• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Chata na ?rodku oceanu

Status
Zamknięty.

Aviller

User
Liczba reakcji
0
Witam, po d?u?szym braku aktywno?ci w mappingu pragn? zaprezentowa? swoj? prace na tym forum, prosz? o ocen? i ew. propozycje poprawek
78032772.jpg

33962472.jpg

pozdro,
Aviller

Odp: Chata na ?rodku oceanu

Hmmm, co tu trzeba poprawi?? - Wszystko.
Mapa beznadziejna, sk?d na wodzie si? wzi??y p?ywaj?ce g?azy i kamyczki? Sk?d si? wzi?? na takiej wysepce metalowy domek?
0 k?pek trawy, strasznie s?aba natura, domki kwadratowe, brzegi kwadratowe... Po prostu full autobroader.
1/10 - za ch?ci.

przepraszam ci? bardzo ale nie full autobrouder bo manual te? jest. nigdy all sie nie da tak zrobi?. Kwadratowe domki sa bo jakie maja by?? Metalowy domek ? to akurat mi jako? tak podesz?o... t?umaczenie: Crusoe tu by?

Postaram si? poprawi?

Pozdro,

Mi si? nie podoba. 0 szczeg???w.. K?pk?w trawy kamyczk?w... Kamienie w wodzie? chyba by na dno spad?y nie? moja ocena 1,5/10

Ta z tymi kamieniami to da?e? czadu XD.
Proponuje ci aby? usun?? je i wstawi? r??ne czady typu(glony,k?pki trawy,)
proponuje tak?e aby? poprawi? domki na drewniane i bardziej nietypowe,poniewa? jak na wyspie na ?rodku oceanu stoi dom z metalu?.
2/10 popracuj xD.

@2x up gdzie ty widzisz na wodzie kamyczki? chyba rzeczywi?cie opad?y na dno ale ty tam nurkowa?e?... opierasz si? tylko na wypowiedzi usera w 2 po?cie... a k?pki trawy s? okulista si? k?ania...
@up metalowego domku jako? ja nie widz?, kamyczk?w te? nie

Praca bardzo s?aba wykonana. Ma?o szczeg???w. Niepasuj?ce bordery. Brak wyko?czenia g?r. Co by tu wi?cej doda?? Pracuj w RAWie. 2/10.

Status
Zamknięty.
Do góry