• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dobra Strona Do Sciagania Filmow

Status
Zamknięty.

DudoCriz

Active User
Liczba reakcji
3
Witam tak jak w temacie potrzebuje strony do sciagania filmow mam konto na tnt torent i torrenty. org ale niestety chce sciagnac nastepujace filmy w dobrej jakosci (NIE KIN?WKI)
*harry potter i insygnia smierci czesc 2
*fast five
*to nowe kac vegas

Macie jakas dobra strone? :>

Odp: Dobra Strona Do Sciagania Filmow

chomikuj

najlepsza nagrywka jaka jest narazie

napisy .
kac vegas 2 = na torrentach jest beznadziejny ale na chomikuj jest dobry .

to nie s? linki do download odrazu tylko do stron z nimi i dla tego nie daje skan?w .

pozdrawiam hiroh .

dziekuje ci bardzo ale jak juz pisalem wyzej wersje TS mnie nie interesuja DVDRIP tego chce ;D

Tak jak shadow3645 polecam darkwarez.
Sam korzystam, czasem jak nie znajde, albo linki wygasna to z peb'a.
Jak sie mysli to mozna sciagac szybko, nawet na stronkach z limitami.

Garsc rad:
Znajdziesz temat, szukasz na ostatnich stronach, patrzysz gdzie jest wrzucone na duzo roznych stron.
Przykladowo film ma 4 party. Jest wrzucony na 5 serverow(fileserve, filesonic, rs, hotfile, wupload). Sciagasz kazdy part z innego servera, na kazdym sa limity okolo 300kb/s wiec przy sciaganiu 4 partow wychodzi ci 1,2mb szybkosc sciagania. Czyli srednia predkosc neta 10mb. Jak masz szybszego to tracisz, jak wolniejszego to sciagasz jak bys mial bez limitow.
Jesli linki wygasly, to mozesz zglaszac do reuploadu, poza tym na forum maja bota ktory sprawdza linki. Sa tez tematy pomocy, piszesz co potrzebujesz i w momencie ci wrzucaja potrzebny plik.
Co do samej jakosci, to jesli w necie jej nie ma, to raczej nie znajdziesz. Chyba logiczne nie? A na darkwarez, pojawiaja sie bardzo szybko. Wiec jak tylko bedzie sie cos pojawiac to mozesz tam szukac.
Co do jakosci to praktycznie w kazdym poscie ci pisza co to za plik(dvdrip, brrip, ts itp...). Jak zobaczysz dvdrip lub brrip to odrazu wiesz, ze dobra jakosc bedzie.

?ci?gnij sobie darmowy program 'Utorrent' i ?ci?gaj torrenty z torrentz.com. Jako?? zazwyczaj jest dobra, chyba ?e chcesz ?ci?gn?? jaki? nowy film co dopiero wszed? do kin, wtedy jako?? nie jest najlepsza, ?e tak powiem 'kinowa' poniewa? ludzie kr?c? kamer? w kinie i zazwyczaj r?ka im si? trz?sie. Ale tak poza tym to polecam.

dziekuje ci bardzo ale jak juz pisalem wyzej wersje TS mnie nie interesuja DVDRIP tego chce ;D

ale odrazu po premierze nie bedzie wersji film?w dvdrip zawsze trzeba chwile poczeka?. Wszystko nie b?dzie odrazu. Ja osobscie pobieram z torrenty.org lub thepiratebay.org . jako?? nie jest najlepsza ale jak si? chce lepsze to trzeba poczeka? na lepsz? wstawke.

Status
Zamknięty.
Do góry