• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Chibi Dragon ball gallery

Status
Zamknięty.

zwyklyPionek

Active User
Liczba reakcji
6
Jako ?e m?j serwer musi przyci?ga? uwag? na samym wej?ciu, a p??niej mam zamiar powoli wdra?a? plan pewnego cz?owieka w ?ycie, postanowi?em zacz?? od postaci. Na moim Dragon Ball otsie b?d? w?asne postacie, lecz aby zaoszcz?dzi? pracy nie b?d? to postacie kt?re sami tworzymy (te? nie do ko?ca ale o tym kiedy indziej) ale b?d? one gotowe, stworzone na pewnym base przeze mnie. To tylko wst?p, jeszcze dzisiaj wrzuc? ich transformacje i inne postacie.
Btw. s? to dzieci ;)

Oto dwa prototypy :
c2862470hrtu.png

Odp: Chibi Dragon ball gallery

przydaloby sie gdyby mialy outfity ze zmiennymi kolorkami i jakimis addonami.

Nie. Nie b?d? dawa? mo?liwo?ci zmiany zmiany kolor?w. Postacie musz? mie? zarys swojej "osobowo?ci". Jeden b?dzie czarnym charakterem a drugi nie.
To s? postacie stworzone przez Painkillera od kt?rego dosta?em wszystko co mia?. To jego pomys? a ja go zrealizuj?.
b1tben2a068l.png

Wiem ?e za wiele si? nie napracowa?em, tak naprawd? to tylko fryzur? tego po prawej i recolor, ale mam zamiar stworzy? oko?o 8 postaci. Painkiller stworzy? ruchy tylko do pomara?czowego gostka.

Buhuhu buhuhu wytar?e? g?wno z acc? Silnik okaza? si? takim shitem ?e na acc nawet przelaz?o Buhuhu
Mo?esz possa?. Twoj "ots" o ile mo?na to tak nazwa? to prehistoryczna kula kt?r? toczy taki milusi ?uk. A ty razem z nim, toczysz i toczysz i g?wno z tego masz.
Nied?ugo powstan? nowoczesne serwery DB zrobione od graczy dla graczy, na zupe?nie innym poziomie. Mia? by? pierwszy DBH ale nie wysz?o. Teraz z tego co wiem powstaj? 2 projekty - m?j i Mito (DBOrigins o ile powstaje dalej). Taki syf jak twoje co? b?dzie pusty - jak tw?j m?zg.

PS.:
7cvv96bw2cpl.png

Ostatnia edycja:

Panowie, spokojnie, nie ma co si? wyzywa?. Ja sw?j projekt jeszcze rozplanowuj?, rysuj? wst?pny design postaci, my?l? nad balansem, profesjami, ich + i -, lokacjami, systemami, questami, itemami, storylinem etc. Ja, tak naprawd?, jeszcze nic nie zacz??em robi?, brak czasu mi na to nie pozwala, a tu jakie? kolokwia na studiach, a tu jakie? zaliczenie, nied?ugo sesyjka, nie ma to tamto. Jak jaki? serwer wyjdzie - jest sukces, bo przynajmniej uda?o si? to odpali?, a z czasem mo?e by? ju? tylko lepiej.

PS. Mog? was prosi? by?cie nie bawili si? w Arkama i nie wyzywali innych serwer?w od g?wien, dobre?

#topic
Pokazuj co? nowego, bo te sprity wstawia? ju? Painkiller.

Ostatnia edycja:

Teraz zajmuj? si? grafikami otoczenia bo mam du?o tego, w sumie to nie potrzebnie rozpocz??em ten temat. Najwy?ej b?d? wstawia? zrzuty z gry.

Hm, juz 12 a tu dalej cicho o serverze, ani to start/beta/alfa ani nic, jak przykro xD zenada.
@Topic, pff posiadam te i inne .spr Painkillera wiec nic nowego ;o (od Nygusa):) W sumie i tak czekam co bd dalej z tym "PROJEKTEM" :buhuhu
Pozdrawiam:)

@Down
hahaha beka z Cb ;d oj cisnienie widze daje po bani :)
Nic nie wypalilo z Twojego "ots" bo nie potrafisz robic xd oraz Royalz tak pewnie zrobi ots ale nie porownuj twojego do niego prosze xD bo go osmieszasz:)
I wgl gdzie twoj start?;d mial byc po nowym roku, nadal ciasz:) ojj czyzbys oklamywal uzytkownikow forum aby nachapac sie "zainteresowaniem" zenada:)
PS. Znow to napisze, nie porownuj projektu DBO do twojego tego czegos co wgl nie ruszy, jak painkillera jak i nygusa projekt, hm w sumie gralem u painkillera jak i nygusa, 2 dni xD u cb tez bd server stal 2 dni?

Ziomek masz bardzo s?abe zabezpieczenia bez problemu wbi?em ci do panelu i skasowa?em ca?? zawarto?? z tego ?miesznego vps'a.

Wiedzia?em ?e odzyskasz login i has?o dlatego ustawi?em tb kup? na g??wnej stronie , a ty po jednym dniu dopiero zauwa?y?e? ?e jest kupa na stronce ...

P.S
Serwa trzeba pilnowa? a nie stawia? go na mintshoscie za 18z? ...

Cala administracja:
auxsyoupxajcsiuzcgxuphsleesjledeldupujiieqmejcjxjhpeblfsblouvldsxeqoneesxpqzvnbbuvzeoyczxcnjvomsmthf

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry