• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dragon Lair - pierwsza praca.

Status
Zamknięty.

Gulogeris

User
Liczba reakcji
0
Witam, niedawno zainteresowalem sie otsami i chcialem sie z Wami podzielic moja 1 praca, mialo wyjsc cos w podobie do POI dli, tyle ze ukryte i cos ciekawego do zrobienia, aby sie tam dostac ( jeszce nie wiem co ).
#1 - Glowny poziom wyspy.

72783516.jpg

#2 - Poziom nizej, wejscie na DL'e.

49211653.jpg

#3 - Poziom z DL'ami, nie umiem jeszce dodawac respow, wiec ich nie ma (:

75293588.jpg

#4 - Wejscie do jaskini hydr, serpentow lub innych potworow tego typu.

32419220.png

#5 - Resp.

resp1ozqiwrz.jpg

resp2.jpg

resp3.jpg

#6 - Wejscie na HFF.

entrancem.png

Licze na to, ze jako bardziej doswiadczeni udzielicie paru raz i wskazowek :D
Z gory dzieki za krytyke i opinie.

Odp: Dragon Lair - pierwsza praca.

S?abiutko;/ Czemu dajesz te ognie tak blisko siebie a pozatym te fioletowe i z?lte tam nie pasuja wogole.Wszystko ogolnie za blisko siebie.Ma?o detali.Dajesz tu rzeczy ktorych nie powinno byc bo nie maja nic wspolnego z dragami. Moja ocena to 2/10.Popracuj nad tym.

Te hydry kwadratowo!!! Gory popracuj nad nimi bo nie maja kszta?tu poczytaj poradniki.Nie pasuja tutaj te smieci i na wejsciu wodorosty.Musisz sie jeszcze wiele nauczyc.Moja ocena 3/10.

Przede wszystkim kwadratowo i ma?o detali. :ops: Na pierwszym ss-esie jest pe?no element?w nie pasuj?cych do klimatu po za tym ten most... na czym on si? trzyma?
Tak?e te same typy ro?lin za blisko siebie... Co do g?r te? s?abo. niee Radz? zapozna? si? z paroma poradnikami.

5/10 zwa?ywszy na fakt ?e jest to twoja "pierwsza praca" w co w?tpi? poniewa? ta praca jest co? za dobra jak na pocz?tkuj?cego mappera.

Przede wszystkim kwadratowo i ma?o detali. :ops: Na pierwszym ss-esie jest pe?no element?w nie pasuj?cych do klimatu po za tym ten most... na czym on si? trzyma?
Tak?e te same typy ro?lin za blisko siebie... Co do g?r te? s?abo. niee Radz? zapozna? si? z paroma poradnikami.
5/10 zwa?ywszy na fakt ?e jest to twoja "pierwsza praca" w co w?tpi? poniewa? ta praca jest co? za dobra jak na pocz?tkuj?cego mappera.

Nie mialbym powodu klamac, ze jestem poczatkujacym =P

Nowa mapka, wejscie na hff. Prosze o komentarze =)

Status
Zamknięty.
Do góry