• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czy lubicie FIRME??

Czy lubicie FIRME??

• Tak.

Votes: 0 0,0%
  • Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

• Nigdy nie s?ucha?em.

• Tak.

• Nie.

Votes: 37 40,2%
  • Nigdy nie s?ucha?em.

Votes: 13 14,1%
  • a:3:{i:10027;a:5:{s:12:"polloptionid";i:10027;s:6:"nodeid";s:7:"2442134";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:3:{i:12535;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12535;s:6:"nodeid";s:7:"2442134";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:3:{i:14373;a:5:{s:12:"polloptionid";i:14373;s:6:"nodeid";s:7:"2442134";s:5:"title";s:4:"Tak.";s:5:

• a:1:{i:23624;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23624;s:6:"nodeid";s:7:"2442134";s:5:"title";s:2036:"a:3:{i:

Votes: 42 45,7%

• Total voters
    92
Status
Zamknięty.

Ogryzek

User
Liczba reakcji
5
Witam.
Czy lubicie firme??
Utwory wykonawcy:
Firma - Reprezentuje JP:D
Firma - JP na 100%
Frima - Nie nudz sie:up:
Firma - Tylko Jeden Buch
Firma - Przeciwko Kurestwu
Firma - S?owo Ulicy
itd.
hooddy%20firma%20jp%20bo%20to%20nie%20tylko%20moda

//Prosz? o wypowiedzi na poziomie.

Odp: Czy lubicie FIRME??

Czy nie powinno by? Firma - S?owo na Ulicy ? Tak s?ucham firmy nie?li s?.

ja s?ucham firmy ale nie a? tak ; D tylko pare nutek znam ich najlepsza wed?ug mnie to "Firma - Reprezentuje JP" : > JP JP na 100%

S?ucham czasami ale o wiele cz??ciej s?ucham Peji.:P
Firma ma par? fajnych nutek i fajnie podpad?y mi do gustu lecz Peja jest najlepsza.:P:up:

Mam ich wszystkie p?yty polecam Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad (p?yta nie piosenka) i Nielegalne Rytmy :P

Firma ? Tego komercyjnego rapu,gdzie jedynym przekazem jest "Jebanie Policji" ?
Nie

Wie?niaki do pot?gi. Jak ju? wy?ej m?wi? kolega, ?e ich jedynym przekazem jest jebanie policji, bardzo g??bokie...

Nie nie lubie firmy ....
dlaczego ... s?ucha?em kilka razy ale nie wiem jako? mi do gustu nie przypad?o.Nie ma jak to ramona (To miasto)

NIeeeeeeee. To s? typowi pseudo-raperzy.. Ci?gle tylko o psach, jaraniu, melan?ach etc.. Czyli nic ciekawego, p??niej si? dziwi? ludzie, ?e wyrasta patologia. Nas?uchaj? si? tego i p??niej skutki s? widoczne. Sam s?ucham rapu g??wnie, ale nie takiego rapu...

Pozdrawiam.

Nie, nie lubi? firmy w og?le ich piosenki s? bez ?adnego przekazu nie r?wnaj? si? nawet z Mezo.

Nie jest najgorzej, czasami s?ucham jak wejdzie w play liste :)

Tak szczerze mowi?c gry zobaczy?em tre?? tego tematu,to znowu pomy?la?em,ze jaki? noob nie ma co robi? i pisze o Biedronce :p

Kiedy? s?ysza?em tam jaki?? melodi? ale nie s?ucha?em,wi?c nie powiem czy lubi? czy nie...

Pozdrawiam;)

Ch?am... Brak mi s??w na temat tego zespo?u - muzyka g??wnie dla parapet?w. :down:

Tak sobie. Wi?kszo?? piosenek to tylko "jp jp 100% jeba? policje". Komercja.:|

Nie. Istna patologia polskiego rapu. Ca?y czas tylko "JP, JP, ziomek, JP, wszyscy JP, psy do budy, wypierdala? z policj?". Takich upo?ledzonych ludzi mi najbardziej ?al. Bo tego inaczej nie da si? nazwa?.

Nie

Jak juz wyzej wspomnieli to rap dla ludzi, ktorzy nie chca osiagnac w zyciu czegos wiecej niz lawka, piwko, skret itd. Niestety oni zarazaja tym dzieci nawet po 13-14 lat, kto wie co bedzie w przyszlosci. Ci ludzie, Ci pseudo raperzy, niszcza swiat. Wlasnie przez nich mamy te pieprzone pobicia, kradzieze itd oni to wszystko napedzaja... Sam slucham rapu, w szczegolnosci ?ony, bo spiewa o czyms i spiewa madrze.

Ja s?ucham ale nie rozumiem wasz s?uchacie Firmy i krzyczcie JP piszeczie na murach Jp a nie mieliscie nic doczynienie z policja i 95% nie b?dzie mia?a. Gdy Firma nie by?a by znana to by prawie nigd z was jej nie s?ucha?. Co do odpowiedzi #Up zgadzam si? z tob? dzieci w wieku 13-14 lat tego takze s?uchaja i pisze Jp Jp a g?wno wiedzy o ?yciu sam mam 14 lat ale przeszed?em z policja wi?cej niz po?owa na tym forum. ELO

Nie i nie bede sluchal. Dlaczego? Bo nie lubie hip-hopu, a zwlaszcza jak ktos krzyczy JP i HWDP przez caly utwor.

Nie przepadam za nimi, aczkolwiek maj? ze dwie, mo?e trzy piosenki kt?re mi wpad?y w ucho.

Status
Zamknięty.
Do góry