Odp: Eman aka Uszek- Kolejny raz
?A?, TY NIE SEPLENISZ, przynajmniej ju? nie tak bardzo, ?mieszy mnie jak wypowiadasz "potrafis" xD
Wybacz, no musia?em si? pojawi? w twoim nowym temacie z nowym ?miesznym kawa?kiem, ale nie no, nie ma tragedii, w por?wnaniu do tamtego poprzedniego uszka czy czego? tam to eman, bicik i akcent na nowym majku tutaj ca?kiem inaczej brzmi, ale wr??my na ziemie, przecie? nie mog? Ci tylko s?odzi?, pomijaj?c ju? te plusy ?e fakt ?e przynajmniej teraz nie ?piewasz o niestworzonych rzeczach a rapujesz(chyba) o sobie, no to i tak niekt?re rymy s? albo nie s? rymami, wiesz zatuszowa? mo?na jeden, dwa wersy, ale tutaj jako? bardziej jest to widoczne, no i patrz na zako?czenie "daj? mi przyja?? i nic poza tym" to si? nie trzyma kupy, jakie? takie bez sensu
I poka? mi osiedle, na kt?rym eldoka odbija si? od g?osnik?w w telefonach bo w wielu miejscach by?em i raczej na 'blokach' to eldoki si? nie s?ucha, lol
Czekam na nast?pny kawa?ek na tym forum bo mia?em nadzieje ?e b?d? m?g? sobie ponarzeka? a tu lipa, nie propsuje, no bo za wcze?nie.