• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

DenZ - Pytania

Odp: DenZ - Pytania

Co zamierzasz robic na forum? Nie interesuj? mnie odpowiedzi typu moderowac czy co?, chodzi mi o co? wi?cej ni? samo moderowanie dzia??w.

Co zamierzasz robic na forum? Nie interesuj? mnie odpowiedzi typu moderowac czy co?, chodzi mi o co? wi?cej ni? samo moderowanie dzia??w.

Pierwszym moim celem jest, ogarni?cie tego syfu w "Pobieralni" a p??niej b?d? stara? si? stworzy? OTliste.

imie nazwisko data urodzenia miejsce urodzenia miejsce zamieszkania numer pesel numer dowodu kolor oczu wzrost waga

????

Dobra, DenZ nie stresuj si?.. to by? ?arcik chce zna? tylko adres zamieszkania:D haha

Nie stresuje si?, czekam na normalne pytania :P

To ja mam takie pytanie.
Dlaczego oferuj? Pan pomoc publicznie, w w?tkach.
A gdy mam si? z Panem skontaktowa? w priv, to mnie Pan olewa.
Na pocz?tku robi? Pan ze mnie debila, kt?ry GM'em pr?buje zdoby? do?wiadczenie z potwor?w.
Gdy napisa?em post "Niestety to nie to. Ale dzi?kuj? za ch?ci. Pozdrawiam." to odpisa? Pan "czy sprawdza?em normaln? postaci?"
Nast?pnie napisa? Pan do mnie wiadomo??, czy mo?e Pan zobaczy? silnik. To wys?a?em link, no i odpisa? Pan to fajnie.
Zero pomocy.. Nie podoba mi si? to, ?e publicznie robi Pan z siebie pomocnego, a prywatnie ma w dupie.

o3o4w9T.png

To ja mam takie pytanie.
Dlaczego oferuj? Pan pomoc publicznie, w w?tkach.
A gdy mam si? z Panem skontaktowa? w priv, to mnie Pan olewa.
Na pocz?tku robi? Pan ze mnie debila, kt?ry GM'em pr?buje zdoby? do?wiadczenie z potwor?w.
Gdy napisa?em post "Niestety to nie to. Ale dzi?kuj? za ch?ci. Pozdrawiam." to odpisa? Pan "czy sprawdza?em normaln? postaci?"
Nast?pnie napisa? Pan do mnie wiadomo??, czy mo?e Pan zobaczy? silnik. To wys?a?em link, no i odpisa? Pan to fajnie.
Zero pomocy.. Nie podoba mi si? to, ?e publicznie robi Pan z siebie pomocnego, a prywatnie ma w dupie.

A sprawdza?e? jaki mi link wys?a?e?? :D tw?j link wgl nie dzia?a?.

To zmienia posta? rzeczy, aczkolwiek mog?e? po prostu napisa?, ?e link nie dzia?a.

S?uchy mnie dosz?y ?e masz Raka macicy to prawda? :D

Pi?teczka dla pana wy?ej bo si?? ma skoro daje rade odkopa? temat :P

W jaki spos?b widzisz tnp za dwa lata?

Czym sie specjalizujesz w dziedzinie OTS? Czy pracujesz przy jakims projekcie? Jaki jest Twoj wymarzony serwer open tibii?

Do góry