• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.54 Exodum OTS - The best RPG Server project in the world

Status
Zamknięty.

Old Sessam

Hello
Liczba reakcji
56
logoblog.png

Exodum to projekt realizowany ju? przez 2 lata.
Zapewne s?yszeli?cie o naszym projekcie ju? dawno, dlatego postanowili?my go zreaktywowa?.
Nie b?dzie to jednak zwyk?y OPEN TIBIA SERVER, nasz serwer
ma na celu zapewni? naszym graczom niezapomnian? rozrywk?, emocje i przygod?. Od tradycyjnych ots?w
b?dzie r??ni? si? praktycznie wszystkim. Chcieliby?my zaprezentowa? projekt, kt?ry stanie si? prawdopodobnie
jednym z najbardziej profesjonalnych
serwer?w w Polsce, a mo?e w europie lub na ?wiecie.

Exodum World...
mapak.png
Nasz serwer b?dzie posiada? nast?puj?ce raty:​

Od poziomu 1 do poziomu 30 expirence pomno?one razy 50
Od poziomu 31 do poziomu 50 expirence pomno?one razy 25
Od poziomu 51 do poziomu 100 expirence pomno?one razy 15
Od poziomu 101 do poziomu 200 expirence pomno?one razy 10
Od poziomu 201 do poziomu 300 expirence pomno?one razy 5
Od poziomu 301 i wy?ej expirence pomno?one razy 3
Kilka gif?w z serwera. (Mog? si? d?ugo ?adowa? lub ci?? przy s?abym ??czu!!!)

Rookgard
rook.gif

Zadania
quest.gif

System pogody
pogoda.gif

RL War system oraz pe?na balansacja
demon%20i%20tarcze.gif

Dla tych kt?rzy nie lubi? gif?w dajemy kilka screen?w z gry.

beztytuuzf.png

beztytuu1mx.png

ss11.png

ss2kd.png

ss14.png

ss12.png

I wiele wi?cej!
Dlaczego nasz serwer?
Posiadamy mn?stwo skrypt?w oraz w?asn? map? rpg. Ka?da nowa profesja b?dzie mia?a nowy outfit. Ulepszanie broni i ekwipunku obronnego.
B?d? dost?pne scroole, dzi?ki kt?rym b?dzie mo?na ulepszy? sw?j ekwipunek. Ka?dym scroolem b?dzie mo?na ulepszy? o 10% swoj? rzecz. Na 100% dost?pnej. Unikalny, ca?kowicie przerobiony acc maker z nowymi funkcjami. W?asny Klient. Zapewnimy tak?e w?asny klient ze wspania?a grafik?, kt?ry zapewni niezapomniany klimat na naszym serwerze. Ataki Boss?w.
B?d? ataki potwor?w na miasta oraz organizowane inne atrakcje.
Informacje:
ACC: www.exodumots.net (Niedost?pny)
Oficjalne forum serwera: (Start 24 sierpnia 2010r)
Klient: W?asny (8.54-8.57)
Silnik: TFS 0.4.0!
Postacie: B?dzie mo?na zak?ada? postacie kilka dni przed startem.
Host: Francja, 1GB's
Start: B?dziemy was informowa? na forum oraz tutaj!

Odp: Exodum Ots Najlepszy serwer roku 2010 exodumots.net

O kurde ?adnie sie zapowiada bronie i zbroje sa fantastyczne na pewno bede gral ;p szkoda ze zapowiedz tak szybko poniewa? d?ugo b?d? oczekiwa? na start ; p

O kurde ?adnie sie zapowiada bronie i zbroje sa fantastyczne na pewno bede gral ;p szkoda ze zapowiedz tak szybko poniewa? d?ugo b?d? oczekiwa? na start ; p

tak, na start troch? b?dzie trzeba poczeka?, jednak postaram si? dodawa?/ pokazywa? nowo?ci jakie b?d? na naszym projekcie.
Jak napisa?em w temacie zapowied? dopiero teraz dodana, poniewa? trzeba Exodum dobrze zareklamowa? i pokaza? co oferujemy.
Wkr?tce dodamy nowe grafiki prezentuj?c nasze nowe style, oczywi?cie du?o wam nie poka?emy w celu zafascynowania pierwszym wej?ciem na nasz OTS :) my?l? ?e za 2 tygodnie poka?emy wam nasze outfity, tak?e obserwujcie uwa?nie temat i oczywi?cie prosze o komentarze nie zawiedziemy was ;-)

Pozdrawiam
Jaachuuu

Ostatnia edycja:

?wietnie si? zapowiada. Ahh te nowe grafiki, mapa do gry wr?cz ?wietna.
Filmik jedynie troch? amatorski, ale poza tym wszystko ok.
S?dz?, ?e mo?e by? to lekka rewolucja na arenie Open Tibia. :D

o.O Profejkt zapowiada si? ?wietnie, lecz grafiki troszke rozmazane.... lecz rozumiem to dopiero beta. Czekam na Start Servera napewno b?de gra?!!

O bardzo ciekawy projekt z pewnoscia wbije, mam pare jednak pytan jaki bedzie exp (mysle ze razy 5 max bylo by dobrze) czekam oczywscie na kolejne nowiny odnoscie teg ot.

no te nowe itemy mo?liwe ?e przyci?gn? graczy ?ycz? powodzenia

Pozdro

Mapa do najpi?kniejszych nie nale?y, wida? ,?e robili j? r??ni mapperzy. OTS za to nadrabia grafikami, fabu?? oraz mam na dzieje ,?e tym "co zostawili?cie dla nas na niespodziank?". Oczywi?cie mam du?e w?tpliwo?ci co do startu i prosz?, nie zapewniajcie mnie, ?e OTS wystartuje. Oceny jako takiej nie podam, bo za ma?o zaprezentowali?cie.
Pozdrawiam

No No filmik mi si? bardzo podoba ots b?dzie super na pewno zagram na nim ?ycz? wam powodzenia w wystartowaniu i ostrzegam Szykujcie dobrego dedyka na start wpadnie z 100 os?b :) zapewne ja z ekipa 25 osobow? wpadn? Pozdrawiam ciep?o(albo zimno jak kto woli :D)

Dzi?kuj? za wasze opinie. Mo?e i mapka nie wygl?da pi?knie na filmiku, ale postaram si? za jaki? czas zareprezentowa? wi?cej, by? mo?e inne screeny dowiod? na to ?e mapa w grze jest ?wietna. Aktualnie posiadamy 2 mapper?w.
Oboje robi? fantastyczne mapy. Co do exp rate postaram si? napisa? wi?cej w ten weekend, wi?cej grafik zaprezentujemy jak mowi?em za 2 tygodnie oraz postaramy si? nieco ods?oni? nasze "niespodzianki". Co do startu jest ju? ustalony. Wszystko zaplanowali?my, ale ?eczywi?cie r??nie bywa. Najprawdopodobniej wszystko przygotujemy tydzie? przed startem. Przed nami du?o pracy, ale ka?dy ma swoj? funkcj? i okre?lony cel na dany czas.
Wi?cej informacji wkr?tce.

@edit
Postaram si? w ten weekend ods?oni? to, ale by? mo?e ods?onie to dopiero w tym tyg, mamy du?o pracy i puki co nie mamy czasu doka?cza? zapowied?. Do startu jeszcze troch? czasu wi?c wszystko dowiecie si? w swoim czasie.
Mam nadzieje i chc? ?eby temat nie umar? do startu serwera, dlatego wszystkiego nie poka?e wam w jednym tygodniu, oczywi?cie zostawimy wam tak?e nasze mi?e "niespodzianki"

Pozdrawiam
Jaachuuu

Ostatnia edycja:

swietnie to wszystko wyglada...bardzo zachecajaca fabula, screeny co prawda nie byly rewelacyjne ale itemy widze tez nie sa zle do tego wszystko ladnie zaplanowane...chetnie wpadne na ten server ;)

super ots sie zapowaiada my?le ?e bendzie gra?o du?o ludzi ja napewno wpdne filmik i ssa spoko som

Jutro rozbudujemy t? zapowied?, pojawi? si? nowe zdj?cia mapy oraz przedstawimy exp rate. Wkr?tce dodamy r?wnie? nowe grafiki do zapowiedzi.
Jednak wszystko po kolei. Nie chcemy ?eby temat wymar? przed startem.
Pozostawimy tak?e "niespodzianki" ,kt?rych nie wy?amiemy si? i pozostawimy do ko?ca jako "nieodgadni?te".

Co do nagr?d jakie maj? osi?ga? gracze s? ju? przygotowane i czekaj? na zwyci?zc?w :)

start bedzie o 10 czy o 20 ? wreszcie?

start bedzie o 10 czy o 20 ? wreszcie?

Start b?dzie o 20:00, ale strona ju? dost?pna o 10:00, by? mo?e troch? wcze?niej zobaczymy

@edit
Dodali?my troche oprawy graficzne, zdj?cia nagr?d opr?cz naszego kubka Exodum, dodali?my tak?e exp rate oprawiony graficznie. Mape dodamy w tym tyg.

Ostatnia edycja:

?wietny projekt, w ?yciu nie widzia?em lepszego, naprawde czekam na niego z niecierpliwo?ci?. Napewno b?dzie du?o graczy, ja z ekip? napewno wpadne
Pozdro

Wed?ug mnie wszystko fajnie pi?knie
ale raty troche niedopasowane
skill x 10
a mlvl x 7
??????????????????
Skill zawsz powinien byc 2 - 3 x wiekszy niz mlvl
w tym przypadku pasowa?o 14 - 21
Jednak nie mowie nie jesli ktos mnie pyta o to czy zagram :P

Kurcze zapowiada sie super ots. Tylko, ?e to 5 lutego jeszcze duzooo dni ;/
Ale grac na nim bede na 100% Super te nowe itemy i film tez ;)
Pozdro:)

fajny ots si?zapowiada na zbli?aj?cy rok rozumime ?? tak d?€go do startu ale zrozumcie ludzie jachha oni chom wszystko dopi?c tak aby nie by?o ??dnych b?end?w.

Co do rat jeszcze si? zastanowimy. Podali?my przybli?on? koncepcj?. Pewnie raty si? zmieni?, oczywi?cie poinformujemy was w tym temcie o wszystkkim.
Wkr?tce dodamy nowe rzeczy do naszej zapowiedzi.
Mam nadzieje ?e b?dzie du?o graczy, bo nie ukrywam du?o roboty nas kosztowa?o stworzenie takiego serwera i nie wyobra?am sobie ?eby to wszystko posz?o na marne. Jednak jestem dobrej my?li, nied?ugo zapromujemy serwer tak?e na portalach zagranicznych.
Obserwujcie uwa?nie temat.
Wrazie jakich kolwiek pytan pyta?. Bardzo ch?tnie odpowiem na wasze wszystkie pytania.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry