• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dla Oli

Status
Zamknięty.

Do Mycia

Advanced User
Liczba reakcji
11
Yo! Tak jest to jest dla kochanej Oli

Siedz? sobie w domu,tak jest tak znikomo nie wiem co mam robi? by rozkocha? ciebie we mnie.
Dziewczyno prosz? powiedz mi, co mam zrobi? by? wreszcie poczu?a to co czuj? ja,jestem taki ?mudny ju? od trzech dni.Ja pragn? by? z dzi? z tob? ju? na zawsze by?, by wype?ni? to co zapisane w ksi?dze ?ycia zosta?o,lecz powiedz mi dziewczyno co ja robi? ?le staram si? jak mog? lecz to i tak na nic prosz? powiedz mi.

Ref
Tak dziewczyno ja dla ciebi? tylko chc?,?y? mi nie dane bez ciebie nie,po co ta udr?ka?po co te ?zy one tylko niszcz? to co poczo?y.

Ja dziewczyno obiecuj? ci ju? nigdy nie zrobi?, nie zrobi? tego nie,b?d? spe?nia? wszystkie twoje ch?ci,tak tylko ja i ty.Ju? nie b?d? se ?le robi?,nie podetn? nigdy si? by ciebie tylko mie?

Prosi? bym o ocenki i czy to w og?le op?aca si? Jej za?piewa?

Odp: Dla Oli

Jakby? mia? jej to za?piewa? to zale?y, jaki rytm i muzyka, a tak to nawet fajne.

Oczywi?cie reggae ja to lubie ona te? oczywi?cie

Down:
Dzi?ki,nawet nie wiem sk?d skradzione ;]

Ostatnia edycja:

Hej Sutesas
Odrobin? podkradzione ale my?l? ?e to po?knie.
No nic do boju ! i daj sprawozdanie z tych brawurowych wyczyn?w !!

no no, tekst dobry. :D
tylko nie wiem ja bym za chiny nie poszed? pod jej okno i za?piewa? :D, tak robili w starych czasach. Teraz to tylko Sms lub spotkanie ale bez ?piewania <lol2>...

Ale c?? wiele przypadk?w na ziemi jest, wi?c idz i daj z siebie wszystko :P
Poka? ?e ci na niej zale?y i Pu?? najlepiej Nutk? nie daj si?! ( doda ) , haha :D

Powodzenia! daj z siebie wszystko i pami?taj o Dodzie :D , czekam na odpowiedz jak posz?o ...

Przykro mi ale niestety nie jestem w stanie jej tego za?piewa? jej na mnie taka zdenerwowana po tym jak po pijaku podcina?em si?.Tyle razy jej ?piewa?em r??ne utwory.Sorka

JA mam lepsze

DLA ANI
Kochana Aniu madafaka , madafaka
Niemoge sie doczekac kiedy jescze raz bede mugl cie prze przprzprz przejechac
:D:D:D:D

TEmat : tekst nawet fajny ale niemusisz juz zakladac wiecej tematow :P

Status
Zamknięty.
Do góry