• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Ataki DDoS

Status
Zamknięty.

Ray

Senior User
Liczba reakcji
166
Na tibia.com ukaza?a si? wiadomo??:

W ci?gu ostatnich dw?ch dni graczy spotyka?y masowe kicki oraz k?opoty z logowaniem ze wzgl?du na ataki DDoS. Wsp?lnie z naszym dostawc? pracujemy nad tymi problemami. G??boko przepraszamy za wszelkie niedogodno?ci.

Pozdrawiam.

Odp: Ataki DDoS

No cie?ko by?o lagi sie zaczely robi? Czego oni nam przeszkadzaja gra? Kicka nie mia?em ;]:curse: Wkurza mnie ju? ten DDoS

No ja na w?asnej skurze to odczu?em. Przez to zmarnowa?em troche pacc'a. Ale je?eli ju? b?dzie good to mo?na gra?.

Pozdrawiam,
Poiu19.

Prze te G?o?pie DDoS'owanie straci?em 2lvl i crown legi i royal helmet ...
kiedy to naprawi? i b?dzie mo?na dobrze gra? ??

@up

Tego si? nie naprawia. Musz? albo si? jako? zabezpieczy? przed DDosem albo z?apa? tego co to robi.

@topic
Ja tam nie gram na rl ale wsp??czuje wszystkim kt?rzy byli na huncie albo pk w czasie ddosu :/

Pozdrawiam,
Micki!

Ostatnia edycja:

Szkoda tylko, ?e nie chcia?o Ci si? pisa? swojego, tylko skopiowa? go od kogo?, kto niema prawa umie?ci? NT tutaj.
Ja osobi?cie ?adnych problem?w z gr? nie mia?em. Ani lag?w, ani kick?w, widocznie mia?em szcz??cie. Co? nawalaj?, skoro tak d?ugo nie potrafi? sobie z tym poradzi?.

No i dobrze sam bym to robi? jeszcze ale juz mam dosy? k?opot? z psami .. .xD

niech im zjebia servery aj sie bede cieszyl zbanowali mi 119 ek skile 101/ itd itemy 500 zl ... ! i do kasacji !

Die at lvl 64 by orc warrior-dzieki. ;s
Ale juz jest dobrze minelo pare dni i juz all ok

Coraz wi?cej tych problem?w maj?... Przynajmniej podali przyczyn?, a nie znowu -"Z powod?w technicznych". Ja chwile sobie moim noobkiem tam gra?em i te? nie dozna?em ?adnego kicka ani laga(poza jednym do?? sporym). Peace

Kiled at level 119 by ghost co najleprze expilem kumplowi ;/... Z drugiej strony fart ze nie padlem swoim pallem xD

Status
Zamknięty.
Do góry