• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dragon Scale Legs

Status
Zamknięty.

Sarvarex

Advanced User
Liczba reakcji
6
Witam!
Ostatnio slyszalem plotke ze na jakims serverze kiedys byly DSL.
Player ktory je posiadal byl bardzo wnerwiony przez playerow ktorzy za nim lazili nie dali mu expic nic, az wkoncu wyrzucil do wody dsl - jeszcze jak tibia byla stara i bylo widac co sie wyrzucalo do wody, ludzie zaczeli bic owego playera za wyrzucenie tych cennych legow. Czy to prawda czy fa?sz? Komentujcie!!

Ostatnia edycja:
Odp: Dragon Scale Legs

Nie wiem czy to prawda ale s?ysza?em te? w?a?nie ?e wyrzuci? kto? DSL do wody :P

Wed?ug mnie to prawda poniewa? GM w real mo?e sobie zrobi?...:p

A w tytule powinien by? prefix "Prawda czy Fa?sz"... czego u Ciebie brakuje :p

Posiada je Abertt z serwera Titania, za aktywowanie stutysi?cznego pacca. Nie wyrzuci? ich do wody, tylko s? w jego dp. Na Antice kto? je posiada?, lecz to on wyrzuci? je do wody.

#up
Na rl tibii nie ma komendy dla GM?w na tworzenie item?w ;]

Tylko CM i wy?ej mog? robi? itemy. Gm nie.
By?y legi za pacca jak pisz? up.
O wyrzuceniu leg?w te? s?ysza?em ale nic w tym ciekawego nawet gdyby by?o to prawd?.

down
Niesamowite.

Ostatnia edycja:

W?asnie ze ciekawe bo w calej tibi istnialy 2 pary tych legow teraz istnieje tylko 1.

Dragon Scale Legs dostal pewien gracz za to i? kupil pacc jako 1.000.000 osoba , a to ?e wyrzucil je do wody jest nieprawd? , poniewa? by? jaki? czas temu (miesi?c mo?e wi?cej) wywiad z owym graczem.
Pozdrawiam.

Tak wiem, on nadal je ma ale byly (2 pary) << a teraz jest tylko 1 para. 1 gracz wyrzucil je do wody a ten 2 ma je nadal w dp.

Mo?e i dosta? te DSL'e za ten 100-tysi?czny pacc, ale p??niej wszyscy kumple przyjaciele si? od niego odwr?cili i go huncili by zdoby? jego DSL przez jeden itemek zosta? wrogiem publicznym nr 1 po za dsl'ami dosta? jeszcze par? itemek od CM'a i jaki? puchar czy co? takiego nie pami?tam.

O wyrzuceniu leg?w s?ysza?em ale o tym ?e za pacc to nie <o.O>

Wiem ?e to nie na temat ale tak z ciekawo?ci gdyby ten many sprzedac chcial te legi to ile by one kosztowa?y kk?

Te DSL za 100.000 Pacc to prawda...... Co do DSL wyrzuconych do wody to mi si? wydaje, ?e napewno takie co? si? niewydarzy?o i niewydarzy... Jaki idiota by do wody je wyrzuca??? Pomy?lcie.... :D

Jedna para le?y w depo za jaki? tam pacc... Druga para zosta?a zatopiona bo go dr?czyli : o

Ja te? o tym s?ysza?em ale troche inn? wersje ;) nie z tym, ?e go wnerwiali tylko konczyl gre i wyzuci? EQ razem z DSL.
Nie wiem czy to prawda czy mit ale mug? je przynajmniej przekazac komu? ;) Np. przyjacielowi kt?ry jeszcze gra? w tibie takie jest moje zdanie ;) :D
Nie twierdze, ?e wersja z tym dr?czeniem nie jest prawdziwa ja s?ysza?em inn?. Nie wiadomo w sumie czy jakakolwiek wersja jest prawdziwa xD Mo?e to wogule si? nie zdarzy?o? Trzeba by zapyta? starych graczy ;) mo?e kto? co? wie? Ale nie tych za czas?w 7.0 czy 7.6 xD tylko tych np. 3.0 :) heh mo?e kto? kogo? znajdzie ale w?tpie :)
Pozdro :D

Heh tez dobre! Ja slyszalem plotki ze MDW na DSL ale wierzyc mi sie nie chce! a co do DSL to mysle ze to prawda... Kiedys na tibi 7.4 <o ile pamietam> najlepszym potworem byl Dl i z niego lecial Great Shield!!! Wiec mozliwe. Mysle ze mial DSL

A to nie by?o tak, ?e mia? do wyboru ten zacny pan, nagrod? za co?? Nie wiem, czy za wykrycie jakiego? strasznego buga, czy w?a?nie za tego pacca. Ale by?o co? z wyborem, ?e albo 2 lata pacca za free, albo co? tam, albo w?a?nie DSM i wybra? spodenki. A trzy dni p??niej hack. O.o

Mozliwe ale ja mysle ze z czegos mu polecialy... Prawda mzoe byc tez ze dostal za buga. Wlasciwie sie nie dowiemy!!! Trzeba zapytac starych graczy:)

Jedyne Co Ja Wiem To To Ze Wielu Chcialo Miec Te Legi I Watpie w To Zeby Ktos Je Wyrzucil bo Byl By to totalny osiol ^^

@up

On je wyrzucil bo mial powod - ludzie zaczeli go huncic, nikt go nie lubil poniewaz mial te legi wkurwil sie i wyrzucil do wody. Ludzie zaczeli go lac za to.. ^^ tyle wiem

Status
Zamknięty.
Do góry