• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Dam 715 ek na Trias Ots 8.4 za chara na rl badz ots

Status
Zamknięty.

Religa11

User
Liczba reakcji
0
Witam tak jak w temacie dam 715 ek na trias ots 8,40 jak narazie najlepszym otsie w Polsce na ktorym gra ponad 550+ osob dziennie.
Ip : Triasot.pl badz trias.dyn.pl

postac posiada full eq z sms shopu warte bardzo duzo pieniedzy.Miedzy innymi Trias boots ktore sa warte ponad 15zl + .Postacia expi sie bardzo przyjemnie, nie ma wrogow , nie posiada idiotycznego nicku typu " Zenek Zul Piwko".Ma wykupiony vip medal za pomoca ktorego mozna dostac sie do nowych expowisk.

Za postac chce chara na rl tibii , obojetnie jaki server,musi miec eq . i nie moze miec wyrobionego rekovery keya.Albo sprzedam tego ek za chara badz kase, items na "Kovloria ots,galaxia ots ,shiva world, kamikadze 7.80 ,tiscal ots 8.40 ,frintezja .pl 8.40 ,xamash ots 8.40 badz na innym dobrym ots od tibii 8.11 > musi byc 24/7.Oferty piszcie w tym temacie

Odp: Dam 715 ek na Trias Ots 8.4 za chara na rl badz ots

Witam. Mam itemki na kovlorii. Dorzuc? 26 lvl knight ze skillami 59/59 ;D bez rk.Je?li Ci? to interesuje zapraszam na gg 1953731.Ja chc? tylko itemki. Najlepiej Vip Medal.
Masz tu fotk? z rzeczami :
dg6p2x.jpg

TEgo nikt raczej niekupi
:D

Ja kupie za kase na Kovloria OTS swiat Npvp moge dac 300cc

Prosze pisac do gg 1246933 niewidok czekam ( 715 ek )

Prosze pisac do gg 1246933 niewidok czekam ( 715 ek )

Nie napisze ci na gg bo mi sie komp jebie i nawet nie moge w??czy? gg jak co? pisz na priv, a je?eli chcesz sie wymieni? to dokonamy to na allegro zeby bylo uczciwie

Status
Zamknięty.
Do góry