• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dobry rock/punk/ska-punk

Status
Zamknięty.

Smok_

Active User
Liczba reakcji
19
Witam. Chcia?bym aby?cie w tym temacie pisali o swoich ulubionych rockowych/punkowych i ska-punkowych, wykonawcach i utworach. :)
To mo?e ja co? polec?: Billy Talent (rock), The Offspring (punk rock), Goldfinger (ska-punk), Sunrise Avenue (rock). Ulubione kawa?ki: Goldfinger - Spokesman, The Offspring - Pretty Fly, Why Don't You Get a Job, The Kids Aren't Alright ...

Odp: Dobry rock/punk/ska-punk

Led Zeppelin, Queen, System of a Down, Deep Purple, ewentualnie metalowy Slipknot.

Red Hot Chili Peppers, Offspring, Nickelback, Metallica, Lady Pank, zaliczmy do rocka Linkin Park.

The Offspring (Hammerhead), Goldfinger (open your eyes) i zesp?? Linkin Park (What i've done)

Ostatnia edycja:

Red Hot Chili Peppers (rock) czasem offspring lub green day (punk rock)
a utwory
-RHCP wszystkie z malymi wyjatkami glownie under the bridge, give it away, by the way, californication, z mniej znanych to Parallel Universe
offspring to plyta americana, nie cala
green day to kilka utworow z american idiot

Hmm.. Metallica, Lynyrd Skynyrd, The Ramones i baaaardzo du?o z gatunku muzycznego zwanego "oldies". Z tego jednak musz? wymieni?dwa zespo?y, kt?re robi? na mnie szczeg?lnie wra?enie - Van Morrison, The Mamas & The Papas (najwi?kszy hit tych drugich to , a Van Morrison nie mia? hit?w - to po prostu dobra muzyka. Polecam jednak )

Ja s?ucham SYSTEM OF A DOWN!!xD (co? pomi?dzy metalem i rockiem :]), Red hot chilli peppers, Offsprings.

Status
Zamknięty.
Do góry