• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Brama Mrocznego Zamczyska

Status
Zamknięty.

GregoRex

Senior User
Liczba reakcji
93
Przedstawiam Wam m?j wynik nud?w. Przez oko?o godzin? zastanawia?em si? co zrobi? w RME, ale nie mia?em weny. Ostatecznie zdecydowa?em, ?e zrobi? bram?. To moja pierwsza brama do fortyfikacji, wi?c prosz? o wyrozumia?o??. Chc? jedynie, aby?cie powiedzieli mi co jest ?le itp, bo w ko?cu uczymy si? na b??dach.

Pierwszy screen:
brama1.png

Drugi screen:
brama2.png

Pozdrawiam,
GregoRex.

PS. Ma?e, bo to tylko na pr?b?, abym wiedzia? co dodawa? w przysz?o?ci do takich bram.

Odp: Brama Mrocznego Zamczyska

Bardzo ?adne, m?g?by? doda? po bokach te "kotary" to czerwone co zwisa, ?e tak powiem xD.
Daj download xD
8/10

@up
No w?a?nie si? zastanawia?em czy da? te "kotary". Skoro m?wisz, ?e tak b?dzie lepiej, to spr?buj?.

Nie daj? downloadu, bo to b?dzie jaki? projekt m?j kiedy?. xD

Moim zdaniem ta brama to dno... niestety nic innego nie mog?em powiedzie?. Ma?o szczegu??w, nic specjalnego in. roboty.

<roflmamo>
Brama jak ka?da inna. A ten daszek wygl?da ?a?o?nie a najbardziej to te "kraty". Co doda? ? Najlepiej przeci?gnij to w stron? kosza i zr?b now?, lepsz? ;)
3/10
1-za wykonanie
2-jako? to wygl?da

Kwadratowy kwadrat. Zero szczeg???w, kraty zrobi?e? beznadziejne. Polecam gruntowny rebuild. xd

Ale jakie mam da? szczeg??y? Prosz? pom??cie! Ja si? specjalizuje w robieniu quest?w/hunt place'?w. Pierwszy raz wzi??em si? za bram?. Rozumiem oceny, ale opiszcie dok?adnie jakie b??dy pope?ni?em i co mam doda?/zmieni? (dok?adnie).
Z g?ry dzi?kuj?.

7/10
jak na brame to nawet ladnie ;-)
mogles dodac tlo, bo nijak wyglada ta mapa

Nikt mi nie pomo?e? :(
Prosz? Was powiedzcie mi co doda?, co usun?? itp, a nie tylko nabijacie posty >.<

po 1 zmie? te kwadraty a po 2 dodaj otoczenie.po 3 dodaj co? co ci sie b?dzie kojarzy?o z fortec?

Nawet ?adne aczkolwiek:
-ma?o szczeg???w :down:
-ma?o klimat?w tej bramy zamczyska :D

Ale og??em mapka fajna :up:

[evil]7/10[/evil]

PzDr i popraw b??dy

Nic ciekawego i trudnego 15 min pracy na Simone map edytor na REM 8 min pracy 2/10 :down: :down:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie wiem czemu, ale nawet mi si? podoba :)
5/10 ;p

Op?aca sie robi? sam? brame??Nie lepiej zrobic brame i wyjscie z miasta na jakie? bagna?Brama jak ka?da inna 3/10 za chc?ci

Dla mnie to jest kwadrat i prostok?t , a ?e prostok?t to kwadrat to znaczy ze same kwadraty nic szczeg??owego ......
ocena 4/10

@up
Kurwa! Zobacz sobie na dat? utworzenia tematu, ten newbie odkopa? temat, a ty brniesz dalej. Zero my?lenia!
Notka moderatorska:
Tak czy owak, zamykam temat. //Sey

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Do góry