• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Archimonde] Pro evul mapping.

Status
Zamknięty.

Archimonde

Suple!
Liczba reakcji
259
Witajcie. Jak reszta mapper?w postanowi?em za?o?y? tutaj temat, lecz je?eli kto? b?dzie pr?bowa? w jakim? stopniu obrazi? moj? osob? w tym temacie poprosz? moderatora o zamkni?cie tematu. Mappuj? sporo 2lata(?) mia?em przerw? w mapowaniu tak 4-5 miesi?cy postanowi?em wr?ci? i od razu wpad?em na pewien zajebisty pomys? jakim jest projekt noob-war. Na pewno wielu was gra?o na szwedzkim noob-warze 8lvl na start, runy od mlvl itd. itp.
Dobra sko?czmy gada? i oce?my to co uda?o mi si? wycisn?? po d?ugiej przerwie.
25pps0y.jpg

211kvhs.jpg

dyonll.jpg

2qimq34.jpg

Odp: [Archimonde] Pro evul mapping.

mi osobi?cie mapki sie bardzo podobaj?, wole bardziej "tereny zielone" :P

troch? ten kryszta? na 2 mapie mi nie pasuje

Podoba mi si? jedynie projekt na ostatnim screenie. Wcze?niejsze mapy przedstawiaj? bezsensowne kopie innych map, zero oryginalno?ci, brak jakichkolwiek urozmaice?, spam RAW-em.
Najgorzej robisz groundy, g?ry i brzegi. Musisz nad tym jeszcze troch? popracowa?.
Btw. sk?d wyp?ywa woda z tego wodospadu? ^^

Pozdrawiam
GregoRex

: D

Grzesiu-zr?b to lepiej ; )

No nawet ?adnie, wida? ?e mia?e? przerw? ale wida? te? ?e wiesz co robisz. ?ycz? mi?ego i szybkiego powrotu do formy i mam jeszcze jedno pytanie... Co powiesz na pojedynek? Wydaje mi si? ?e mappujemy na raczej podobnym poziomie. Co Ty na to?

Podoba mi si? jedynie projekt na ostatnim screenie. Wcze?niejsze mapy przedstawiaj? bezsensowne kopie innych map, zero oryginalno?ci, brak jakichkolwiek urozmaice?, spam RAW-em.
Najgorzej robisz groundy, g?ry i brzegi. Musisz nad tym jeszcze troch? popracowa?.
Btw. sk?d wyp?ywa woda z tego wodospadu? ^^
Pozdrawiam
GregoRex
: D
Nie rozumiem o co Tobie chodzi z "groundy, g?ry i brzegi" brzegi s? jak najbardziej dopasowane, je?eli chodzi o "groundy" to nie wiesz chyba co to "ground". Urozmaicenia s? przecie? w ma?ej ilo?ci nie widz? tutaj kopii ?adnych map mo?esz pokaza? ss'y map, kt?rych kopie zrobi?em? Nigdy nie kopiowa?em wszystko robi? z g?owy i tworz? w?asny styl, je?eli chodzi o oryginalno?? to jest w 100% w ko?cu kreuj? w?asny styl. I jakby nie patrze? jest to mapa pod noob war'a.
#topic
By nie by?o offtopu
bf5aub.jpg

Oczywi?cie to jest zarys bagien, kt?re maj? powsta?.

Ca?kiem, ca?kiem, do statusu Boga jeszcz? troszk? Ci brakuje ale jest dobrze. Troszk? wi?cej pomys?u, bo mapy s? poprawne pod wzgl?dem technicznym ale takie troszke zbyt pospolite.

Status
Zamknięty.
Do góry