• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[8.2x][Mapa]Vitae World

Status
Zamknięty.

Uncross

Confutatis maledictis
Liczba reakcji
45
Postanowi?em zamie?ci? kilka screen?w z g??wnej wyspy mojego projektu..
Mapa 100% by Woristin.

2w3rnrp.jpg

50o8py.jpg

20062o1.jpg

6yl849.jpg

o92yjd.jpg

2renx1j.jpg

eqwf2s.jpg

rbcp55.jpg

2sbvn2t.jpg

Mam nadziej? ?e te kilka cz??ci mapy Wam si? spodoba xd Mam nadziej? te? ?e b?de mial czasem woln? chwile by co? tu doklei?.

Peace.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: [8.2x][Mapa]Vitae World

Ogranicz emoty.. Na 75% screen?w wida? tylko ramke, reszta zajebista (bo Woristina ;*)
Miasto w ca?kiem fajnym stylu, doda?by troszk? trawy i carpetbrusha na ?cie?kach.
Natura te? dobra, do?? specyficzna.
Depo ?adne.
Reszty nie widz? Oo
A co Ty chcesz widzie? ?xD Eq z OTSa ? Czy mo?e pasek battle, skills or trade channel ?;x

Ramki s? wko?o ekranu gry a wi?c nic nie zas?aniaj?, nie przesadzaj xd
Ciemno, a napisa?em, ?e tylko ramki wida?... bo ciemno! lh pls. A tych emotek to chyba specjalnie tam tyle napakowa?e?.

Ostatnia edycja:

Super mapa ?adne wykonanie nie brakuje nic tu.Fajnie wykonane wysokie ale jedno mi nie pasuje te sciany drewniane w DP jako? tak dziwnie to wygl?da z tymi z kamienia
9/10
Czekam na next ss bo zapowiada si? fajnie ;p

Depo ?adne.
Reszty nie widz? Oo

A co Ty chcesz widzie? ?xD Eq z OTSa ? Czy mo?e pasek battle, skills or trade channel ?;x

Ramki s? wko?o ekranu gry a wi?c nic nie zas?aniaj?, nie przesadzaj xd

Dzi?ki za komentarze, ciesz? si? ?e Wam si? podoba :rolleyes:

No,?adna mapka,ogulnie nie podoba mi sie tylko pi?ty screen,za du?o tego tam.
Ocena :
9/10

Woristin gratuluje umiejetnosci :D Fajna mapka a te deski w DP maja dac temu budynkowi taki stary wyglad i tak ze juz te sciany z kamienia sie popsoly to dobudowali z drewna!! Wyobrazni troche!! :D

Bardzo mnie cieszy ?e mapa si? Wam podoba ale prosz? o naprawde sensowne opinie xd ?adne
..

Raczej co jest w porz?dku, co by?cie zmienili, co Wam si? nie podoba..

Mapa, no lepiej ni? gorzej, je?eli mia?bym oceni? w skali 1 do 6 to da?bym raczej 4.

No wi?c tak, jak dla mnie hukowo wygl?da te dp, i na dodatek jest ma?e, r?wnie? nikt przy zdrowych zmys?ach nie wybudowa?by depo z kamienia i drewna, nawet je?li to po??czenie jak dla mnie jest brzydkie. Rany boskie a te miasto, rozumiem krzewy, drzewa ale do jasnej panienki czemu player musi zawsze chodzi? wyznaczon? drog?? Bardziej pasowa?oby gdyby np za domkiem by?a jaka? dr??ka, jakie? sekretne przej?cia itd itp. Podziemia spartolone ofc te dla rotworm?w.
1 ss nawet ?adny, wida? ju? t? mod? na mieszanie ska? ; d
To tyle ode mnie.
Od razu m?wi? ?e nie oceni?em tak s?abo po pok??ci?em si? z Woristinem, tylko chc? ?eby ka?da mapa si? "na co?" nadawa?a ; )

i na dodatek jest ma?e,

To tylko niewielka podziemna cz??? ; )

gdyby np za domkiem by?a jaka? dr??ka, jakie? sekretne przej?cia itd itp.

Takie rzeczy s?, ale poza miastem.

Podziemia spartolone ofc te dla rotworm?w.

Uzasadnij ; d

r?wnie? nikt przy zdrowych zmys?ach nie wybudowa?by depo z kamienia i drewna,

Tak jak kto? tam napisa? - by?o ca?e z kamienia, ale z biegiem czasu cz??? kamiennych ?cian si? rozsypa?a i trzeba by?o szybko znale?? inne rozwi?zanie ; )

A co do samego ??czenia kamienia i drewna - uwa?am je za jak najbardziej stosowne.

Co ja widz?;d
Woristin wielki come back, mapy nie oceniam bo klasa sama w sobie ; )
mo?e potrzebujesz ma?ej pomocy w paru expowiskach? ;d

mo?e potrzebujesz ma?ej pomocy w paru expowiskach? ;d

Bynajmniej nie xd

No wi?c tak, jak dla mnie hukowo wygl?da te dp, i na dodatek jest ma?e,

To tylko "piwnica" depo. S? jeszcze dwa pi?tra. Reszte rzeczy Ci chyba Woristin wyja?ni?.. A co do tego ?e podziemia s? be i fuj = jak dla mnie to jedne z najlepszych jakie widzia?em.. De facto lepsze ni? na real tibii x] Ale doceniam to ?e wyg?osi?e? swoj? opini? ^^

Zapraszam do dalszego komentowania.. Je?li by?cie chcieli co? oceni? nowego to walcie ?mia?o.. Powiedzcie konkretnie co by?cie chcieli zobaczy? a postaram si? to zamie?ci?.. Odrazu dodam ?e tylko i wy??cznie screeny z tej mapy(wyspy) a wi?c miasto, statek, z??wie, tarantule, rotwormy (rotworm queen). Pozatym lasy, krzaki, g?ry i rzeki.. ;)

Mapa ?adna!!! Szczeg??y s? dobrze dobrane i s? w odpowiedniej ilo?ci ;] nie mam ?adnych zastrze?e? do takich map :] Dam tak 9,(9)/10.

Alanov

To jeden z domk?w znajduj?cych si? na mapie.. Aktualnie w posiadaniu Bakuo xd

fnbnsn.jpg

Heh, mia?em okazj? zwiedzi? t? mapk? na test serverze - szkoda, ?e nie zamie?ci?e? foty domku nad wodospadem ; ) Ss'y s? ?adne tak jak i ca?a mapka, mam tylko jedno zastrze?enie : dlaczego jest tam tak ma?o miejsca? Id?c przez mapk? w wielu miejscach trzeba by?o si? "przeciska?", w dodatku s? tylko 2 g??wne drogi w mie?cie. Depo wygl?da oryginalnie ^^. Og?lnie reszta jest super! Mapka z wieloma szczeg??ami - ?adne dopracowania domk?w, miasta i natury. Szczeg?lnie podoba? mi si? teren na wsch?d od miasta (niestety screen?w tutaj nie by?o).

Mapa bardzo ?adna. Jedyne co mi si? nie podoba :

o92yjd.jpg

Za du?o tych drzew i krzaczk?w :<

Dopracowana mapka. Jedyne co mozna zmienic to ss xd sa za ciemne i nic nie widac ;/
Wlacz MiniBota albo cos podobnego i rozjasnij teren i dopiero wtedy wrzuc ss ;]

To jeden z domk?w znajduj?cych si? na mapie.. Aktualnie w posiadaniu Bakuo xd
fnbnsn.jpg

A czy przypadkiem jak si?wyjdzie po tej drabinie to nie wejdzie si? w ?cian? ?? :O ;p
Mapa og?lnie bardzo ?adna ;]

Woristin mo?e i jest najlepszy na tym forum ale s? duuuu?o lepsi od niego na innych forach ;] (bez obrazy) Mapka og?lnie fajna ale niekt?re ss sa ciemne i ma?o co wida? 9/10 za mapke

Status
Zamknięty.
Do góry