• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

=_Harmonia_=

Aen

Przewodnicz?cy
Liczba reakcji
28
Stary temat za?o?ony przez WaderoS'a jest zamkni?ty wi?c zak?adam nowy.
mct42lvlvh9.jpg

mctonewy0.jpg

mcttwouv9.jpg

Odp: =_Harmonia_=

Mpa na takim lvlu? Co to za babka na drugiej fotce? A tak w ogole to 1 adwans a reszta to spamerskie foty..

Fotki wporz?tku ale wydaje mi si? ?e ten char, to dziecko allegro, lub poprostu msz kumpli lub innego chara, poniewa? magic plate armor to ryzykowne eq na tym lvl-u bez AOL-a

@Zgadzam si? z up

@Topic

Ja to nigdy na tak niskim lvl'u bym nie za?o?y? Mpa i do tego bez aol'u to jest zbyt ryzykowne

Elo...
Gratuluje 75 lvl Lixall... Gra?em kiedy? na Harmonii... Mo?e Pami?tasz... Mala Zunia ? A i to ty okrad?es Kiedy? Phantoma Propheta czy Elf Lixall?... Rodzina Chaosu Elf lixall do niej nale?a?.

Pozdrawiam.

P S LoL po co ci MPA na takim lvl lepiej to sprzedaj ! i kup se G arm Blue legi itp czy co tam chcesz... Albo Chociaz Aola zakup :D

Tak ale to nie ja okradlem tylko Sir Lixall on jest z innej bajki ten char byl sprzedany na allegro : P

omg mpa mo?na mie? nawet na 30 lvl tylko trzeba umie? zbiera? albo niekt??y sibie przek?adaj? z innej postaci mo?na te? z?apa? na freeitems chocia? to jest ?adko?? z?apa? mpa na freeitems i to trzeba by? szalonym ?eby tak je wy?uci?.

jedyne zdjecie kt?ro mo?e tu pasuje to to z adv na 75lvl ale i tak troche slabe.
powklejajcie tu jakies ss'y z expienia,questow, ubijania dobrych monster'?w wtedy ktos was pochwali
Gratz dla Lord Lixall za wytrwa?o??

Ciekawe zdjecia,
niestety swoich nie dodam, bo
nie gram na Harmonii ;)

Chetnie zobacze wiecej.

Pozdro.

Gratuluje Aen, M?g?by? nam pokaza? jakie masz skile? Jestem bardzo tego ciekawy... Nie wiem po co Ci MPA na tym lvlu... Lepiej sobie kup Blue Seta... Pozdro

Fotki wporz?tku ale wydaje mi si? ?e ten char, to dziecko allegro, lub poprostu msz kumpli lub innego chara, poniewa? magic plate armor to ryzykowne eq na tym lvl-u bez AOL-a

inne wyj?cie jest takie ?e to mo?e by? FAKE

da?bym screena bo mam posta? na harmonii ale na wszystkich wida? bota:D
mam tam 69 lvl

Ostatnia edycja:

Aen poprostu kupuje odrazu te eq co b?dzie mia? na h lvl czyli tak jak ja sorcem odrazu kupuej blue seta boy rh demonke i tyle a nie ?e kupuje dwarven shield potem moedusa potem vampirka tylko odrazu :P

@topic
Aen gz mpa :P kup se aola bo mpa by? niechia? straci? :P w sumie to i tak npvp to szanse ?e straci? to jak 1 do 10 :P A tak wog?le to gratki dla ciebie :p wbijaj 50 :p

@edit
Acha zapomnia?em :P Aen jak temat zamykaj? to prosi si? admina o przywrucenie go :P A nie zak?ada si? temat -,-

Ostatnia edycja:
Do góry