• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Beosky

Status
Zamknięty.

Wildhells

Senior User
Liczba reakcji
118
Witajcie,
ot?? od ca?kiem niedawna zainteresowa?em si? dziedzin? pixel-art'u i postanowi?em stworzy? skromn? galeri?.

Prosz? o rady dotycz?ce cieniowania i jakie robic obram?wki(zarys jakiego koloru, by potem by?o ok w grze).

2qsxfk7.png
91m43a.png
1_5.png
2.png

Odp: Beosky

Wiesz to nie jest moja dziedzina ale pozwol? sobie z komentowa?.
Ot?? nie licz?c 1 obrazka. to pozosta?e trzy niczym nie ust?puj? sobie ka?da praca robiona na szybkiego tylko kolory pozmieniane..
Moim zdaniem nic co by mog?o powali?. ?ycz? dalszej pracy lecz bardziej udanej..
Pozdrawiam.

Flaszki wygl?daj? okropnie. Szk?o powinno by? prze?roczyste z jakim? b?yskiem. Brakuje kontrastu. A pistolet widz?, ?e robiony z mojego tutoriala. Zbyt podobny i zbyt proste wykonanie :S. Zmie? t?o na troszk? ja?niejsze. Czekam na dalsze prace.

Pozdrawiam :)

Hmm jak na takie pix arty do tibii normalnie to dosc slabo, ale nadawalo by sie fajnie np do jakiejs takiej gierki online albo czegos w tym stylu, jak by wszystkie itemy byly w podobny sposob robione.

Nixodin, tak praca jest z Twojego tutoriala. Dodam nied?ugo kilka nowych pixel'k?w.
Dzi?kuje za rady.

Wida? ze dopiero zaczynasz , w?asnie pierwszy obrazek mnie zaciekawi? ( czy to jest pistolet ) ???

Prosz? o zamkni?cie tematu gdy? sko?czy?em z tym. To nie dla mnie.

Jak ja nie lubie ludzi co sie poddaja bo 2-3 razach ^^ nie wiem co wy checie byc mistrzami po 1 dniu?

Nie kr?ci mnie to. Z zawodu jestem programist? wi?c grafika nie jest moj? mocn? stron?. Prosz? o zamkni?cie i nie odpowiadanie.

a ty po paru miesiacach bys mogl zamknac ryj bo zal dupe sciska jak ludzie czytaja co piszesz :] mowil beosky zeby nikt tu nie pisal wiec morda w kubel i idz spac.

Status
Zamknięty.
Do góry