• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Diss Na Tede - Gandzior - Cztery Zwrotki i Pogrzeb

Status
Zamknięty.

Dark Magican

Senior User
Liczba reakcji
41
Wystawiam wam tutaj Dissa na Tede,

Moim zdaniem Gandzior si? postara?, nie jest on najlepszy w Dissach i tego typu rzeczach, ale jest jak dla mnie bardzo dobrym raperem. Podobaj? mi si? jego Bity mo?e tekst?w za du?o dobrych nie ma, ale przes?anie bardzo mocne.

I prosz? mi tu nie pisa? komentarzy typu "Sepleni" "?piewa jak by mia? kluski w ustach" nie pierwszy raz spotyka?em si? z tego typu komentarzami wi?c jak kto? si? zaliczy do tego komentarza mo?e by? pewny ?e jest "Dzieciuchem kt?ry szuka argument?w ?eby o?mieszy? dan? Osob? i jeszcze gorzej ale tego nie napisze"

Odp: Diss Na Tede - Gandzior - Cztery Zwrotki i Pogrzeb

A co to takiego, ?e sepleni? Roz?mieszy?e? mnie t? wypowiedzi?, sporo takich os?b jest na scenie, chocia?by, jedna osoba z ekipy Bezimiennych, sepleni - pewnie jest wy?miewany, ale zazwyczaj przez tych niedojrza?ych.

Mi w og?le ten diss nie podchodzi, poza tym po co si? wpieprza w sprawy pomi?dzy Pej? a Tede, nigdy nie mia?em nic do tego ca?ego Gandi Gandy, ale to co zrobi? jest wed?ug co najmniej ?mieszne.

No i w og?le, co oni maj? do czapek New ery? Te czapki wed?ug mnie w?a?nie reprezentuj? styl hh - Ch?opakom od Rysia jak i samemu rysiowi, tego stylu brak.

Peja niech lepiej wr?ci do brazylijskiej odmiany jiu-jitsu, ma uprawnienia s?dziowskie - niech s?dziuje, bo do rapu to on g?owy wed?ug mnie nie ma.

A co to takiego, ?e sepleni? Roz?mieszy?e? mnie t? wypowiedzi?, sporo takich os?b jest na scenie, chocia?by, jedna osoba z ekipy Bezimiennych, sepleni - pewnie jest wy?miewany, ale zazwyczaj przez tych niedojrza?ych.
Mi w og?le ten diss nie podchodzi, poza tym po co si? wpieprza w sprawy pomi?dzy Pej? a Tede, nigdy nie mia?em nic do tego ca?ego Gandi Gandy, ale to co zrobi? jest wed?ug co najmniej ?mieszne.
No i w og?le, co oni maj? do czapek New ery? Te czapki wed?ug mnie w?a?nie reprezentuj? styl hh - Ch?opakom od Rysia jak i samemu rysiowi, tego stylu brak.
Peja niech lepiej wr?ci do brazylijskiej odmiany jiu-jitsu, ma uprawnienia s?dziowskie - niech s?dziuje, bo do rapu to on g?owy wed?ug mnie nie ma.

Ta, a na chuj si? molesta wpierdala?a w beef tede vs peja? Rzekomo zosta?a ura?ona w kawa?ku peja vs hip-hop, nie b?d?my smieszni.

Ta, a na chuj si? molesta wpierdala?a w beef tede vs peja? Rzekomo zosta?a ura?ona w kawa?ku peja vs hip-hop, nie b?d?my smieszni.

Nie molesta tylko Parias, to po pierwsze. Po drugie wpierdalaj? si? bo Peja rapuje: "usi?d?, we? krzes?o kim jest kurwa Pelson, chuj mnie obchodzi co powiedzia? Eldo" i podejrzewam ?e wykorzystuj? okazj? ?eby naszego "ry?ka" zmiesza? z b?otem, jakby wydawa?o im si? ?e z tdfem b?dzie im ?atwiej.

Co do Gandziora, przes?ucha?em tydzie? temu. Pierwsza my?l to "Co to kurwa jest?". Totalne nieporozumienie, nie wiem co ten cz?owiek chcia? nam zaprezentowa? ale w og?le mu to nie wysz?o.

Po drugie wpierdalaj? si? bo Peja rapuje: "usi?d?, we? krzes?o kim jest kurwa Pelson, chuj mnie obchodzi co powiedzia? Eldo"

W dupie by?e?, g?wno widzia?e?.
My?lisz, ?e taka zaczepka w jakim? tam tek?cie, wywo?uje takie emocje by nagra? beefa?
K??tnia Eldoki z Pej? by?a ju? jaki? czas temu, poczytaj na myspace, poza tym ten tekst musi mie? jaki? przekaz, tak? My?lisz, ?e nawin?? sobie o, tak - bo si? rymuje?

i podejrzewam ?e wykorzystuj? okazj? ?eby naszego "ry?ka" zmiesza? z b?otem, jakby wydawa?o im si? ?e z tdfem b?dzie im ?atwiej.

Dobre, dobre - miesza? z b?otem go nie trzeba, bo sam si? z nim zmiesza?.
On zacz?? k??tnie - z tego co wiem, Pelson do niego nic nie mia? (mo?liwe, ?e si? myl?), Peja mia? co?, ale do Eldoki - jak chce ju? si? na czym? wy?y? niech idzie z tymi jego "ziomkami" na si?ownie.

Nie molesta tylko Parias, to po pierwsze.

Ch?opczyku, Parias zrobili p??niej, wcze?niej to byli cz?onkowie molesty.Wg. mnie nie powinni si? w to wpierdala?, beef tede vs peja, to beef tede vs peja.

Powiem wam wszystkim tak.
Tede zasapa? do Ca?ej Czw?rki do kt?rej nale?y r?wnie? Gandzior, wi?c prosz? Ogarnijcie si? troch? zachowujecie si? jak Total Hejterzy.
Parias ta ?wi?ta Tr?jcia w og?le nie mia?a podstawy ?eby si? do Pei rzuci? je?eli b?dzie wojna to ca?y HH p?jdzie w pizdu i zobaczymy kto wygra. Jak b?dzie war pomi?dzy Ca?ym rapem to tylko przez Parias prowokuj? i b?d? mieli za swoje kt?rego i tak nie mieli.

Don Wakeful On zacz?? k??tnie
Peja, nie zacz?? K??tni niestety ale nasz Tede pisa? na Face Booku to co nie powinien pisa? i niestety wysz?o jak wysz?o zosta? przegrany.

Ostatnia edycja:

W dupie by?e?, g?wno widzia?e?.
My?lisz, ?e taka zaczepka w jakim? tam tek?cie, wywo?uje takie emocje by nagra? beefa?
Nie, to oczywiste ?e nie. No i nie by?em w dupie i nie widzia?em g?wna.

K??tnia Eldoki z Pej? by?a ju? jaki? czas temu, poczytaj na myspace, poza tym ten tekst musi mie? jaki? przekaz, tak? My?lisz, ?e nawin?? sobie o, tak - bo si? rymuje?

Nie, krzes?o chyba nawi?zuje do choroby Pelsona, nie wiem.. ; o a chuj mnie obchodzi do wywiadu z Eldo. Zreszt? i tak my?le ?e ten refren by? jednym z g??wnych powod?w do nagrania dissu.

Dobre, dobre - miesza? z b?otem go nie trzeba, bo sam si? z nim zmiesza?.

Tak? Kiedy? Ja o niczym takim nie wiem. Masz jakie? specjalne ?r?d?a?

On zacz?? k??tnie - z tego co wiem, Pelson do niego nic nie mia? (mo?liwe, ?e si? myl?), Peja mia? co?, ale do Eldoki.

Nie wiem kto zacz??, zreszt? to nie b?jka w szkole.

jak chce ju? si? na czym? wy?y? niech idzie z tymi jego "ziomkami" na si?ownie.

Coraz bardziej utwierdzam si? w przekonaniu ?e jeste? jakim? psychofanem molesty i eldo. (bez urazy) Po chuj w og?le ten tekst z si?owni??

Ch?opczyku, Parias zrobili p??niej, wcze?niej to byli cz?onkowie molesty.Wg. mnie nie powinni si? w to wpierdala?, beef tede vs peja, to beef tede vs peja.

O parias s?ycha? ju? od 5-6 miesi?cy, czyli parias pojawi?o si? pa?dzierniku miesi?c po koncercie Peji a z tego co wiem to wcze?niej Molesta nic nie mia?a do Peji ani Peja nic do molesty, ch?opczyku.

Ostatnia edycja:

&UP
Ohh... jedynie tylko ty m?wisz prawd? o tej ca?ej akcji.
A reszta wpierdala swoje teksty, lub wyczytane z Wujka Google kt?ry nie raz k?amie.
Molesta i Peja nie kolegowali si? ze sob?, ale jak i r?wnie? nie mieli nic do siebie wi?c.
PARIAS nie powinni si? wtr?ca? do tych diss?w

Powiem wam wszystkim tak.
Tede zasapa? do Ca?ej Czw?rki do kt?rej nale?y r?wnie? Gandzior, wi?c prosz? Ogarnijcie si? troch? zachowujecie si? jak Total Hejterzy.
Parias ta ?wi?ta Tr?jcia w og?le nie mia?a podstawy ?eby si? do Pei rzuci? je?eli b?dzie wojna to ca?y HH p?jdzie w pizdu i zobaczymy kto wygra. Jak b?dzie war pomi?dzy Ca?ym rapem to tylko przez Parias prowokuj? i b?d? mieli za swoje kt?rego i tak nie mieli.
Peja, nie zacz?? K??tni niestety ale nasz Tede pisa? na Face Booku to co nie powinien pisa? i niestety wysz?o jak wysz?o zosta? przegrany.
Facebooku? Kurwa mistrzu wiesz dlaczego ten synek na koncercie pokaza? ?rodkowy palec peji? Koncert w Ko?obrzegu Tede i kto? tam jeszcze nie pami?tam ju? kto tam by?, super zajebi?cie wszystko fajnie i nagle grupka fan?w ksi?cia Rysia pokazuje ?rodkowy palek w stron? sceny. Tede zaprasza ich na scen? by pokazali co potrafi?, jeden ziomek wyszed? i nagle ten co gra? z Tede dosta? w mord?. Tym si? zacz??o, wiec nie pierdol, ?e to jaki? Facebook, bo wszystko sprowokowali Fani Peji, a poniewa? jego fani to jego ludzie to kurwa wina stoi po stronie ksi?cia Ryszarda. I sko?cz wyzywa? ka?dego kto nie jest po stronie Peji, bo to jest ?mieszne - w?a?nie wy fani Peji tak robicie, wyzywanie ka?dego kto ma racj?, ma w?asne zdanie, i nie krzyczy "SLU" szczerze? to wypierdalaj najlepiej.
Ohh... jedynie tylko ty m?wisz prawd? o tej ca?ej akcji.
A reszta wpierdala swoje teksty, lub wyczytane z Wujka Google kt?ry nie raz k?amie.
Molesta i Peja nie kolegowali si? ze sob?, ale jak i r?wnie? nie mieli nic do siebie wi?c.
PARIAS nie powinni si? wtr?ca? do tych diss?w
Don Wakeful wspomnia? o myspace.com to ja te? o tym wspomn?

Masz i si? obsraj, bo ju? nie mog? czyta? twoich z dupy wzi?tych argument?w jak widz? jak popierasz ka?dego kto z tob? si? zgadza, a reszt? kamieniujesz na wej?ciu to sory jak chcesz prowadzi? tak? dyskusj? to wyjd? i nie wracaj!
Tak? Kiedy? Ja o niczym takim nie wiem. Masz jakie? specjalne ?r?d?a?
To by?o stwierdzenie tumanie.
BTW. Szkoda, ?e po?owa z fan?w peji nawet nie zrozumia?a jego kawa?ka RPS Peja vs "Hip-hop" - to jest atak ze strony Peji pajace, a nie kawa?ek, bo mu si? tak chcia?o i sobie nagra? takie co?, ale jak wida? mamy przypadek tutaj z wietrzeniem, a nie myciem usz?w.

Ostatnia edycja:

To by?o stwierdzenie tumanie.

A to co napisa?em ja by?o ironi?. Wi?c kto tu jest tumanem?

BTW. Szkoda, ?e po?owa z fan?w peji nawet nie zrozumia?a jego kawa?ka RPS Peja vs "Hip-hop" - to jest atak ze strony Peji pajace, a nie kawa?ek, bo mu si? tak chcia?o i sobie nagra? takie co?, ale jak wida? mamy przypadek tutaj z wietrzeniem, a nie myciem usz?w.

Zrozumia?em, to istny atak na wszystko co dla Rycha si? nie podoba i nie wiem jak mo?na tego nie rozumie?, nie wiem kogo ty nazywasz pajacem bo kawa?ek jest bardzo bezpo?redni wi?c przynajmniej JA nie mia?em prob?em?w z rozkmin?.

Poza tym jeste? taki twardziel i poni?asz ka?dego kto nie ma takiego samego zdania jak ty albo nie jest tak doinformowany do ko?ca. Odbij kurwa, skoro ju? prowadzimy dyskusj? to bez wyzwisk.

w?a?nie wy fani Peji tak robicie, wyzywanie ka?dego kto ma racj?, ma w?asne zdanie, i nie krzyczy "SLU" szczerze? to wypierdalaj najlepiej.

Zauwa? ?e to dzia?a w obie strony. Teraz ja moge powiedzie? ?e takie cwaniaczki i wielcy antyfani Peji ci?gle pisz? o tym samym ?e prawdziwi fani wyzywaj? reszte.

A to co napisa?em ja by?o ironi?. Wi?c kto tu jest tumanem?
Zrozumia?em, to istny atak na wszystko co dla Rycha si? nie podoba i nie wiem jak mo?na tego nie rozumie?, nie wiem kogo ty nazywasz pajacem bo kawa?ek jest bardzo bezpo?redni wi?c przynajmniej JA nie mia?em prob?em?w z rozkmin?.
Poza tym jeste? taki twardziel i poni?asz ka?dego kto nie ma takiego samego zdania jak ty albo nie jest tak doinformowany do ko?ca. Odbij kurwa, skoro ju? prowadzimy dyskusj? to bez wyzwisk.
Zauwa? ?e to dzia?a w obie strony. Teraz ja moge powiedzie? ?e takie cwaniaczki i wielcy antyfani Peji ci?gle pisz? o tym samym ?e prawdziwi fani wyzywaj? reszte.
hej dlaczego odpisa?e? na par? moich wypowiedzi nie na reszt? brak info, argument?w czy mo?e zaskoczenie na temat swojej nie wiedzy na temat ca?ej wojny?
Zauwa? ?e to dzia?a w obie strony. Teraz ja moge powiedzie? ?e takie cwaniaczki i wielcy antyfani Peji ci?gle pisz? o tym samym ?e prawdziwi
fani wyzywaj? reszte.
Gdzie? ju? pisa?em s?ucha?em Peji, Tedego i innych, wi?c nie jestem jakim? fanem Tedego teraz nawet go nie s?ucham, wi?c nie nazywaj mnie jego fanem, bo tak samo m?g?bym si? nazwa? fanem Peji, lecz jestem wystarczaj?co dowarto?ciowany i nie musz? udawa? ?adnego cwaniko-fana jakiego? rapera by si? w ten spos?b dowarto?ciowa? w oczach znajomych lub innych ludzi.

Facebooku? Kurwa mistrzu wiesz dlaczego ten synek na koncercie pokaza? ?rodkowy palec peji? Koncert w Ko?obrzegu Tede i kto? tam jeszcze nie pami?tam ju? kto tam by?, super zajebi?cie wszystko fajnie i nagle grupka fan?w ksi?cia Rysia pokazuje ?rodkowy palek w stron? sceny. Tede zaprasza ich na scen? by pokazali co potrafi?, jeden ziomek wyszed? i nagle ten co gra? z Tede dosta? w mord?. Tym si? zacz??o, wiec nie pierdol, ?e to jaki? Facebook, bo wszystko sprowokowali Fani Peji, a poniewa? jego fani to jego ludzie to kurwa wina stoi po stronie ksi?cia Ryszarda. I sko?cz wyzywa? ka?dego kto nie jest po stronie Peji, bo to jest ?mieszne - w?a?nie wy fani Peji tak robicie, wyzywanie ka?dego kto ma racj?, ma w?asne zdanie, i nie krzyczy "SLU" szczerze? to wypierdalaj najlepiej.
Synek pokaza? ?rodkowy palec bo my?la? ?e nikt nie zauwa?y to by? jeden z takich typ?w kt?rzy my?l? ?e s? wielcy bo pokazali ?rodkowy palec do Rapera.
Kto go zaprasza? na scene? Nikt kurwa. Peja go zjecha? by? pod wp?ywem Alkoholu i krzykn?? "Wiecie co z nim zrobi?!!" i tyle tego by?o. A z tym FaceBookiem to nie masz racji, jak by Tede nic nie pisa? tam to by tego nie by?o. Prowokacja = przegranie tedego i papa. Ok jestem Fanem Peji s?ucham go od jaki? 10 lat, wiem co teraz powiesz "Ztryty Beret" lecz to ty mnie wyzywasz i wyganiasz z forum wi?c pokazujesz sw?j poziom "PrzedSzkolaka" ;).
Dobra... Te forum nie jest od wyzywania wi?c uspok?jcie si? wszyscy piszcie swoje wypowiedzi ka?dy ma swojego wybranego rapera kt?rego s?ucha i lubi.
Ja sam nie s?ucham tylko Peji, Gural, Kaczor, Gandi Ganda, Bezimienni i wiele wi?cej wi?c nie pierdol mi tutaj ?e Jestem pro fanem peji typu Psyhofan ?e rozpierdole wszystkich kt?rzy powiedz? Jeba? Peje olewam takie co? ale je?eli masz takie co? pisa? na forum to lepiej g?owa w ksi??ki i si? ucz!

Masz i si? obsraj, bo ju? nie mog? czyta? twoich z dupy wzi?tych argument?w jak widz? jak popierasz ka?dego kto z tob? si? zgadza, a reszt? kamieniujesz na wej?ciu to sory jak chcesz prowadzi? tak? dyskusj? to wyjd? i nie wracaj!

Obsraj, heh gz Poziomu bardzo ?adnie <brawo> ,,I,,
Z tego co wiem to jest forum dla wszystkich nawet ludzie na poziomie Przedszkolaka podobnych do ciebie te? mog? tutaj siedzie? i pisa?. Popieram wszystkich kt?rzy pisz? ca?? prawd? a takich jak ty nienawidz? w og?le czyta? tego co ty napiszesz, szkoda czasu ale jestem zmuszony jaki? frajer nie b?dzie mi tutaj si? wypowiada? na m?j temat. Kamieniuje hm... pisz? swoj? racje a jak kto? strzela z pizdy bo my?li ?e z Google wszystko mo?na mie? elegensko Sama prawda hahah. to si? mylicie!
Pozdro i nie odpowiada? na mojego posta

Ostatnia edycja:

Ko?czy?! Dajcie ju? spok?j ten flejm staje si? coraz to bardziej ?mieszny jak k??cicie si? o pewn? awanture kt?ra jest ju? dawno za nami i nie powinna nie mie? ?adnego znaczenia w dzisiejszych czasach. Pisa?e? bodaj?e o samym fakcie, i? Gandzior sepleni. Pytam, co to ma za znaczenie? Chodzi tu o prawd? i samo przes?anie kt?re jest sednem wszystkich p?yt. Nie skomentuj? Dissu gdy? jest mierny.

Skoro nie umiecie dyskutowa? na normalnym poziomie (czyt. bez przekle?stw i wyzwisk) to dyskutowa? nie b?dziecie.

Status
Zamknięty.
Do góry