• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Chatka Pana Tadka

Status
Zamknięty.

Valey

Advanced User
Liczba reakcji
16
Hey
dam wam moj? now? prac? i nie m?wcie ?e niema nic wok?? bo mia? to byc tylko skrawek mapy i zapomnia?em doda? na dachu jakiego? syfu -.-":

13274963.gif

68545762.gif

63463134.gif

Pozdrawiam
Valey

Odp: Chatka Pana Tadka

Praca nie najgorsza ale chyba Pan Tadek ma du?o paj?k?w i 1 zegar wbudowany w ?cian?(1 ss) i drewniane walle nie pasuj? do g?ry zawali?yby si?.6/10

Sk?d si? wzi??o tyle tych paj?czyn i zegar ci si? troszku w ?ciane waln?? jak m?wi #up.;D
Mapa nie jest z?a lecz nie jest idealna jednak dla mnie za ma?o natury jest;d
Ale og?lnie praca fajna jest 7/10;D
:o

@up

A co ja mam ci pierdol... wsz?dzie drzewa.
Widzisz ?e pan tadek na dole niezyje za spraw? paj?k?w

@up2
Sorry nie zauwa?y?em

Ostatnia edycja:

oj oj srodek ladny, ale dalej ... masakra jakbys cos dodal to byloby 60% lepiej !
moja ocenka 6/10 niestety ;/ jakbys dodal ... xd ale rob dalej ^^

Kolejne dzie?o, kt?re nie zalicza si? do mapy tylko do g?wna. Trawa i inne pod?o?e na dachu, gratulacje, a to wogle jest dach? ;o . S?aba natura, tylko troch? trawy i kamyczk?w...

4/10:down::down::down::down:

Ladny domek. Ale poco jemu drewno jak nie ma kominka? Ocena 6/10

Dosy? ciekawy projekt wed?ug mnie lecz nasra?a? tymi paj?czynami a ta siatka co wi? na ?cianie w domu to do czego s?u?y?? Poza tym ten zegar w ?cianie szpeci prace Popraw to a b?dzie dobrze 4/10 Ocena

#1 screen: zegar wbudowany w g?r? i zamurowany? O.o Ponadto tam gdzie? dopatrzy?em si? ?le zrobionego kawa?ka g?ry. Jedna z paj?czyn wygl?da, jakby lewitowa?a. 7/10
#2 screen: nie dopatrzy?em si? b??d?w, tylko czemu na ska?ach po prawej te k?pki traw s? w parach po dwie? 9/10
#3 screen: sk?d si? wzi??a trawa na dachu? Ten drugi z kolei jest pusty. 8/10
#wykonanie: tak sobie, mo?na powiedzie?, ?e ten budynek to s? dwa po??czone kwadraty, ale ju? nie b?d? narzeka? :p 7/10
#?rednia: (7+9+8+7) / 4 = 7,75. Troszk? poradnik?w i b?dzie lepiej :)

Czemu ja zawsz? musz? si? powtarza? o tych trawach i g?azach na dachu? Heh.. Poza tym ten dach mi wygl?da troch? jak jakie? bale po kt?rych si? chodzi na mo?cie. Mo?e to tylko moje odczucie. Og?lnie nie da si? dobrze oceni? tego, bo nie zrobi?e? nawet kawa?ka natury obok, te par? drzew i krzak?w to nie natura do oceniania.
Ocena: 3/6

Pozdrawiam.

@EDIT z Pracy
68421843.gif

@UP
masz racje ten dach to ground od mostu ale wszystko si? mo?e zda?y?
Sorry zapomnia??m kepek trawy po prawo

Ostatnia edycja:

Praca dobra ale ?le wygl?daj? te paj?czyny ale skoro umar? za spraw? paj?k?w to spox :D nie ma do czego si? przyczepi? :)

[evil]8/10[/evil]

S?abe toto, ?a?osna natura, ca?kowicie beznadziejna. Prosty kwadratowy dom, beznadziejny dach. Og?lnie to ziew.

1/10

#up] Hitmanek54 mo?e mu jeszcze dup? wyli?esz ?

Pierwsza praca jest ?a?osna, jak co? dajesz do showroom'u to ma by? to sko?czone tak ?, a nie, ?e zostawisz miejsce puste i oczekujesz 10/10.

Druga ju? troch? lepsza, lecz za wszystko og?lnie dam Ci 3/10.

Pierwsze prace zwyk?e puste i nudne. Dalszy edit tak samo nudny i prosty, ale za to bardziej urozmaicony. Je?li si? co? robi to trzeba mie? wen? i wi?cej czasu.

[evil]4/10[/evil]

Hmm...
Mapa nawet ?adnie wygl?da, oczywi?cie s? minusy lecz nie ma ich du?o.
Dom ma strasznie zniekszta?cony kszta?t, co nie wygl?da estetycznie.
Do tego natura wko?o jak i na g?rze, jest beznadziejna.

Wn?trze domku te? zostawia wiele do ?yczenia.
Og?lnie mape oceniam na 6 punkt?w.
6/10

Pozdrawiam
Fluos!

Status
Zamknięty.
Do góry