi si? podoba. 9/10
A wam nie musi :D
pozdrawiam
RRaafikk:up:

Hmm wida? kwadraty, s?aba natura ;/
No ale w sumie mog? da? 7/10 :P
Pozdro MisQ ;>

Wida?, ?e mapa nie szczeg?lnie dobra, ale nie jest, a? tak tragicznie popracuj d?u?ej nad ni? tak jak Aali m?wi?, a efekty b?d? lepsze szczeg?lnie zwracaj uwag? na szczeg??y i urozmaicenie mapki. Je?eli ta mapka nie jest dobra to nast?pna wyjdzie lepsza.;)

Wielki kwadrat ?le rozmiesczona natura za ma?o k?pek traw
nast?pnym razem przy??? si? !

Ju? widze te 5 miesiecy przerwy

Mapka n/c full auto border, nie wiem jakie potwory chcia?e? tu da?, ale ?adne tu nie pasuj?. To, ?e mia?e? 20 min na zrobienie mapki (w co w?tpie) nie usprawiedliwia cie, ?e nie umiesz robi? niekwadratowych mapek... beztalent

0/10

Mapa taka zwyczajna, nie wida? w niej nic oryginalnego. Nie wyr??nia si? na tle innych map. Szczeg??y niby s?, ale jednak mo?na by by?o da? ich troch? wi?cej. Na pewno musisz doda? k?py trawy, bo w niekt?rych miejscach ich po prostu brakuje. Wi?cej drzew te? by nie zaszkodzi?o. Mapa jest strasznie kwadratowa, co rzuca si? w oczy za pierwszym razem. Og?lnie nie jest, a? tak tragicznie, ale mog?o by by? du?o lepiej.

Na pewno + za poprawne g?ry. A ca?o?? ... hmm... musisz lepiej porozmieszcza? t? "natur?" i b?dzie dobrze. Na OTS by?aby dobra, bo jaki gracz patrzy si?, czy mu si? expowisko z wygl?du podoba czy nie. Ja postawi? 8/10

Mi si? podoba i nawet fajnie to wygl?da. xD

9,8/10 ^^

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry