• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Czarny&Maloy ft. Loyal, Ember, Sledziu - THC

Status
Zamknięty.

Goke Aka Suigetsu

Active User
Liczba reakcji
9
Jest to pierwszy i ostatni singiel do p?yty Czarny - Kompilacje oraz Maloy - Taki jak wszyscy.
Kawa?ek z go?cinym udzia?em trzech mcs : Loyal, Ember i Sledziu.

Kolejno?c nawijania : Liczba w nawiasie oznacza ilo?? wers?w.
1 - Czarny (8)
2 - Loyal (8)
3 - Czarny (8)
4 - Maloy (8) REF
5 - Maloy (8)
6 - Ember (8)
7 - Maloy (8)
8 - Sledziu (8)
9 - Maloy (8)
10 - MAloy. (8) REF

Odp: Czarny&Maloy ft. Loyal, Ember, Sledziu - THC

Nie trzyma si?, to kupy. Ten Maloy nawet ciekawie.

PS.
Kawa?ek z go?cinym udzia?em trzech mcs : Loyal, Ember i Sledziu.
Zdefiniuj sobie znaczenie MC okej?

Minecraft? // ErM

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Maloy was wpierdoli?, bit propsuj? - co prawda to prawda, nie trzyma si? kupy - aczkolwiek nawet ok jak na poziom tnet.

Nie trzyma si?, to kupy. Ten Maloy nawet ciekawie.
PS.
Zdefiniuj sobie znaczenie MC okej?

Hejcie z ryjem brudnym od kretynizmu, z kogo probojesz zrobic idiote udawaj?c pseudo HipHopowca wiedz?cego wszystkiego o tej kulturze?

I co sie kurwa nie trzyma kupy? to jest luzna nuta o paleniu pacanie.
Taki mia? by? efekt, a kupy to ty si? tam trzymaj.

@Kambek

Jak na kurwa poziom o ktorym mo?esz pomarzy? w przeciagu najblizszych 6 lat, az nabierzesz wystarczajacego doswiadczenia jak my : )

Zajebi?cie mi si? podoba :) W chuj na propsie. Najlepiej ze wszystkich Maloy nawin?? ale reszta te? sobie poradzi?a! Pozdro :D

nie r?b sobie jaj, bo wpierdalam te twoje por?wnania dup? - pierdolnij barana w ?cian?, lets go.

Twoje najlepsze chwile to moje najgorsze,
A Twoje najlepsze linie m?wi? do mnie ojcze,
Padaj na kolana, b?agaj, na trackach si? kompromituj,
Ale nie mam lito?ci, nie nagram na ciebie dissu...

: )

troch? pokory, bo chuja zdzia?asz w tym rapie - wi?c sobie ju? dzi? odpu?? : D

Hejcie z ryjem brudnym od kretynizmu, z kogo probojesz zrobic idiote udawaj?c pseudo HipHopowca wiedz?cego wszystkiego o tej kulturze?
Boj? si? pomy?le? jak mo?e wygl?da? tw?j ryj ujebany niedow?adem m?zgu czy nawet jego brakiem. Idioty z nikogo nie robi?, bo ju? nim jeste?, a rapu s?ucham rok(TAK NIE DEKAD? NIE 15 LAT 5 czy 8 jak ka?dy niby tutaj) kurwo i pewnie po?owy tego co s?ysza?em nie s?ysza?e? nigdy w ?yciu, a po?owa track?w, kt?ra wpierdala umys? jest dla Ciebie za trudna pizdo ju? nie wspomn? o kozackich panczach, metaforach czy kurwa gra kontrastem i p?? s??wek. I jak ju? m?wisz o pseudach, to ja jestem PSZ, a ty? Pseudo raper i pies.

Buahahahhaha nie ma to jak kurwa wasze ?mieszne riposty : D
A ju? szczeg?lnie dopierdalaj? mnie wasze riposty przy u?yciu czyich? tekst?w tak jak powy?ej w tym wypadku ensona :D
Btw. odpu?ci? to ty sobie mo?esz my?lenie bo to widocznie nie jest twoja zbyt mocna strona.

a rapu s?ucham rok

:lol: znikaj st?d.

Fragment z mariackim hejna?em fajnie nawin??e? - Maloy te? na propsie!

Buahahahhaha nie ma to jak kurwa wasze ?mieszne riposty : D
A ju? szczeg?lnie dopierdalaj? mnie wasze riposty przy u?yciu czyich? tekst?w tak jak powy?ej w tym wypadku ensona :D
Btw. odpu?ci? to ty sobie mo?esz my?lenie bo to widocznie nie jest twoja zbyt mocna strona.
:lol: znikaj st?d.

po prostu uto?samiam si? z tym w twoim wypadku, kt?ry niestety nie zako?czy? si? happy endem, numer na max jeden ods?uch - na tyle ci? sta?? twoje tracki jak noworodek, ci?gle trzeba go przewija? : *

Blablabla, mi?o ?e? si? przedstawi?, a teraz spierdalaj do budy, bo inaczej pogoni? ci? szpicrut?.

:lol: Znikaj st?d Replay x2.

Poza tym mam taki bonusik pt "jak rozpozna? hejtera"
Zaprezentuje na podstawie przyk?ad?w.

Oto i HEJTER
(Na dodatek ze spi?t? dup? i my?l?cy, ?e mo?e odpowiada? czyimi? wersami.)

po prostu uto?samiam si? z tym w twoim wypadku, kt?ry niestety nie zako?czy? si? happy endem, numer na max jeden ods?uch - na tyle ci? sta?? twoje tracki jak noworodek, ci?gle trzeba go przewija? : *

Za? tu mamy do czynienia z pierwszym komentarzem do mojego kawa?ka na yt.

Oto i NieHejter
Zajebisty kawa?ek,Rozjebali?cie system
Katuje to od godziny i nie zamierzam przestawa?
TheAdixDD 1 tydzie? temu

Tak poza tym kawa?ek min. w wasz? stron? cipki.
Kawa?ek pierwszy raz leci w neta, tak wi?c po tym jak a? tyle zrobi?em by zamkn?? te wasze odra?aj?co jebi?ce g?upot? ryje, nie liczcie na kolejn? odpowiedz.

Gang New Era - Patent (Czarny, Matini, Ardijz, HRD, Emsi)

Peace and suck my duck. :lol::lol::lol::lol:

wiesz, jakbym jara? si? propsami od ziomk?w to by?bym narcyzem : )

Okej, sko?czcie te swoje pierdolenie, k??cenie si?, to jest bez sensu! Ludzie, po jakiego chuja wystawiacie tutaj, takie kozak nuty, a potem odpierdalacie kich? od razu po pierwszym postem? Nie trawie te? ludzi, kt?rzy nie lubi?, jak kto? nie lubi nuty, kt?ra mu si? podoba - ogarnijcie si?! Ka?dy ma prawo, do w?asnego zdania, a je?eli nie jeste? w stanie tego zrozumie?, to RAP'u te? nie zrozumiesz. Brak wam ?ycia w domu? Czy po prostu, staracie si? wybi? w internecie, zapewne po moim po?cie, b?dzie fala 'Fire Bomb phehe' i temat zostanie zamkni?ty, Pozdrawiam wszystkich tych, kt?rzy bior? pod uwag? te? czyj?? opini?, a nie tylko stawiaj? na swoj?, my?l? ?e gdyby odby?o si? to w RL, nikt z was by si? nawet nie odezwa?, bo by si? ba? wyrazi? swoj? sweet opini?. Trzymajcie si?.

PS.
S?ucham tej Nuty ju? 5 raz, jak na razie si? nie nudzi ;) - pierwszy raz s?ysz? ich, dzi?ki za wstawk? tutaj. ;)

Status
Zamknięty.
Do góry