• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Antica - Bot Project

HM Realovsky

Senior User
Liczba reakcji
41
Witam!
Przedstawiam wam moj? posta?, kt?ra b?dzie botowana Windbotem. Nie jestem z tej grupy os?b, kt?rzy musz? expi?/boci?. Stawiam bota, gdy mam czas by? przy kompie. Akurat przez 2x dni pogoda nie dopisuje wi?c postanowi?em wr?ci? na rl.
Dlaczego Antica? Najstarszy ?wiat taki sentyment... bardzo du?o os?b i oczywi?cie ?wiat pvp.
Profesja to knight, nie b?d? nim skilowa?, gdy? nie ma na to czasu. Po prostu wykorzystywa? b?d? z dnia na dzie? 12h offline treningu i to co wpadnie podczas expa. Nicku gry ujawnia? nie b?d?, cho? jest on na pewno do znalezienia.

Za?o?y?em posta? przedwczoraj. Wyszed?em z rooka i da?em offline. Rano wzi??em si? na 8 lvl od razu za taska na krokodyle zaliczaj?c 3x taski. Dzisiaj po kolejnych 12h offline treningu wbi?em 18-26 lvl wykonuj?c 3x taski na tarantule. W przysz?o?ci mam zamiar zrobi? kilka bot cashmaker?w, ale nie mam na to czasu, aby ich pilnowa?.

Kas? na EQ mam z worldtrade, polecam serwis tibiawt.pl bardzo zaufany, nigdy mnie nie oszuka? i pewnie nikogo.
1eo2xcumkg4z.png

uhr0svmbyen8.png

i6emy9x027p7.png

11tzwl26zmzd.png

wyqmi76by0fj.png

g9trwqe1wnes.png

kasww7vk8kjm.png

cmgur35m31tr.png

qodeqc01kisn.png
(nigdy gorszego loota z hid'e nie mia?em)
wchyh5o65opi.png

df7z88.jpg

B?d? stara? si? dodawa? zdj?cia z dnia na dzie?.

Odp: Antica - Bot Project

Powodzenia! Zawsze propsowa?em i b?d? propsowa? bot projecty! :)

Moge ci sypnac jakies itemy jesli chcesz, bo ja skonczylem juz gre na tym swiecie

Mniej czasu na gr? mia?em wi?c skromnie :)

dp9dwoqzdh8b.png

ywl5va48yomf.png

9gxqwfxsjjtp.png
(full loot jaki mo?e spa??, bardzo rzadki widok) :P
fcgvsoskh85o.png

ifk9308stba8.png

waoqbqkg51zk.png

s36xqmcixp88.png

dagxt8lmin4k.png

ci4tm8y5r8wk.png

v4mgvqn6k4r9.png

tfkod604fglk.png

na chwil? obecn? bawi? si? w taski i zbieram punkty, wi?c nic ciekawego na tych zdj?ciach nie ma, ale wszystko przyjdzie z czasem :)

Wrzucaj zdj?cia nie pierdol =D
Piszesz, ?e ponad 40+ to wrzucaj!! a nie o temat nie dbasz.

Btw. Powodzenia =)

#edit
Co ty nick zakrywasz? O hunty si? boisz? hihi
i tak, nikt Ci? z tneta nie raportnie, a nawet je?li to co z tego... ile mnie ju? os?b wsz?dzie pewnie raportowa?o ( cipsoft ma to gdzie? ) =d

Ostatnia edycja:

Dobre skriny, powodzenia i na przysz?o?? to u?ywaj np imgur.com bo na tym tinypic szybko jpg kasuj?

Do góry