• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Brass Armor - Rookgard

Status
Zamknięty.

Sarvarex

Advanced User
Liczba reakcji
6
Nigdy nie wierzylem ze mozna zdobyc brass armor na rooku.. lecz te watpliowosci rozwialy mi po zrobieniu tego screena, ten screen przedstawia ze Brass armor quest istnieje gdzies poniewaz mozna go sprzedac u Dixi!!

Odp: Brass Armor - Rookgard

Istnieje, tak, gdzie? To, ?e mo?na go sprzeda?, to ka?dy o tym wie. Nie popisa?e? si?. Gdyby by? quest, ludzie by go odkryli. Uwa?am, i? nie ma takiego questu.

oj, pomysl to po co mial by byc na sell jesli nie istnial by? osiwec mnie dlaczego npc moze odkupic od nas tak to Brass armor? a nie np. Brass legi?

quest napewno jest ale w miejscu dla pacc i napewno trudno np zdobyc KEYA ;/

Omg. Nie da si? zdoby? Brass Armor na Rookgaardzie. Owszem kiedy? mo?na by?o i pare os?b ma, ale nie w tych czasach !! Pomy?l, a potem pisz.

Nabijasz tylko posty, i skad niby wiesz ze sie nie da? jestes gmem? odpowiedz brzmi nie! wiec nie znasz calego rooka :) pozdro dla czopa

Do mnie to by?o dzieciaczku ? Powiesz mi, ?e mo?na zdoby? ? To na co czekasz, dalej, dalej, pro elo. Odezwa? si? ten, kt?ry nie nabija. Ja tutaj nie spamuje, tylko u?wiadamiam takim jak Ty, ?e nie mo?na zdoby? owego przedmiotu na Rookgaardzie.

Co w tym wyj?tkowego, ?e jest na sell? Nie pomy?la?e?, ?e ta gra jest tak specjalnie rozwini?ta? Brass armor na sell jest dla picu ;).

Konto gamemastera niewiele tu zmienia.

Jest Questa na Brass Armor i istnieje do teraz ale troche te procedury sie zmienialy.

Wiec teraz nie wiadomo jak to wykonac. Kiedys <jak pamietam> u NPC zamieniano sie za kluch do bramy Mino Maga.Kiedy zabiles MinoMagaw skrzynce byl brass armor.

A teraz Prawdopodobnie na tym Quescie mozna zdobyc Spike Sworda:)

Jest Questa na Brass Armor i istnieje do teraz ale troche te procedury sie zmienialy.
Wiec teraz nie wiadomo jak to wykonac. Kiedys <jak pamietam> u NPC zamieniano sie za kluch do bramy Mino Maga.Kiedy zabiles MinoMagaw skrzynce byl brass armor.
A teraz Prawdopodobnie na tym Quescie mozna zdobyc Spike Sworda:)
A potem Dixi si? rozbiera i ?piewa hymn ZSRR smaruj?c si? jednocze?nie kremowym ciastem ze sklepu Normy. -_-

W?a?ciwie to sama zastanawia?am si?, dlaczego pomimo tylu update?w brass armor nie znikn?? z tej listy... Ale mo?e to faktycznie pozosta?o?? po tym, jak brass lecia? sobie swobodnie z rookowych mobk?w. : D
Dobija mnie tylko ta cena - kto normalny sprzeda?by dzi? brass armor za 150gp na Rooku?!

Mnie dziwi jeszcze 1 rzecz tam obok mino maga roomu gdzie minosy sa jest strasznie mnostwo minosow a nie ma orcow... o to chodzi ze w tibi 3.0 tam byl quest na jakis axe czy cos ni pamietam.

Brass armor na sell jest dla picu ;).

Mylisz si? :) nie jest dla picu, jak ka?dy z nas wie, jest kilku starych graczy kt?rzy maj? brass armor z tibi versja X i gdyby chcieli tego armora sprzedac to mogliby to zrobi? u Dixi, prawda?:)

No ale c??... takie jest moje zdanie.

Pozdrawiam wszystkich :)

Brass armor mo?na zdoby?! je?eli si? da spike sworda poniewa? brass armor jest lotem z mino maga....
Sunrise on jest posiadaczem brass armora :)

@Up Spike Sworda nie da si? zdoby? (przynajmniej na razie). Brass Armor te? nie da si? zdoby?. A je?eli kto? si? pyta dlaczego u NPC mo?na sprzeda? BA to ju? odpowiadam. Po prostu kiedy? dawno temu z Minotaur?w wylatywa? Brass Armor.

Podobno kiedy? lecia?a z mino ale cipsoft uznal ze jak na wyspe pocz?tkuj?cych jest za silna... Zreszt? zrobili to samo z poison daggerem.:curse:

m?j brat mia? brass armor potem kto? mu si? na konto w?ama? i wywali? do wody -.-
Lol ja mia?em mpa wiesz??

@Topic
Podobno duzo osob w tibi 5.0 do 6.1((DOK?ADNIE NIE PAMI?TAM)) mia?o brass armor i to pewnie dlatego zostawiono bo jak wszyscy mowi? mo?na by?o go loot z mino i cipy zmien?y loot z mino na chain armor ;d pozdro

No,ba?
To chyba jasne,?e kiedy? z Mino maga da?o si? to wylooci? Brass Arma...aktualnie moim zdaniem posiada go tylko Sunrise.

Brass Armor owszem da?o si? zdoby? ale hoho jak dawno temu ... m?j brat mia? brass armor potem kto? mu si? na konto w?ama? i wywali? do wody -.-

Ta a moja stara wylota?a Mpa z rata wiesz ?al...

No,ba?
To chyba jasne,?e kiedy? z Mino maga da?o si? to wylooci? Brass Arma...aktualnie moim zdaniem posiada go tylko Sunrise.
Sunrise opowiada? ju? wiele bajek...
Oczywi?cie, tej zbroi nie mo?na zdoby? na rooku, tak jak nie mo?na si? dosta? do mino maga, z kt?rego leci. Jeden wielki MIT!

Jeden wielki mit, r?wnie dobrze mog? powiedzie? ?e na wyspie nowych mia?em Axe of Demon :curse:

Status
Zamknięty.
Do góry