• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Status
Zamknięty.

imrahil

User
Liczba reakcji
2
Witam, Jest to moja 1 Miasto wi?c prosz? o wyrozumia?o?? wszystko co jest na screan sam zrobi?em w kilka godzin
Depo

Uploaded with
Temple

Uploaded with

Czy id? w dobrym kierunku ?? Jak wam si? podoba??

Notka moderatorska:
Zbyt ma?o zdj?? na Galeri?.

Odp: Avatar Mapa ots Imrahil

Napewno si? starasz, ale nie uwierz? w to, ?e robi?e? to "co?" kilka godzin.
Trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj a b?dzie z ciebie po?ytek ;D
I nie u?ywaj Auto-bordera

Je?li co? robisz w stylu Avatar OT to zacznij now? map?, bo ta kompletnie nie pasuj? do tego stylu. Jak ogl?da?e? to za pewnie wiesz jak wygl?da ich ?wiat. Co do mapy - jeden pusty kwadrat, bez dna, autoborder i tyle.

Pozdrawiam.

Wi?c tak Avatar Ots To tylko nazwa. Nieb?dzie mia?a nic wsp?lnego z filmem ;]

Popieram zdanie Arts'a. AvatarOTS ?adna nazwa, lecz kojarzy? powinna si? z filmem, a mapa nijak nie odnosi si? do filmu. Kwadraty, s?aba natura oraz architektura wn?trz i reszty. Musisz r?wnie? popracowa? nad kszta?tami dr?g i brzeg?w.
Przy robieniu zdje? wy??czaj pokazywanie spawna - View -> Show spawns.

Poni?ej zaprezentuje Ci Pandore, ze s?ynnego filmu Avatar. Mape wykona? Neon :
126148491396.png

126148492584.png

126148493973.png

126148495906.png

126148497036.png

126148498278.png

Pozdrawiam!

Wi?c Powiem tak. Nazwa ots (avatar)Nawi?zuje Tylko Co do nazwy Potwor?w Dzi?ki za szczere Kom?tarze. Krytyka By?a mi potrzebna

Watpie ze robiles to pare godzin, duzo kwadratow, natura lezy, przeczytaj poradniki dokladnie polecam poradniki Fluos2 bo jak narazie twoj mapping nie przykuwa wzroku. Tak jak powiedzial Fluos jesli nazwa bedzie AvatarOts ludziom bedzie jedynie kojazyc z filmem.
P.S. : Heh ta mapa wykonana przez Neona jest przekozacka, zadko zdaza sie az tak czuc klimat.

Watpie ze robiles to pare godzin(...)
Powiem ci, ?e to jest mo?liwe. M?j kumpel wczoraj zacz?? mappowa?, i po 2h da? mi swoj? prac?. My?la?em, ?e b?dzie jaka? dopracowana, a tutaj taka ma?a wysepka co idzie w 30 sec zrobi? ^^

@Topic
Wyspa troch? kwadratowa, raczej bardzo. Chyba specjalnie w??czy?e? palet? RAW, ?eby ci nie m?wili ?e autoborder'a u?ywasz, a ja ?adnych kamieni nie widz? na mapie, kt?rych by? u?y? z niej ;)

Prace bardzo s?abe, ma?o szczeg??owe i nic, a nic nie przypomina to ?wiata pandory.
Brak kamyczk?w, jaki? border?w, czy czego? podobnego. Nie uwierz?, ?e to wszystko zaj??o ci kilka godzin.

Status
Zamknięty.
Do góry