• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czemu forum tak wolno chodzi?

Marcin24

Ja i Kazia
Liczba reakcji
207
To wina mojego internetu czy co??

Odp: Czemu forum tak wolno chodzi?

Od p?? roku jak nie d?u?ej forum ca?y czas chodzi tak samo. Hosting nie wyrabia.

A z tego co pami?tam to hosting nie wyrabia, poniewa? tro wrzuci?o par? rzeczy na jeden hosting.

---------- Tre?? dodana o 10:04 ----------

A z tego co pami?tam to hosting nie wyrabia, poniewa? tro wrzuci?o par? rzeczy na jeden hosting.

kilka r??nych stron jest na tym samym hostingu co tnp

Naj?mieszniejsze jest to, ?e na forum kt?re jako tako ma ruch jest zjebany hosting, a przyk?ad gram24.pl (te? forum indaty), same boty a forum chodzi wy?mienicie.

---------- Tre?? dodana o 10:55 ----------

Naj?mieszniejsze jest to, ?e na forum kt?re jako tako ma ruch jest zjebany hosting, a przyk?ad gram24.pl (te? forum indaty), same boty a forum chodzi wy?mienicie.

A ja nie zauwa?y?em ?e chodzi wolniej xD

pewnie masz tak wolny internet, ze nawet roznicy nie ogarnales xD

Raz chodzi wolniej raz szybciej, nie mamy na to wp?ywu na jakim hostingu jest uruchomione forum. Temat by? wa?kowany ju? kilka razy.

Macie na to wp?yw. Wychodzicie z kadry wszyscy, bez wyj?tku. Tro zostawiacie kt?rk? notk?, albo lepszy hosting, ale eloska. 2 dni i hosting naprawiony. Ale lepiej napisa?, ?e nie macie wp?ywu.

Macie na to wp?yw. Wychodzicie z kadry wszyscy, bez wyj?tku. Tro zostawiacie kt?rk? notk?, albo lepszy hosting, ale eloska. 2 dni i hosting naprawiony. Ale lepiej napisa?, ?e nie macie wp?ywu.

Co Ty gadasz? Jak to ju? tak chodzi od lat... Co kadra ma do tego ?e forum zamula? Co niby maj? z tym zrobi?? My?lisz ?e Tw?j pomys? zadzia?a? Skoro tro czy jak si? tam zw?, maj? wyjebane w to forum to nawet odej?cie kadry im nie zrobi r??nicy.

true

I efekt b?dzie identyczny jak mycraft.pl? Tutaj link bezpo?redni do tematu administracji: .

P?ki te gnoje maj? kas? z tego forum to nic tutaj nie zmieni?... Popatrzcie si? na fanpage tibi, ile to razy ludzie pisz? ?eby cipsoft nie ignorowa? graczy i zrobi? co? z botterami czy systemem pvp, ile to razy pisali ?eby otworzyli oddzielny serwer co? w stylu 76 client albo i ni?szego i nic... Tak?e zrozumcie ?e p?ki dostaj? hajs, nie zrobi? tego czego wy oczekujecie.

Ale trzeba czu? w?adz? na jakim? ?miesznym forum ;d

---------- Tre?? dodana o 15:53 ----------

Ale trzeba czu? w?adz? na jakim? ?miesznym forum ;d

Mam to samo (LTE Play) inne strony/fora wczytuj? si? o wiele szybciej. Ale co tam jak ma si? wyjebane na u?ytkownik?w ;)

Co Ty gadasz? Jak to ju? tak chodzi od lat... Co kadra ma do tego ?e forum zamula? Co niby maj? z tym zrobi?? My?lisz ?e Tw?j pomys? zadzia?a? Skoro tro czy jak si? tam zw?, maj? wyjebane w to forum to nawet odej?cie kadry im nie zrobi r??nicy.

i znowu Ty. ju? si? 2 razy spina?e? ze mn? w jakim? temacie i 2 razy zosta?e? ugaszony jak pet. nawet raz kto? przyzna? mi racj? a Ty przy?wirowa?e?, ?e hehe ju? sobie wyja?nilismy i pogodzili?my a nic takiego miejsca nie mia?o. dalej mam na ciebie alergi? typie.

pomy?l, kto? jest za to odpowiedzialny, brak kadry = spadek u?ytkownik?w = spadek zarobk?w. oni maj? m?zgi, tylko mog? lecie? w chuja bo hajs im si? zgadza czaisz? jak odejdzie kadra, zobacz?/przewidz? skutki to zaraz b?dzie nowy serwer.

prosz? Ci?, nigdy, nawet je?li nie zgadzasz si? z moim zdaniem, nie wchod? ze mn? w dyskusj?. ?eby? si? nie obrazi? a ja nie dosta? warna, to przyjmijmy, ?e dlatego, bo jeste? ode mnie m?drzejszy. nara.

Czemu Ty si? zaraz denerwujesz? Ja Ci tylko napisa?em jak jest z tibi? i jak jest z tym forum... My?lisz ?e kadra ch?tnie zrobi to co Ty proponujesz? Ja nie m?wi? ?e si? z Tb nie zgadzam, popieram Twoje zdanie ale w?tpie ?e wypali.

za duzy ruch na forum i laguje

za duzo osob i to przeciaza serwer

jak odejdzie kadra, zobacz?/przewidz? skutki to zaraz b?dzie nowy serwer.
A ty tak serio czy co? bra?e??
Ju? widz? jak eturl wychodzi z kadry, tak o dla zabawy :D
btw. znajdzie si? nowych murzyn?w kt?rzy b?d? ?wieci? kolorem, nie s?dz? ?e b?dzie brak ch?tnych ;-;

Do góry