• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Domek

Status
Zamknięty.

asol10

Advanced User
Liczba reakcji
12
Witam!!
Przedstawiam moja prace ktora robilem w 10 min.Prosze o Ocenianie:)

Odp: Domek

Bardzo s?abo widac!
Natura bardzo s??ba i takie dziwne to >.<
2,3/10
Pozdro

Hmm jako i? ja lubi? krytykowa? to napisz? Ci, ?e to jest ?enada :S Mog?e? wi?cej czasu po?wieci? a nie w 10 minut.....
Moja ocena to 1,5/10 poniewa?, hmm screeny s?abo widoczne i og?lnie s?aby troch? 0 detali..

Pozdrawiam

Kwadratowy domek, 0 detali,0 drzew... Nie podoba mi si? niestety... moja ocena 2/10 a 2 za ch?ci

Bardzo s?abo, a wr?cz tragicznie. Kwadratowy budynek a natura s?aba. Nie ma ?adnych urozmaice? a o szczeg??ach nie wspomn?.

Ocena: 1,5/10

Wybaczcie ale? musz? to stwierdzi?, ?enuj?cy jeste?cie....
Po to? wstawi? te pracy by otrzyma? pe?n? pomoc w co te forum powinno si? zaopatrzy?, natomiast tutaj widniej? zb?dne posty typu "s?aba praca"

#Topic
Drogi ch?opcze, mam nadziej? i? moja ocena i wypisanie pope?nionych przez Ciebie b??d?w oraz danie kilku wskaz?wek wprowadzi Cie na dobr? drog?.
Screeny najlepiej uploadowa? na hostingu, typu:

Screen nr.1
-Brak pomys?u
-Brak zr??nicowania gruntu
-Najzwyklejszy dach
-Typowo kwadratowe budynki
-Brzydka droga, proponuje robi? j? borderami: d:7656 i w g?r?(wype?nia? gruntem:id:103)
-Z?e skomponowanie przedmiot?w
-Brak urozmaice?: drobnych kamieni itp

Polecam zagl?dn?? do owych poradnik?w, po wielu pr?bach i b??dach wystaw kolejn? ze swoich prac w znacznie lepszym wydaniu.

Nic z dodatkow
0 detali
0 pomysl
sa zyjacy kwadrato posrod niczego...

2\10:curse:

ja teraz przez ca?? noc b?d? si? zastanawia? po co robi? prace kt?ra jest kompletnie bez sensu. Nie masz weny to si? nie bierz... Praca bardzo s?aba zas?uguje jedynie na 1. Dzi? oceniam 3 prace i wtf? wi?kszej ?enady nie widzia?em

1. Na kij miniatury? Takiej wielko?ci to ja mog? mie? ikony na pulpicie
2. obrazek nr.1 Nie cierpi? niedoko?czonych prac, si? znaczy czarnego pola na mapie
3. obrazek nr.2 Szerokie te ?cie?ki maj? tam nieprawda??
4. obrazek nr.3 Co to jest to br?zowe du?e co najwi?cej wida? na tym obrazku?
5. 0 drzewek = aj, dbaj o ?rodowisko... nie wycinaj drzewek...(te drzewa pewnie posz?y na budow? tej rudery)

A teraz legenda bo widz? ?e jeste? takim mongo?em (sory za obraz?) ?e mo?esz nie kapowa? co napisa?em :
-Czer?- jest to tw?j ulubiony kolor oznacza ?a?ob?
-?cie?ka- taka mini droga
-Br?z- to te? taki kolorek
-Rudera- taki brzydki domek
-Mongo?- co? takiego jak tib. NOOB tylko ?e w moim j?zyku
-Drzewo- Takie du?e, br?zowe(s?owo br?zowe przet?umaczone wy?ej) i z listkami albo ig?ami, cz?sto spotykane w lesie
Reszce poszukaj w encyklopedii. Sory innych user'?w za ten post ale ta praca tak na mnie zadzia?a?a.

Ocena: 0,001/10

a teraz pan up: autor tych mongolskich prac nie prosi? o pomoc i rady lecz zaprezentowa? swoje dzie?o. Powiedzmy prawd?, Pro w tym momencie nie jest!

pozdro, Brolli

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry