• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Co s?dzicie o tej koncepcji tproom?

Status
Zamknięty.

3dzio

Active User
Liczba reakcji
7
Cze??. Znudzi?y mnie zwyk?e tp-roomy, co s?dzicie o takiej koncepcji na ots'a ?:
o9gx8h.jpg

30sdri8.jpg

2vtummp.jpg

2vttkpu.jpg

15pmouh.jpg

Odp: Co s?dzicie o tej koncepcji tproom?

mapa: s?aba
koncepcja: beznadziejna, wszystko porozrzucane, mo?esz mi wierzy? na s?owo ?e graczom nie b?dzie si? tak chcia?o lata? po jaskini ?eby znale?? co? dla siebie
sam pomys? klasycznych teleport?w nie jest z?y, wymaga jedynie odnowienia i zmiany sposobu teleportacji, dla przyk?adu u mnie teleporty z tprooma powi?zane s? z task systemem

Pomys? mo?e nie taki okropny, ale wykonanie ju? tak, musia?by? to skupi? bardziej i ?eby to wygl?da?o po ludzku.

Koncepcja identyczna jak? wykorzysta?em w moim projekcie 2 lata temu w Eden World ;P tylko tam by?o du?o lepsze wykonanie.
Ale sam pomys? dobry.

aaaaa kiedys tez takie budowa?em :D w kazdym razie na podobnej zasadzie ;o najlepiej by to byly tp nie na expy a na jakies wysepki niewielkie to by urozmaici?o gre i by?o czym? "innym" graczom mo?e sie nie chcie? ale jak si? wkr?c? to b?d? lata? po takich "minimapach" :D

LOL przecie? mapa jest zajebista?????? Co wy do mapy macie, no chyba, ?e do tej pustyni bo tam chaos ale chyba tak ma by? a reszta bardzo dobra mapa a tp a nawet fajny pomys? ;D

Status
Zamknięty.
Do góry