• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Evanescence

Status
Zamknięty.

Firentis

Advanced User
Liczba reakcji
25
Witam,
Czy kto? s?ucha Evanescence? Je?li tak to jakie s? twoje ulubione piosenki? Umiesz wym?wi? chocia? nazw?, bo s?ysza?em, ?e niekt?re osoby maj? problem? :D

Ja jestem fanem Amy Lee i m?g?bym s?ucha? ca?y dzie? jej piosenek... lol
Najlepszymi wed?ug mnie piosenkami s? Anything for you, Lithium, Bring me to life, Father away, Taking over me... :>

Pozdro..

Odp: Evanescence

Bring Me To Life, Call Me When You're Sober, Everybody's Fool, Cloud Nine, My Immortal... praktycznie wszystkie piosenki. Zbyt wiele ich nie maj?, bo nagrali tylko dwie p?yty, ale za to na bardzo wysokim poziomie.

S?ucham, jestem fanem. Graj? naprawd? dobr? muzyk?.

Thoughtless, m?j ulubiony utw?r. Za Lacrymos? najch?tniej urwa?abym im g?owy, bo genialnych utwor?w, imo, nie powinno si? dotyka?. Ale og?lnie zesp?? na plus, swego czasu mia?am faz? na s?uchanie ich, teraz mi przesz?o, jednak od czasu do czasu puszcz? co? z ich dorobku.

O tak bardzo dobry zesp??, s?ucham du?o ich piosenek, najbardziej podoba mi si? :
Evanescence - Bring Me To Life
Evanescence - Going Under
Prawie ka?da piosenka tego zespo?u nadaje si? do kr?tkich filmik?w, ja je stosuje.

Co do wymawiania nazwy - kole?anka kiedy? m?wi?a "ewanesesense" jakkolwiek dziwnie to brzmia?o, uwa?a?a to tak?e za gotycki metal, ale okej . Mi tam pasuje, czekam do jesieni, maj? wyda? nowy album. Co do piosenek to najlepsz? jest zdecydowanie "Going Under". Takie jest bynajmniej moje zdanie.

Status
Zamknięty.
Do góry