• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Draken's

Status
Zamknięty.

kloc

Advanced User
Liczba reakcji
13
Witam chcia?bym Wam zaprezentowa? moj? niedawan? prac?, a mianowicie podziemn? ?wi?tynie Draken?w(czy jak kto woli podziemne miasto Draken?w).Dawno nie robi?em nic w map edytorze ale no c?? zaciekawi?y mnie nowe itemy.Mam nadziej? ,?e mapa nie jest tragiczna:>
2cpx89v.png
- Ca?o??
2gv0zdj.png
- Komnaty
idhhlf.png
- Arena
Prosz? o komentarze
Regards

Odp: Draken's

Bardziej przypomina mi to jakie? podziemne miasto, bo je?li to jest ?wi?tynia to nie za bardzo Ci to wysz?o..
Co do mapy, ?adnie wygl?da, masz pomys?, ale nie jest zbyt trudna w wykonaniu, sprawia wra?enie skomplikowanej, ale tak? nie jest..
W tych pokoikach wszystko si? powtarza, og?lnie wszystkie jakie? drobne szczeg??y si? powtarzaj?. Pracuj dalej ; ) Masz pomys? na mapki ^^

Dok?adnie nie wiem co to mia?o by? pomy?la?em o drakenach dopiero gdy urz?dza?em komnaty.Szczerze m?wi?c co innego mog?em tam da? by utrzyma? ten klimat:>
W sumie masz racj?, ?e nie przypomina to ?wi?tyni, ale no c??;]

Regards

mmm Dla mnie bomba :)
super mapka gz r?b wi?cej takich mapek :)
Chcia?bym ?eby takie mapki by?y na ots ...
Pozdro :)

Ladne " Nie jestem wyszkolonym mapperem ale mi sie podoba" Fajnie by bylo zeby na otsach byly takie mapy

Dark SOV ma racje

daje ci 8/10

Je?li kto? ma pragnienie sobie polata? po mapie to nie ma problemu, mog? udost?pni? map? do downloadu (b?d? musia? tylko pozamienia? par? item?w tzn. stone border?w bo nie wiem po kt?rych mo?na chodzi?).

Regards

Ostatnia edycja:

Bardzo ?adnie wykonane, ale jako? mi si? nie kojarzy z Draken'ami. :p Najbardziej podoba mi si? ten mostek na ?rodku mapy - ma w sobie "to co?". Praca na wysokim poziomie - oceniam na 9/10. ;)

Dark SOV ma racje.
Bardzo dobra mapa , taka mapa przyda?aby si? na jakim? OTS'ie 100exp.

Podoba mi si? , masz talent. 10/10

Praca nie najlepsza, ale podoba mi si?. Sprawia wra?enie niby skomplikowanej, ca?kowicie na twojej pracy jest pusto, brak pomys?u lub gdzieniegdzie czego? mi tam brakuj?.
5/10

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry