Facebooku? Kurwa mistrzu wiesz dlaczego ten synek na koncercie pokaza? ?rodkowy palec peji? Koncert w Ko?obrzegu Tede i kto? tam jeszcze nie pami?tam ju? kto tam by?, super zajebi?cie wszystko fajnie i nagle grupka fan?w ksi?cia Rysia pokazuje ?rodkowy palek w stron? sceny. Tede zaprasza ich na scen? by pokazali co potrafi?, jeden ziomek wyszed? i nagle ten co gra? z Tede dosta? w mord?. Tym si? zacz??o, wiec nie pierdol, ?e to jaki? Facebook, bo wszystko sprowokowali Fani Peji, a poniewa? jego fani to jego ludzie to kurwa wina stoi po stronie ksi?cia Ryszarda. I sko?cz wyzywa? ka?dego kto nie jest po stronie Peji, bo to jest ?mieszne - w?a?nie wy fani Peji tak robicie, wyzywanie ka?dego kto ma racj?, ma w?asne zdanie, i nie krzyczy "SLU" szczerze? to wypierdalaj najlepiej.
Synek pokaza? ?rodkowy palec bo my?la? ?e nikt nie zauwa?y to by? jeden z takich typ?w kt?rzy my?l? ?e s? wielcy bo pokazali ?rodkowy palec do Rapera.
Kto go zaprasza? na scene? Nikt kurwa. Peja go zjecha? by? pod wp?ywem Alkoholu i krzykn?? "Wiecie co z nim zrobi?!!" i tyle tego by?o. A z tym FaceBookiem to nie masz racji, jak by Tede nic nie pisa? tam to by tego nie by?o. Prowokacja = przegranie tedego i papa. Ok jestem Fanem Peji s?ucham go od jaki? 10 lat, wiem co teraz powiesz "Ztryty Beret" lecz to ty mnie wyzywasz i wyganiasz z forum wi?c pokazujesz sw?j poziom "PrzedSzkolaka"

.
Dobra... Te forum nie jest od wyzywania wi?c uspok?jcie si? wszyscy piszcie swoje wypowiedzi ka?dy ma swojego wybranego rapera kt?rego s?ucha i lubi.
Ja sam nie s?ucham tylko Peji, Gural, Kaczor, Gandi Ganda, Bezimienni i wiele wi?cej wi?c nie pierdol mi tutaj ?e Jestem pro fanem peji typu Psyhofan ?e rozpierdole wszystkich kt?rzy powiedz? Jeba? Peje olewam takie co? ale je?eli masz takie co? pisa? na forum to lepiej g?owa w ksi??ki i si? ucz!
Masz i si? obsraj, bo ju? nie mog? czyta? twoich z dupy wzi?tych argument?w jak widz? jak popierasz ka?dego kto z tob? si? zgadza, a reszt? kamieniujesz na wej?ciu to sory jak chcesz prowadzi? tak? dyskusj? to wyjd? i nie wracaj!
Obsraj, heh gz Poziomu bardzo ?adnie <brawo> ,,I,,
Z tego co wiem to jest forum dla wszystkich nawet ludzie na poziomie Przedszkolaka podobnych do ciebie te? mog? tutaj siedzie? i pisa?. Popieram wszystkich kt?rzy pisz? ca?? prawd? a takich jak ty nienawidz? w og?le czyta? tego co ty napiszesz, szkoda czasu ale jestem zmuszony jaki? frajer nie b?dzie mi tutaj si? wypowiada? na m?j temat. Kamieniuje hm... pisz? swoj? racje a jak kto? strzela z pizdy bo my?li ?e z Google wszystko mo?na mie? elegensko Sama prawda hahah. to si? mylicie!
Pozdro i nie odpowiada? na mojego posta